ivulka15

Tak zvláštní a milá kniha. Myslím, že bude patřit mezi ty jejíž postavy se mnou budou jěště dlouho.

No to co napíše život by snad ani nikdo nevymyslel. Můj dědeček byl v 50letech dva roky v Jáchymově. Vrátil se s podlomeným zdravím a o ničem co prožil nikdy nemluvil. Teď mám tedy aspoň představu.........

Serie s novým hrdinou začala slibně,tak uvidíme.

Sladké jako ten dezert a Isa byla tak nějak roztomile praštěná. Chtěla jsem lehkou oddechovku a tu jsem taky dostala.

Heký příběh o odvaze,přátelství a touze přežít. Skláním se před všemi kdo válku prožili ať už byli kdekoliv.

Kniha je čtivá ale velké finále mi přišlo až tak nějak moc..... A strůjce toho všeho je vcelku jasný už tak 100 stran před koncem. Takže hodnotím jenom průměrně.

Pořád stejný příběh o tom ,že násilí plodí zase jenom další násilí. Nejdřív jsou židé vyhnáni se svých domovů a strašným způsobem vražděni. A o několik let později oni vyhání jiné lidi z jejich domovů a vraždí.A znovu celý svět zavírá oči podle hesla " nevidím zlo,neslyším zlo" .Četla jsem knihu dlouho,protože jsem to musela vždycky vydýchat. Kéž už by na světě nebyla nikdy nikde žádná válka. Doporučuji k přečtení.

Bylo to zajímavé a velmi čtivé. No ale ten konec......

Kniha rozhodně stojí za přečtení ale nečte se právě lehce. Kdo je vlastně dobrý a kdo zlý? Jak už tady bylo řečeno člověk může jen těžko soudit když není v jejich kůži. Tisíckrát si můžu říkat že to či ono bych prostě neudělala ale kdoví........

Celá tetralogie se mi líbila ale již dosti bylo Hynka Tase z Boru.

Moje úplne první kniha,kterou jsem dostala na vánoce v první třídě. A prý jsem ji pořád všude hrdě tahala sebou,přestože je dost těžká. A i po letech jsem z ní ráda předčítala mým dětem.

Zajímavý příběh,sympatičtí vyšetřovatelé, tedy všechno co má dobrá detektivka mít.

Hezký příběh,který se dobře čte. A nezapomeňte si k němu uvařit dobrou kávu.

Kniha je velmi čtivá a zajímavá.Nicméně postava o které pojednává mi byla tak nesympatická,že mi to vlasně celý dojem z knihy pokazilo.