Hustoles380 komentáře u knih
Velmi dobré pokračování případů Servaze, kromě výborného příběhu má kniha i přidanou hodnotu (náš vztah k přírodě, ztráta soukromí atd.), prostě výborná detektivka.
Tentokrát jsem byl zklamán.Po slušnému začátku nuda bez napětí,konec nic moc.Mia mi připadá víc na psychiatrii.Snad to bude příště lepší.Autora ještě nezavrhuji.
Že je May dobrý se ví,ale tohle je trochu jiné,je to o našich příbězích.Moc se mi líbil Jack.
Stařík byl stařík,Mombako je taky dost dobrá,prostě fajn a diky,že se mohu smát i když to je pro někoho nesmysl.
Je to pro mne nadprůměrná detektivka, žádná pohádka,ale napínavý emoční, trochu brutální případ,u kterého se nenudím.
Knihu jsem dočetl,ale nic mimořádného to nebylo, jakoby si autor vymýšlel za pochodu nové postavy,aby příběh dotáhl, a já už se v tom málo vyznal.
Povídky plné života, některé mi něco připomínají.
Absolutní pecka, ještě lepší než první díl, vřele doporučuji všem milovníkům moderní detektivky.Helen Fields doufám neřekla poslední slovo.
Zpočátku jsem měl problém soustředit se na zdánlivě dva odlišné případy, než mi vše došlo.Potom jsem knihu dočetl na dva zátahy,jsem spokojen.Problem rasismu a nenávisti bude aktuální pořád.
Že začátku jsem měl obavy, že jsem se nestrefil s koupí knihy,ale ty brzy vyprchaly.Bylo to podle mého názoru dost dobré a úvahy o pravdě vynikající.Na prvotinu paráda.
Dočetl jsem,ale čekal jsem mnohem více kvality po všech stránkách.
Dle mého názoru pouze průměr.Od tohoto autora jsem očekával více napětí a nějaké překvapení.
Opět výborné dílo, přečteno za víkend.Po přečtení jeho 4.knihy si Petera Maye píšu mezi své oblíbené autory.
Kniha mne spíš vyděsila, než pobavila.Je to varování, které nelze brát na lehkou váhu.
Tak jako jeho postavy i já jsem závislý, ne snad na alkoholu či na fetu, ale na Nesbøvi.Zase výborné.
Velmi zdařilé pokračování Servaze, napětí,akce, někdy trochu, až neuvěřitelné,ale to už k Minierovi patří.Pro mne dobrá zábava.
Zatím jsem přečetl všechny Nesbovky s Harry Holem, všechny super,tato snad nejsuper????
Číst se to dalo, ale na můj vkus až příliš vulgární a dlouhé,