Ivanule Ivanule komentáře u knih

Štěstí na dně silné kávy Štěstí na dně silné kávy Agnès Martin-Lugand

Musím říct, že předchozí dvě knihy se mi v něčem nelíbily,ale po přečtení této musím říct,že tato byla opět můj šálek kávy:) Matka,vychovávající syna sama s pomocí rodiny, skrývá tajemství,které ale nakonec vyjde na povrch a všechno kolem ovlivní i její vztah se synem, autorka naprosto dokonale ukázala na pocity, jak se cítí milující matka, co vše ztrácí a zda znovu nalezne. Tato kniha za mě palec nahoru:)

23.09.2024 4 z 5

Africký zápisník mladého medika Africký zápisník mladého medika Martin Palička

Tyto knihy si moc ráda přečtu, aspoň člověk nahlédne i do jiných zemí a jak to tam všechno vypadá ve zdravotnictví. Klobouk dolů před mediky,kteří se do tohoto pustí!

18.09.2024 5 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Děj už byl lepší než v první knize, ale stále mi tam vadilo, to jejich kouření...skoro na každé stránce ...

18.09.2024 3 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Příběh by byl možná trošku zajímavější,ale co mi na něm celkem dost vadilo, že tam neustále hrdinové kouří, dále mě celkem dost štval Edward se svých chováním a potém mě docela dost překvapilo,kde najednou Diane otočila a najednou v něm viděla nevím co...Jsem zvědavá na další díl,ale tento mě celkem zklamal

16.09.2024 3 z 5

V troskách tornáda V troskách tornáda Linda Castillo

Tak tato kniha byla opravdu něco, od začátku do konce!! Děj mě nechával pořád v napětí, tornádo, objevená mrtvola, potom se malé mráčky ve šťastném soužití Kate a Johna, a ten konec...

13.09.2024 5 z 5

Lichožrouti navždy Lichožrouti navždy Pavel Šrut

Moc pěkná pohádka, konec se nám líbil:)

12.09.2024 5 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Jako vždy u této knihy od autorky musím zase napsat, že se mi velice líbila. Kate řeší několik desítek let starou vraždu amišské rodiny,která vede nakonec k překvapivému závěru:)

11.09.2024 5 z 5

Manžel a... dítě z minulosti Manžel a... dítě z minulosti Alena Jakoubková

Musím dát jen tři hvězdičky, nevím,ale jakmile vyřešila to nad čím vlastně přemýšlela od začátku knihy,myslím, že tím mohla kniha skončit...pak už to bylo jen přidávání a prodlužování...

08.09.2024 3 z 5

Stezka Českem Stezka Českem Martin Úbl

Miluju tyto knihy o cestování na jakýkoliv způsob a musím říct, že po přečtení bych se hned vydala na Stezku:)

06.09.2024 5 z 5

Chalupa Chalupa Pavlína Křivánková

Kniha se četla jedním dechem, moc pěkný i když v některých situacích smutný příběh.

05.09.2024 5 z 5

Nečekaná naděje Nečekaná naděje Marie Adams (p)

Opět se dostáváme do porodního domu,ale o několik let později, kde už mají pěkně zaběhnutý řád s porody, ale i v této knize se setkáváme se Suzanne, Carolou, navrátivší se Ellou a s prací se musí vypořádávat hravní hrdinky i s běžnými úskalími jak rodinného života, tak i života jako takového:)

04.09.2024 5 z 5

Lichožrouti se vracejí Lichožrouti se vracejí Pavel Šrut

Se syny jsme četli před spaním, četlo se krásně, příběh se nám moc líbil a tak se hned vrhneme na třetí díl:)

02.09.2024 5 z 5

Dům nového života Dům nového života Marie Adams (p)

Čtivá kniha z prostředí porodnictví, tento obor mě zajímá, vždycky jsem chtěla být sestřička u miminek a vše kolem,ale život tomu chtěl jinak:D Těším se na další pokračování

31.08.2024 4 z 5

Slavík Slavík Kristin Hannah

Moje druhá kniha od autorky, a musím říct, že naprosto výborná. Příběh dvou sester,na začátku 2.světové války a v průběhu ní,kdy vidíme,jak lidé v této době trpěli,co museli snášet,co si vytrpěli

27.08.2024 5 z 5

Pavouček Pája Pavouček Pája Pavel Šrut

Velice krásná a milá kniha,četli jsme před spaním :)

19.08.2024 5 z 5

Stezka Českem: Nové příběhy Stezka Českem: Nové příběhy kolektiv autorů

Já mám tyto knížky moc ráda, hned bych se vydala na cestu spolu s autorem:)

19.08.2024 5 z 5

Láska za ostnatým drátem Láska za ostnatým drátem Hana Radulić

Těchto knih na téma Osvětim a druhá světová válka poslední dobou čtu opravdu hodně,tato kniha byla sice z této hrůzné doby,a proto ji nechci ničím zlehčovat...A ani nebudu...Jen bych řekla,že by si tuto knihu klidně mohli přečíst mladší čtenáři kolem 15ti let

17.08.2024 4 z 5

Cukrárna Sladký život Cukrárna Sladký život Hannah M. Lynn

Krásné,milé oddechové čtení,které je velice příhodné si přečíst právě v této době letních slunných dní:)

15.08.2024 4 z 5

Prošla jsem peklem Prošla jsem peklem Hera Lind

Kniha vypráví o životě od začátku dětství Gerti, kde vyrůstala,v jakých podmínkách, o její rodině,potom o období, kdy se dostala z malé zapadlé vesničky do města, kde začala pracovat, našla si manžela a když si myslela, že její život se konečně otočil,tak to jen tak pravda nebyla...

12.08.2024 5 z 5

Okamžiky naděje Okamžiky naděje Paula Stern (p)

V tomto díle byla káva cítit všude, ale byli zde i problémy, které musela hlavní hrdinka řešit,a došlo i na rodinu...A jak musím napsat v některých částech opět zase sladký med:D

08.08.2024 4 z 5