Ivanule Ivanule komentáře u knih

Všechno zlé je k něčemu dobré Všechno zlé je k něčemu dobré Katherine Center

Oddechová kniha o těhotné dívce,zasnoubené se svým přítelem,který je takový no takového bych doma nechtěla ani za nic:D,děj byl celkem jasný od začátku,mladá maminka,přítel k ničemu,a soused:)ale jako kniha u které chcete vypnout a přečíst si něco naprosto nenáročného můžu rozhodně doporučit,za mě se líbila,ráda si takové knížky přečtu:)a na to,že je to autorčina prvotina se jí povedla

12.12.2015 4 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Výborná kniha,nasmála jsem se a musím sehnat ten druhý díl:D

11.09.2014 5 z 5

Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Sice jsem o těchto knihách dříve nechtěla ani slyšet,natož je vidět v telce,protože v té době po Edwardovi a Belle byla všude doslova mánie a já do ní rozhodně nechtěla patřit :D Ale co se nestalo,nakonec jsem si knížky všechny pořídila,a můžu říct,že se mi líbily všechny,zatím jsem teda přečetla jen 3 díly a na poslední se chystám,ale určitě si celou sérii zase přečtu.Více se mi líbí knížky než filmové zpracování,jen ale kvůli tomu,že v knize je to více popsáno,tak mi ve filmech něco vždycky chybí.

27.01.2014 5 z 5

Noční oheň Noční oheň Hanna Caspian

Další díl z této sérii o panství Greifenau, musím říct,že tento druhý díl byl mnohem lépe a rychleji čitelný,teda pro mě:), než ten první,možná to bylo tím,že první díl, tam se se všemi seznamujete,všechno je nové, ve druhém už je znáte:) No každopádně první světová válka, já nevím,ale ty německé autorky se v těch válkách nějak vyžívají,skoro každá kniha,kterou tento rok čtu,je právě o světové válce:)

10.11.2024 4 z 5

Ztracené dívky z Willowbrooku Ztracené dívky z Willowbrooku Ellen Marie Wiseman

Ellen mě tím,co dokáže napsat,vždycky naprosto ohromí a já nemám slov...Tato kniha je toho opět důkazem a musím říct,že jsem sice ke konci měla dva,kteří by to mohli být,nejdřív opravdu ten jeden ale pak jsem si říkala,ne tenhle ne tam mi něco nesedí a několik desítek stran od konce to zase bylo,že by teda tento a ono...Běhal mi mráz po zádech,docela kniha!!

18.10.2024 5 z 5

Mikulášovy přestávky Mikulášovy přestávky René Goscinny

Milé pokračování prvního dílu,plné klukovin a školy:)

12.10.2024 4 z 5

Nové nebe Nové nebe Margit Steinborn

Kniha se četla velice dobře, děj krásně plynul,těším se na pokračování, na které se ihned vrhnu:)

08.10.2024 5 z 5

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Ten konec a co vše nakonec vyplulo na povrch příběhu mě naprosto dostal...

28.09.2024 5 z 5

Životní úklid Životní úklid Margareta Magnusson

Zajímavě popsala pohled autorka na životní úklid s humorem:) Od Švédů bychom se měli občas něco přiučit:)

25.09.2024 4 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Příběh by byl možná trošku zajímavější,ale co mi na něm celkem dost vadilo, že tam neustále hrdinové kouří, dále mě celkem dost štval Edward se svých chováním a potém mě docela dost překvapilo,kde najednou Diane otočila a najednou v něm viděla nevím co...Jsem zvědavá na další díl,ale tento mě celkem zklamal

16.09.2024 3 z 5

Okamžiky naděje Okamžiky naděje Paula Stern (p)

V tomto díle byla káva cítit všude, ale byli zde i problémy, které musela hlavní hrdinka řešit,a došlo i na rodinu...A jak musím napsat v některých částech opět zase sladký med:D

08.08.2024 4 z 5

Dny probuzení Dny probuzení Paula Stern (p)

Nápak na knihu o kávě mi přišel výborný, ten se mi moc líbil, ale ten konec byl tak moc jak z červené knihovny, proto 4*, ale už jsem zvědavá na pokračování:)

05.08.2024 4 z 5

Lesk soumraku Lesk soumraku Hanna Caspian

Na začátku této ságy jsem taková,vlastně nevím....Na jednu stranu se mi to líbilo, ale na druhou stranu to bylo táhlé, nemohla jsem se začíst, formát mi také moc nevyhovoval...A ty chyby...sakriš, kdo toho mohl nechat s tolika chybami vytisknout???

28.07.2024 3 z 5

Horké vafle a ledové koupele Horké vafle a ledové koupele Karin Härjegárd

Kniha se mi na jednu stranu líbila, svým popisem Švédska, prostředí,přírody to bylo nádherné,v příběhu mi ale někdy vadila ubrečená hlavní postava,která vlastně neví, co chce a najednou je zase naprosto v pohodě,dále mi vadil manžel, který i když bylo psáno,jak všeho lituje,tak mi stejně přišlo jako kdyby byl vlastně v pohodě se vším, co se stalo

19.07.2024 4 z 5

Cukrové roky Cukrové roky Eva-Maria Bast

V této knize už se více zaměřujeme na syna manželů Carla a Josefíny,ale i ti stále figurují v této knize, opět se dostáváme do doby začátku a průběhu světové války....Já si tento rok opět vybírám knihy s tímto tématem:D

28.06.2024 4 z 5

Ta hudba mi stále zní v hlavě Ta hudba mi stále zní v hlavě Agnès Martin-Lugand

Tato kniha začala lehce, idylicky,šťastně až některé popisky vztahu hlavních hrdinů mi přišly až moc přeslazené...ale i tak měli krásný život....pak ale poznali jednoho člověka, který jim v životě trochu více zavařil...Konec to jsem opravdu četla jedním dechem,protože jsem čekala,jak tohle dopadne:)

24.06.2024 4 z 5

Láska & olivy Láska & olivy Jenna Evans Welch

Moje druhá kniha od autorky a opět mě nezklamala:) Krásně čte a při čtení se úplně vidíte v této knize zrovna v Řecku, jééé jak já bych si ráda prošla přesně ta místa co hlavní hrdinka a to knihkupectví krásné:)

17.06.2024 5 z 5

Když zpívá slavík Když zpívá slavík Suzanne Kelman

Příběh dvou žen, které se jednou náhodou seznámi v Londýně, protože jedna utíká,aby si splnila svůj sen a druhá čeká na svou příležitost v životě, v té době se mezi nimi uskuteční přátelství na celý jejich život i když to ony samy ještě neví:) Prožijí spolu úskalí doby druhé světové války i když každá na jiném kontinentu...A jak to nakonec dopadne, si přečtěte:) Velice krásný příběh

22.05.2024 5 z 5

Mezi nimi Mezi nimi Veronika González

Velice čtivý příběh, který v některých rodinách zvlášť mezi sourozenci v některých případech určitě zapadá,myslím tím sourozeneckou lásku nelásku a nadržování rodiče jednomu sourozenci,pořád jsem přemýšlela jak to asi skončí a konec dopadl jak dopadl:)

06.05.2024 5 z 5

Olívie / Olívie a On Olívie / Olívie a On Táňa Keleová-Vasilková

Knihy od paní Keleové-Vasilkové mám ráda, jsou takové odpočinkové, někdy se v nich člověk i najde...Tento příběh byl zárověň i poučný v některých případech a v některých mě celkem štvalo, jak Olivie se o všechno neustále starala,nevím proč,ale tímhle mě v některých případech strašně vytáčela:)

14.04.2024 4 z 5