helenkan Online helenkan komentáře u knih

Manželská zkouška Manželská zkouška Jennifer Probst

Taky si myslím,že možná stačily tři díly. Ale přečíst se to dalo.

15.09.2018 3 z 5

Poslední sbohem Poslední sbohem Lee Child

Lee Child a jeho Jack Reacher mě ještě nikdy nezklamal. Super.

15.09.2018 5 z 5

Veteráni Veteráni Eric Lambert

Pokaždé když čtu knížku o válce, jsem opravdu ráda,že o ní jen čtu. Je to smutné téma,ale stojí za přečtení.

11.09.2018 4 z 5

Temné noci Temné noci Nora Roberts

Pěkná romantika s napětím.

29.08.2018 4 z 5

Podle nových pravidel Podle nových pravidel Tilly Bagshawe

Nepamatuji si knížku ve které bych si alespoň jednu postavu neoblíbila. V téhle jsem bohužel nenašla žádnou,která by mi byla sympatická. Všechny jen toužící po bohatství, pomstě a mocí byly přímo posedlý. Nelíbilo.

11.08.2018 1 z 5

Večerní vánek Večerní vánek Elizabeth Haran

Správná holka tahle Ruby. Sice se s ní život nemazlil,ale nebyla to žádná ufňukaná nanynka. O to víc mi byla sympatická a vychutnala jsem si s ní dobrodružství které prožívala na cestě za svým snem. A že ta cesta byla pěkně zajímavá. Hezký příběh.

06.08.2018 4 z 5

Nabídka Nabídka Catherine Coulter

Ze začátku příběh vypadal nadějně a pak se to nějak zvrtlo. A ten konec se mi zdál divnej.

04.08.2018 2 z 5

Ruleta osudu Ruleta osudu Nora Roberts

Taková oddechová romantika na zpříjemnění dne.

11.07.2018 4 z 5

Helenin osud Helenin osud Marie Blažková

Trochu jsem se ponořila do éry starých a oblíbených filmů. Hezký příběh.

12.06.2018 3 z 5

Druhý dech chromého koně Druhý dech chromého koně Václav Gruber

Potkat se v životě s lékařem, jako je Mach,je samo o sobě traumatizující. Docela zajímavý i poučný příběh,napsaný ve dvou směrech. Líbilo se mi to.

17.04.2018 4 z 5

Soukromé vztahy Soukromé vztahy Diane Chamberlain

To jejich společné bydlení v jednom domě vypadá zajímavě i když si to nedokážu představit. Mě se to líbilo,fajn čtení.

31.03.2018 4 z 5

Porodní bábou proti své vůli Porodní bábou proti své vůli Patricia Harman

I tenhle díl se mi hodně líbil. Moc hezky napsaný příběh. Všechny postavy jsem si oblíbila a nejen ty hlavní. Vztahy,které mezi všemi panovaly,tak ty jsme mohli jen závidět.

14.03.2018 5 z 5

Kdo chce zabít Změnu? Kdo chce zabít Změnu? Ken Blanchard (p)

Zajímavě a chytře napsaná ,,detektivka".Pro manažery jak ušitá. :-)

07.03.2018 3 z 5

Na prahu lásky Na prahu lásky Daniela Kirsch

Sice už jsem na tohle postarší. Ale s chutí jsem si připomněla svoje mládí,první lásky a starosti s tím spojené. A musím přiznat,že se mi to líbilo.

05.02.2018 4 z 5

To je můj mejdan To je můj mejdan Cindy Blake

Líbilo se mi to. Pěkné. I když mi Isabela občas už štvala,jak byla vůči Davidovi slepá. Nakonec přeci jen prozřela a konec dobrý. :-)

18.12.2017 4 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Další napínavé dílko. Super.

12.12.2017 5 z 5

...o psu nemluvě ...o psu nemluvě Connie Willis

Uf,některé názvy mi dávaly trochu zabrat. A možná to mohlo být i o něco kratší,ale jinak dobrý i vtipný.

23.11.2017 4 z 5

Na Řece Na Řece Josef Hejzlar

Dávám pět *. Super čtení.

03.11.2017 5 z 5

Vizita s Oscarem Vizita s Oscarem David Dosa

Na mě knížka velmi silně zapůsobila. Myslím,že nikdo neprohloupí když si jí přečte. Už z důvodu,že se dozvíte hodně o nemoci,která pomalu a jistě lidi ničí. Zároveň nám napoví, jak se zachovat při takovém onemocnění svých blízkých.
Věřím tomu,že kocour blížící smrt vycítil. Jsou to sice smutné příběhy,ale moc pěkně napsané.

23.10.2017 5 z 5

Společnice pro sebevraždu Společnice pro sebevraždu Marie Blažková

Byla jsem zvědavá co se za tím názvem skrývá. A překvapil mě hezký,vtipný příběh.

18.10.2017 5 z 5