Iva B. Iva B. komentáře u knih

Kuchařka kačera Donalda Kuchařka kačera Donalda Walt Disney

Moje první kuchařka! Také si pamatuju své první vaření, byly to horolezecké sušenky a dopadly na jedničku :-D. Pořád ji mám doma, ikdyž trošku v salátovém vydaní.

31.05.2015 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Výborné, přečteno za dva dny. Doporučuji k přečtení, určitě nebudete zklamaní, tedy hlavně ti, kteří mají rádi tento žánr!! No a já pokračuji k další knize ;-).

24.05.2015 5 z 5

Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Po dlouhé době další setkání s J.D. a Lincolnem Rhymem. Výborně napsaný thriller, napínavé až do konce!!! Potřebuju si přečíst další knížku!!

29.04.2015 5 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Další neskutečně čtivý příběh z pera Chrise Cartera!! Nebudu nic psát, stejně bych jen chválila... Napínavé, čtivé, neodložitelné.. co dodat, jen že se těším, až se dostanu k dalšímu dílu.

02.10.2024 5 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Po delší době jsem zase sáhla po českém autorovi a jsem za to moc ráda.. autorka mi svým psaním padla do noty. Téma a námět skvělé, pro někoho kontroverzní.. ale moc se mi líbí ta představa nebe, ikdyz nejsem věřící...

28.05.2024 4 z 5

Alexandrijská knihovna Alexandrijská knihovna Steve Berry

Já miluju tenhle typ knihy.. fakta, fikce, historie, nesmrtelný hlavní hrdina, kterému naštěstí všechno vyjde!! Vždycky se u čtení skvěle bavím a užívám si to. Sedí mi i styl psaní. Těším se na další díl

28.05.2024 5 z 5

Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Myslela jsem, že po prvním dílu už mě nic nepřekvapí.. opak byl pravdou. Tohle je vážně 18+, nabité erotikou, pro někoho to může být až moc!! Uvítala bych více děje, i co se týče pobytu v Japonsku, ale chápu, že to není hlavní účel knihy ... Je to ale brutálně čtivé, máte čas, za den to v pohodě zvládnete .

28.05.2024 4 z 5

Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Já asi nikdy nebudu ten typ čtenáře, který o knize napíše sálodlouhou recenzi.. tak zase stručně. Moc se mi to líbilo, příběh a postavy, četlo se to krásně. Zase je to první knížka od autorky a já si ráda přečtu další.

07.05.2024 5 z 5

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Na mě opět trochu zdlouhavé a pomalé, nicméně moc hezká romantika. Všechno mi tam hrálo a ráda si přečtu další knihu od autorky.

07.05.2024 4 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Autorku mám hrozně ráda, získala si mě sérii VIP a tak jsem byla hodně zvědavá na příběh mimo.. nezklamala!! Skvělé, čtivé.. konečně hlavní hrdinka, která nemá 90-60-90, velmi vítaná změna.. další z knih, které mám v knihovně a moc ráda se k ní někdy vrátím.

28.03.2024 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Neurazí, nenadchne.. neříkám, že se mi nelíbila nebo že by se špatně četla, ale autorka to umí líp... na jedno odpoledne stačí.

18.04.2022 3 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Priznavam, ze jsem nějak zazdila, že existuje i další díl téhle série a přišlo mi to docela zbytečné a navíc.. Ale nakonec to bylo fajn čtení a tak nějak to tu serii ukončilo. Akorát jak mám rada Harlow, tak tady me to její chování vyloženě štvalo...

13.07.2021 5 z 5

Králova milenka Králova milenka Julie Garwood

Tenhle příběh mě nebavil tak moc jako ty předchozí, které jsem četla, ale pořad to bylo moc fajn čtení, oddychovka, která zase měla všechno jako romantiku, trochu napětí.. Jak už to u příběhu od JG bývá.

05.11.2020 3 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Další z knih, které bych si asi nepřecetla, ale hrozně ráda jsem si ji poslechla. Je plná zajímavých myšlenek, se kterými se může člověk ztotožnit. Jen mám k audioknize jednu výtku. Hrozně mě iritovala interpretka, která namluvila autorku, to nebyl dobrý výběr, aspoň tedy ne pro mé ucho.

07.10.2020

Nedělňátko aneb S Cimrmanem v zádech Nedělňátko aneb S Cimrmanem v zádech Miloň Čepelka

Knížku jsem si poslechla jako audio. Myslím, že kdyby jsem to četla klasicky jako knihu, tak by se mi to asi tak nelíbilo. Taky jsem byla ráda, že knihu namluvil sám pan Čepelka, kterého mám taky ráda, jako všechny ostatní cimrmany :)

19.06.2020

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Hračkář nebyl ani lepší ani horší ne Šelma. Líbil se mi stejně. Nejsem žádný literární kritik, takže me se kniha bud líbí nebo ne, nerozebiram ji. A Hračkář se mi líbil moc. Theo je chudák, zase na všechno sám, na něco přišel a opět mu nikdo nevěří, tak to prostě musí vzít do vlastních rukou jako minule. Krátké kapitoly mi vyhovují, prijde mi to čtivější.

17.06.2020 5 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Tohle je otázka 1-2 volných večerů a máte to přečtené, autorka pise dost ctive. Mně se to líbilo. Je fajn občas uniknout od těch vražd a potoků krve, ponořit se a trochu si zafantazirovat. Svůj účel to splnilo.

06.05.2020 5 z 5

Smrtící věrnost Smrtící věrnost J. D. Robb (p)

V tomhle příběhu me baví sbližování McNaba s Peabodyovou... Tahle série me baví, naštěstí je tech knížek dost...

19.03.2020 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Tohle byla opravdu jednohubka. Opět jsem se dobře bavila.

18.11.2019 4 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

K současným českým autorům jsem si zatím bohužel cestu nenašla. Miluju klasiku, ale co se teď vydává, tomu asi prostě nerozumím a nedokážu to ocenit jako ostatní. Sáhla jsem teda po Třeštíkové a asi po 20-30 stranách jsem věděla, že tohle prostě ani náhodou nedočtu. Proste mi to přišlo jako blábol o ničem #mujnazor ???? Takže jsem to prolistovala, abych se dopátrala k nějaké zajímavé pasáži (nenašla jsem) a tím končí moje pouť po českých autorech, zase na chvíli...
Já si u čtení dávám voraz, relax a nechce se mi to rozebírat po stránce filozoficko psychologické ????.

08.10.2019 1 z 5