ivanaci komentáře u knih
Cetla js do vyzvy 2023. Clovek si uvedomi, jak moc se cas posunul v kvalite ziti a jak se nezmenily vlastnosti lidi.
Jak lehce lze znicit zivoty jinych a take sobe, i kdyz ji asi chapu. Vyborny je i film
Tyto knihy mají jedinou vadu, přečtou se moc brzo a pak se jen čeká a čeká na další, prostě bezva čtení
Nezanechala žádný dojem a po pár týdnech nebudu vědět, že jsem někdy přečetla. Asi to bude tím, že mi již není třicet :-))
Nejlepší z této řady. Čtu od začátku, ale možná by ani nevadilo číst na přeskáčku. Není to jen detektivka, ale i pohled do duše lidí. Bezva, teším se na další.
Dočetla jsem, ale tolik lidí a tolik problémů? Přišlo mi trochu neukončené. Jak dopadla VIKI? Přišlo mi, že jde hlavně o otázku, kde je Lukáš. Určitě už znovu neotevřu.
Asi budu jediná, ale za mě asi nejhorší díl, nějak jsem se nemohla začíst. Čtu od prvního dílu, tak uvidím, jak další.
Krásná kniha, i když někdy plná bolesti a smutku, přesto nádherná. Četla se sama.
Bylo to vtipné, ale musím říci, že se mi Stárnu a užívím si líbilo více. Jinak jsem se v pocitech dost našla, také první vnouče, jen v Anglii chodí dříve do důchodu :-))
V mnoha situacích jsem se viděla :-))
Přečteno ze jedno odpoledne, krásné čtení o lásce a nenávisti. Velmi silný příběh z nedávné doby