Iris30 komentáře u knih
Pěkná kniha pojednávající o krutosti, síle a lásce.
Chvílemi mi běhal mráz po zádech, naštěstí vše dopadlo dobře.
I když mám radši klasickou knihu, co se týče krtečka, tak i leporelo se nám líbí, vzhledem k tomu, že normální knihu skoro nelze sehnat.
Syn je spokojený a já také.
Moc pěkný příběh, který vypráví babička, kdy si dva lidé naprosto odlišných profesí vymění role.
Pěkná vánoční oddechovka.
Do kouzelnického světa se velmi ráda vracím. Můj oblíbený díl.
Konečně bylo v hlavní roli šampaňské a ne jídlo, kniha se mi líbila, i když od prvních řádku čtenář ví, jak to dopadne.
Romantika na letní dny.
Krátký příběh o zvířátkách a Tomovi, který se o ně stará. Synovi se kniha líbí, i ilustrace.
Oddechovka, která mě navnadila na Vánoce.
Je to prostě odpočinkové čtení, za mne pěkná kniha, i když popisů Skotka mohlo být více.
Dáreček od Ježíška pro syna, opět vedou krásné ilustrace, nejraději mám, když mi syn popisuje, co je na obrázku.
Synovi se moc líbí pohyblivé ilustrace a to myslím jde v první řadě.
Vzhledem k tomu, že se chystá celá kniha, tak tuto ochutnávku beru, jinak bych byla zklamaná koncem.
Teď už budu čekat na knihu kterou si určitě koupím, Romantické útěky mám ráda.
Hned bych se do toho malého domku vydala. Spisovatelka umí krásně popsat místo i krajinu tak, že má člověk chuť se hned zbalit a odjet. K tomu kulinářská škola, kde jsou recepty popsaný dokonale a člověk má hned nutkání jít něco skvělého uvařit.
A nakonec další dávka romantiky, která určitě nezklamala.
Příběh odehrávající se v 19.století na francouzském venkově, je opředený tajemstvím a šťastný konec nechybí. Moc se mi líbila.
Doporučuji s k ní vzít hodně velkou čokoládu, jinak, mně se moc líbila, je to taková oddechovka, se kterou se přenesete na hory a máte chuť si hned zalyžovat, jo a už se neskutečně těším na sníh, teď jen aby napadl.
Takový milý zákusek, který slupnete během chvilky, potěší vás, i když víte, jak to dopadne a připomene vám, že vánoční svátky jsou už za dveřmi, lepší čas na přečtení jsem si nemohla vybrat.
Přečteno a moc se mi líbila, dvě časové linie, ta minulost se mi líbila asi o krapet víc, ale za to konec jsem čekala jiný, a přišel mi hrozně rychlý.
U nás momentálně aktuální téma: Školka, takže když malýmu čtu, tak se zrovna snažím vysvětlit, že tak to bude i ve školce.
V knížce jsou i krásně ilustrace a na konci knihy se dá složit i pokojíček a vyrobit kartonové figurky.
Pro začátečníky výborná kniha. Beru z pohledu laika, mně se kniha líbila.
Mně se moc líbily popisy Japonska, nejen místa, ale i zvyky a tradice. Jinak je to oddechovka, kde čtenář dopředu ví, ze kniha bude mít šťastný konec a to od oddechovky očekávám.
Opět další poklad v knihovničce po starším synovi.
Přečetli jsme s mladším na jeden zátah a určitě ne naposledy jsou to krátká říkadla a básničky doplněné krásnými ilustracemi.
Mám ráda staré neboli starší knížky.