ivulka15

Četla jsem od tohoto autora skvělé historické romány a skoro nemůžu uvěřit,že je psal stejný člověk. Tohle bylo fakt slabé.

Četlo se to dobře, hlavní hrdina sympaťák.Jenom ten konec se úplně nepovedl. Krásná obálka.

Posledním dílem trilogie jsem se spíš prokousávala. Zbytečné protahovaní děje, byla jsem docela zklamaná.

Uf,tato kniha mě absolutně dostala. Kdyby se mě někdo zeptal jestli jsem rasista,kategoricky bych odmítla. Ale teď po přečtení, nevím tak úplně jistě,co vlastně jsem. Každopádně doporučuji k přečtení.

Tyto knihy jsou psány s romantickým nádechem. Nicméně i tak je velmi zajímavé,přečíst si něco o téměř zapomenutých osudech žen naší historie.

No já nějak nevím. Celé mi to přišlo nějak takové nějak moc sluníčkové a těžce uvěřitelné.

Tato kniha je skvělá. Co víc k tomu dodat,prostě si to přečtěte. P.S. Pro mě bylo velkým překvapením,že jenom pár desítek kilometrů od mého bydliště,proběhla v 50 letech tyfová epidemie a já jsem o tom do dneška neměla ani tušení.

Vypadá to na další historickou ságu co mě chytla za srdce.

Nevím jestli budu hodnotit úplně objektivně,protože tato kniha i filmy podle ní zpracované jsou mé srdcovky. Z celé autorčiny tvorby je tato kniha prostě moje nej.Takže každému se to určitě líbit nebude ale za mne plný počet.

Tato autorka píše svým osobitým stylem a proto mi vždy chvíli trvá než se začtu,ale pak.......no prostě mě zase dostala.

Bohužel už to nebylo tak dobré jako Marianna. Občas zbytečně rozvleklý popis. Ale přesto si myslím,že většině romantických dušiček se to bude líbit.

Kniha u které si člověk uvědomí,že má taky někde ty své "kousky štěstí"

Velice povedená prvotina. Pokud to tak bude pokračovat,tak by to mohla být zajímavá detektivní série.