ivanaci komentáře u knih
Začala jsem číst pro téma výzvy. Popisy míst a už bych tam chtěla jet.
Na knihu jsem se těšila, autorka opravdu umí, ale toto se dle mě moc nepovedlo. Stálý popis, málo dialogů a nějaké nepřesnosti. Koupila jsem si ji, abych ji darovala a nebudu litovat.
Pěkné čtení na velikonoční čas :-))
Mám ráda knihy, které Vás lákají ke zjištění dodatečných informaci...
Přečteno jedním dechem, na skotskou trilogii to nemá, ale dost dobré
Tajemství hedvábného vějíře a Čajová dívka... byla jiná liga. Zajímavé téma, ale čtení jsem si tak neužila jako předcházející knihy
Opět paráda a nečekaný konec. Mráz, Sestry a Údolí to je pro mě TOP od tohoto autora.
Člověk si opraví názor na tohoto muže. Kladla jsem si otázku, jaká by byla Božena Němcová babička
Krásné čtení o nelehké době, už aby byla nová kniha :-))
Krásný příběh, na začátku trochu moc krutý. Tradice je tradice, i když toto v nedávné době? Milovníky čaje určitě potěší.
Poučné, jak žily ženy v Číně. Ponížení, podřízenost, závislost na rodině manžela, tak to si dnes nedovedeme představit.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Za mě nejslabší díl, asi pro moc politiky, které je v současné době i u nás okolo plno. číst tuto kniha, tak bych asi trochu přeskakovala nezáživné pasáže. Proč byl tak rozpracován příběh Eriky v nové redakci? To mi není jasné.
Poslouchala jsem jako audioknihu, potřebovala jsem volné ruce, do noci přikovaná k CD, paráda. Těším se na třetí díl.
Nedočetla jsem, plochý příběh a pro mě ani jako příjemná oddechovka.
Moje první přečtená kniha od této autorky, Prostě paráda