iv.ča iv.ča komentáře u knih

Klub monster Klub monster Jennifer McMahon

Moc hezky se kniha četla. Příběh zajímavý a napínavý.

09.02.2024 5 z 5

Ztracena v bílém šumu Ztracena v bílém šumu Javier Castillo

Viděla jsem minisérii a kniha je skvěle napsaná, bavilo mě to moc, těším se na další autorovi knihy.

31.01.2024 5 z 5

Cesta nikam Cesta nikam Józef Mackiewicz

Kniha je dobré napsaná, člověku to vyvstává před očima. Rozhodně si chci časem přečíst i pokračování knihy.

08.01.2024 5 z 5

Návrat do neznáma Návrat do neznáma Tomáš Lukavec

Nelíbil se mi styl v jakém je kniha napsaná. Přišla mi chaotická a některé pasáže bych úplně vypustila. Také tam byli chyby. Podruhé už bych ji do ruky nevzala.

04.01.2024 2 z 5

Případ Lessing Případ Lessing Roman Cílek

Rozhodně zajímavá kniha. Aspoň, že jeden viník byl potrestán i když ne tak, jak by si zasloužil.

12.09.2023 5 z 5

Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Mě se knížka líbila, byla hezký strašidelná.

11.09.2023 5 z 5

Zimní přízrak Zimní přízrak Dan Simmons

Pokračování temného léta, moc jsem se těšila a kniha se mi líbila i když úplně nemá to kouzlo, co její první díl.

07.09.2023 4 z 5

Dítě ohně Dítě ohně S.K. Tremayne (p)

Kniha se četla dobře. Byla hodně psychologická, ale dávala smysl.

26.08.2023 5 z 5

V rozkvětu V rozkvětu Kristina Haidingerová

Rozhodně originální, abstraktní, zvrhlý.

14.08.2023 3 z 5

Dům fúrií Dům fúrií Madeleine Roux

Nenadchla ani neurazila. Zlatý střed!!

05.07.2023 3 z 5

Přízraky Brynn Wilderové Přízraky Brynn Wilderové Wendy Webb

Já tuhle autorku miluju. Její cit pro detaily, její vypravěčský um, to, jak umí popsat a navodit atmosféru a s jakou láskou. Konec mě rozbrečel, stejně jako Dcery jezera. Nádherná kniha. Doufám, že se k nám dostanou i její další knihy.

06.06.2023 5 z 5

Žena v našem domě Žena v našem domě Andrew Hart (p)

Mě se knížka moc líbila, styl a děj...za mě pecka.

15.03.2023 5 z 5

Praha 1848 - 1914 Praha 1848 - 1914 Pavel Scheufler

Moc pěkná kniha o Praze a fotografii. Rozhodně zajímavé čtení.

24.02.2023 5 z 5

Někde mezi Někde mezi Marc Klein

Tohle se četlo samo. Děj mě vpustil dovnitř a donesl mě až ke konci. Krásný příběh a krásný film. Je velká škoda, že to nejde uskutečnit a prožít ještě nějaký čas, s tím koho člověk miluje, ať už je to kdekoliv nebo někde Mezi.

30.01.2023 5 z 5

Kokrhání kohoutů, pláč psů Kokrhání kohoutů, pláč psů Wojciech Tochman

Toto je první kniha, kterou jsem četla že série prokletých reportérů. Měla by to být povinná četba ve školách. Lidé si uvědomí, jak se vlastně tady máme dobře. Hrůza, co v 21. století může někde být normální.

28.01.2023 5 z 5

Slunce v úplňku Slunce v úplňku Lenka Procházková

Tak tohle byla pro mě velká síla. Ze začátku se mi kniha moc dobře nečetla, vadil mi styl, kterým je napsána, ale postupem stránek se to změnilo. V průběhu čtení této knihy , mnou cloumali emoce. Měla jsem zlost, vztek a nakonec mě kniha rozbrečela. Neskutečně si vážím Jana Palacha jako člověka, kterým byl ve svém mladém věku dvaceti let. Děkuji ti Honzo.

09.01.2023 5 z 5

Sestry Foxovy Sestry Foxovy Lucie Hlavinková

Mě se kniha líbila, je dobře napsaná a svižně se čte. Další zajímavý kousek.

06.01.2023 5 z 5

Žena z kajuty č. 10 Žena z kajuty č. 10 Ruth Ware (p)

Kniha se mi líbila, moc dobře se četla. Díky moc.

17.12.2022 5 z 5

Zpověď sériových vrahů Zpověď sériových vrahů Christopher Berry-Dee

Vskutku zajímavá kniha o sériových vrazích. Brutální, těžké čtení o lidech, kteří si neuvědomují (nebo jsou lhostejní) k bolesti a utrpení svých obětí a rodiny příbuzných a přátel obětí. Jak málo má lidský život cenu. Hrůza.

20.11.2022 5 z 5

Temné vody Temné vody Kodži Suzuki

Výborná kniha, krásně napsané příběhy. Tohohle spisovatele mám moc ráda. Opět mě nezklamal.

03.10.2022 5 z 5