IrenaMikerová komentáře u knih
Tak tohle bylo úplně něco jiného. Já říkám L. J. Shen mě svými knihami jednou zabije! Tenhle příběh byl tak dokonalej. Jesse a Bane byli spolu dokonalý. Smála jsem se, brečela, rozplývala se a nechtěla jsem aby to někdy skončilo. Bane je chlap! Jako jediný doopravdy Jesse viděl a chtěl jí pomoct. Ano byla tam ta dohoda, ale Bane byl prostě úžasný. Jesse zlomená kráska, která dá životu ještě jednu šanci poté co potká slavného lháře, zloděje a gigola. Tenhle příběh je tak krásně napsaný. Hrozně všem doporučuji!
Na Vaughna jsem se hrozně těšila a samozřejmě nezklamal. Příběh byl emotivní, napínavý, zajímavý, temný a umělecký. Moc se mi líbil nápad se sochařstvím, je to profese přímo dělaná pro Vaughna. Lenora byla taky super ze začátku jsem si na ní musela zvyknout ale pak jsem si jí oblíbila. Vaughnův příběh byl silný a reakce jeho rodičů teda byla něco! Reakce Emilie pro mě byla neskutečná a miluju ten moment mezi Viciousem a Vaughnem kdy mu řekl, že je jeho táta a má ho rád. Bože jak já brečela! Vicious se zachoval jako správný otec. Nedokážu si, ale představit tu vinu jakou Emília musela cítit. Stejně tak jako příběh jeho rodičů i tenhle je moje srdcovka!
Knížku jsem dostala jako dárek, ale nevěděla jsem do čeho jdu když jsem jí začala číst. Knížka je o přátelství, o bolesti když někoho ztratíte, ale také o vyrovnání s tím když někoho ztratíte, je o sebepoznávání. Silný, ale zároveň jednoduchý příběh. Myslím, že rozhodně stojí za přečtení.
Jo tak tahle knížka mě dostala! Moc se mi to líbilo. Příběh byl tak krásně napsaný. Postavy mi byli sympatický. Elliot byl pro mě osobně tak dobře napsána postava. Úplně takový zlatíčko a já si ho moc oblíbila. Macy byla taky skvělá. Tenhle příběh byl jednoduchý, ale říká se, že v jednoduchosti je krása a v tomto případě je to pravda.
Miluju tuhle sérii! John Logan je John Logan jeho prostě musíte milovat! Grace byla sympatická. Moc se mi líbilo, že takového playboye jako byl Logan změnila tak obyčejná holka jako je Grace. 5/5!
Musela jsem si to přečíst minimálně 10x! V celé sérii je tento díl můj nejoblíbenější. Garretta Grahama prostě miluju! Hanna byla taky super, ale její scény kdy chodila na zkoušky mě moc nebavili. Ale jinak všechno ostatní mě teda bavilo! Musím říct, že to bylo snad poprvé co jsem při čtení knížky měla motýlky. Autorčin styl psaní je úžasný a čtivý.
Při čtení se mi příběh moc líbil. Vážně skvělý námět, ale když se pak nad celým příběhem zamyslím, tak je to strašná blbost. Taková velká láska, když se v podstatě ani tolik neznají? Neříkám příběh se mi vážně líbil nemohla jsem ani přestat číst, ale pokud budete číst i vy tak logiku vyhoďte z okna.
I když mě to bavilo, tak si myslím, že celá kniha z jeho pohledu je zbytečná. Nechápu proč autorka prostě do jedné knihy nenapsala i jeho pohled.
No tohle byl dobrý mafianský příběh. Nico byl super ve všech směrech jeho postava mě vážně bavila. Elena nebyla špatná, ale byla občas nesympatická až jsem musela protočit oči. Ale příběh se mi moc líbil. Já úplně žiju pro ty žárlivý scény. Vedlejší postavy byli taky super hlavně Benito ten mě vždycky rozesmál.
Moc hezký zakončení série.
U příběhu Tuckera a Sabiny jsem se moc nasmála.
Logan a Grace super moc se mi to líbilo.
Dean a Allie mě docela mrzeli, ale i tak se mi to líbilo
A nakonec Garrett a Hanna no co k nim říct? Jsou moji nejoblíbenější v celé sérii, ale Garrett mě moc zklamal. Řekl Hanně vážně odporný slova, ale líbilo se mi, že autorka ukázala, že i ve vztazích jsou takové problémy a není všechno růžové. Byla jsem nadšena, že byli zmíněni i postavy z Briar U.
Myslela jsem si, že mě to nebude bavit, ale bylo to dobrý. Oceňuju, že v příběhu není už žádná číča ani řiťka. :D Melanie je sympatická žena a její tajemství ohledně Giny mě vážně zajímá. Konec mě samozřejmě zase přiměl okamžitě začít další díl.
Říkala jsem si, že to nejspíš bude nějaká blbost, ale příběh mě příjemně překvapil. Carsnův vývoj byl super. Příběh byl zajímavý a lehce se mi četl.
Čekala jsem od toho víc, protože L. J. Shen je jedna z mých nejoblíbenějších autorek a i když příběh nebyl špatný, tak mě nenadchnul. Příběh se mi četl lehce, protože autorka má skvělý styl psaní, ale nebylo to ono. Jsem u ní zvyklá na jiné emoce a chemii, ale tady mi to přišlo až nucené. Část kdy byli hlavní postavy děti mě bavila, ale ta dospělost už tolik ne. A jméno Christian Miller? Vážně? Příběh nebyl špatný líbil se mi, ale čekala jsem víc hlavně když je to autorčina novější kniha.
Vím že kniha je grumpy/sunshine, ale Ava pro mě byla až taková moc sluníčková. Alex byl super, jen ten jeho “ dirty talk “ byl někdy až moc. Zápletka a celkový příběh se mi líbil i když byl nereálný a přeplácaný. Hezky se příběh četl a líbí se mi autorčin styl psaní. Obálky celé série jsou taky moc pěkné.
Bála jsem se toho protože série je fakt dlouhá, ale nemůžu přestat číst!
“Co když zítřek nikdy nepřijde? Tahle věta v mojí hlavě zůstane asi navždy i když ani nevím proč mě tak zaujala, ale stalo se. Tenhle příběh miluju! Knight doslova zlomený rytíř a zlatíčko, který je celý život zamilovaný do své nejlepší kamarádky. Já ho miluju! Líbilo se mi jak autorka vytvořila pro Knighta v podstatě stejný problém jako pro jeho tátu Deana. Problémy s matkou a alkoholem. Luna tichá květinka, která si musela najít svůj vlastní hlas. Nevím co říct, na tuhle knížku jsem se tak těšila a měla v sobě všechno co jsem chtěla. Rosiinu smrt a pohřeb jsem probrečela a číst si Deanův pohled bylo teda něco, ale bez toho by to bohužel nebyl tak silný příběh.
Podle mě slabší než zbytek série, protože nemám ráda tento trope, ale i tak dobrý. Na příběh Tuckera jsem se hodně těšila, ale když jsem zjistila, že se jedna o neplánované těhotenství, tak jsem byla zklamaná. Ale kdybych měla zhodnotit všechno, tak začnu Tuckerem. Tucker úplný správňák a zlatíčko moc se mi líbilo jak se zachoval, když zjistil, že je Sabrina těhotná. Prostě byl skvělej a nemám k němu žádný námitky. Sabrina nebyla špatná, ale upřímně vůbec mě nezaujala. Celkový příběh nebyl nic pro mě, ale měl pár vtipných momentů. Spíš jsem to dočetla jen abych uzavřela sérii.