ivanaci komentáře u knih
Autorky prostě umí. Nejsem určitě cílová skupina, ale knihu jsem si moc užila a přemýšlím, že si ji koupím do své knihovny. Určitě si přečtu i jejich další knížky.
Krásný melancholický příběh plný lásky a krásných slovních obratů. Ani se nechce věřit, že píše česká autorka, klobouk dolů. Prostě nádhera.
Oddychovka, dobré hlášky. Četla jsem hlavně kvůli filmu, jak se bude lišit. Kniha vede, ale ty řasy Alexe.....
Chtěla jsem se podívat na film na Netflixu a tak jsem nejdříve sáhla na knihu. Nejdříve jsem se nemohla začíst, vadila mi chybějící přímá řeč, akce a stále tolik pocitů..co kdyby, kdyby.....později jsem se nemohla od knihy odtrhnout. Jsem zvědavá na filmové zpracování.
Miluji Bretaň, ale tento příběh jsem si neužila, nebavil mě. Nedočetla jsem.
Knihu jsem dočetla včera a dnes přemýšlím co napsat o knize. Že jsem Marii nechápala, ač nám já stejně let i rozmazlenou dceru Rózu? Neznám nikoho z mých vrstevnic co by o sobě tak smýšlely. Prostě za mne divné a možná mně jen nesedl styl psaní autorky. Další knihy už číst nebudu, trpěla jsem zde dost.
Ač jsem tušila pachatele asi již od poloviny knihy, bylo to opravdu pěkné počtení. Autorka opravdu umí. Už se těším na další knihu.
Četla jsem pro čtenářskou výzvu. Po komentářích dole jsem nic nečekala, prostě oddychovka
Zvláštní, zvláštní, zvláštní. Myslím, že zbytečně dlouhé a konec useknutý. Místy jsem se dost nudila a nutila se číst.
Autorku jsem neznala, vybráno pro čtenářskou výzvu. Musím říci, že jsem přečetla jedním dechem za sobotu. Trochu těžké téma - smrt dětí, ale citlivě napsané. Klobouk dolů, od tak mladé autorky.
Cetla js do vyzvy 2023. Clovek si uvedomi, jak moc se cas posunul v kvalite ziti a jak se nezmenily vlastnosti lidi.
Jak lehce lze znicit zivoty jinych a take sobe, i kdyz ji asi chapu. Vyborny je i film
Tyto knihy mají jedinou vadu, přečtou se moc brzo a pak se jen čeká a čeká na další, prostě bezva čtení
Nezanechala žádný dojem a po pár týdnech nebudu vědět, že jsem někdy přečetla. Asi to bude tím, že mi již není třicet :-))