ivulka15 ivulka15 komentáře u knih

Hon na motýly Hon na motýly Jiří Hanibal

Četla jsem od tohoto autora skvělé historické romány a skoro nemůžu uvěřit,že je psal stejný člověk. Tohle bylo fakt slabé.

20.06.2019 2 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Četlo se to dobře, hlavní hrdina sympaťák.Jenom ten konec se úplně nepovedl. Krásná obálka.

11.06.2019 3 z 5

Panský dům a jeho dědictví Panský dům a jeho dědictví Anne Jacobs

Posledním dílem trilogie jsem se spíš prokousávala. Zbytečné protahovaní děje, byla jsem docela zklamaná.

02.06.2019 2 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Uf,tato kniha mě absolutně dostala. Kdyby se mě někdo zeptal jestli jsem rasista,kategoricky bych odmítla. Ale teď po přečtení, nevím tak úplně jistě,co vlastně jsem. Každopádně doporučuji k přečtení.

12.05.2019 5 z 5

Sidonie Česká Sidonie Česká Hana Parkánová-Whitton

Tyto knihy jsou psány s romantickým nádechem. Nicméně i tak je velmi zajímavé,přečíst si něco o téměř zapomenutých osudech žen naší historie.

17.04.2019 4 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

No já nějak nevím. Celé mi to přišlo nějak takové nějak moc sluníčkové a těžce uvěřitelné.

08.03.2019 3 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Tato kniha je skvělá. Co víc k tomu dodat,prostě si to přečtěte. P.S. Pro mě bylo velkým překvapením,že jenom pár desítek kilometrů od mého bydliště,proběhla v 50 letech tyfová epidemie a já jsem o tom do dneška neměla ani tušení.

16.02.2019 5 z 5

Poslední království Poslední království Bernard Cornwell

Vypadá to na další historickou ságu co mě chytla za srdce.

08.02.2019 5 z 5

Čtyři labutě Čtyři labutě Winston Graham

Výborná historická sága,která se prostě čte doslova sama.

19.01.2019 5 z 5

Pohřběte své mrtvé Pohřběte své mrtvé Louise Penny

Tato série zraje jako víno,je čím dál tím lepší.

05.01.2019 5 z 5

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Nevím jestli budu hodnotit úplně objektivně,protože tato kniha i filmy podle ní zpracované jsou mé srdcovky. Z celé autorčiny tvorby je tato kniha prostě moje nej.Takže každému se to určitě líbit nebude ale za mne plný počet.

30.12.2018 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Tato autorka píše svým osobitým stylem a proto mi vždy chvíli trvá než se začtu,ale pak.......no prostě mě zase dostala.

26.12.2018 4 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Jedním slovem skvělá.

18.12.2018 5 z 5

Zimní moře Zimní moře Susanna Kearsley

Bohužel už to nebylo tak dobré jako Marianna. Občas zbytečně rozvleklý popis. Ale přesto si myslím,že většině romantických dušiček se to bude líbit.

15.12.2018 3 z 5

Kousky štěstí Kousky štěstí Anne Christine Østby

Kniha u které si člověk uvědomí,že má taky někde ty své "kousky štěstí"

09.12.2018 4 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Velmi dobře napsané a strašně smutné.

30.10.2018 5 z 5

Slib svatojánské noci Slib svatojánské noci Jana Klimečková

Takový milý příběh.

28.10.2018 4 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Velice povedená prvotina. Pokud to tak bude pokračovat,tak by to mohla být zajímavá detektivní série.

23.10.2018 4 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Toto bylo přesné,trefné. Prostě stejné jako ta naše děďina.

19.10.2018 4 z 5

Exil Exil James Swallow

Ani nevím proč ale Exil už mě nebavil ani zpoloviny tak jako Nomád.

23.09.2018 3 z 5