ivulka15 ivulka15 komentáře u knih

To by se zvěrolékaři stát nemělo To by se zvěrolékaři stát nemělo James Herriot (p)

Milé, čtivé a hřejivé.

31.08.2021 5 z 5

Vyměnit vodu květinám Vyměnit vodu květinám Valérie Perrin

Tak zvláštní a milá kniha. Myslím, že bude patřit mezi ty jejíž postavy se mnou budou jěště dlouho.

10.07.2021 5 z 5

Lustr pro papeže Lustr pro papeže Jan Tománek

No to co napíše život by snad ani nikdo nevymyslel. Můj dědeček byl v 50letech dva roky v Jáchymově. Vrátil se s podlomeným zdravím a o ničem co prožil nikdy nemluvil. Teď mám tedy aspoň představu.........

02.07.2021 5 z 5

Hodná a zlobivá holka Hodná a zlobivá holka Michael Robotham

Serie s novým hrdinou začala slibně,tak uvidíme.

29.06.2021 4 z 5

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Sladké jako ten dezert a Isa byla tak nějak roztomile praštěná. Chtěla jsem lehkou oddechovku a tu jsem taky dostala.

24.06.2021 3 z 5

Vězňova žena Vězňova žena Maggie Brookes

Heký příběh o odvaze,přátelství a touze přežít. Skláním se před všemi kdo válku prožili ať už byli kdekoliv.

07.05.2021 5 z 5

Toskánské dítě Toskánské dítě Rhys Bowen

Hezky se to četlo.

27.03.2021 3 z 5

Outsider Outsider Anthony Franze

Kniha je čtivá ale velké finále mi přišlo až tak nějak moc..... A strůjce toho všeho je vcelku jasný už tak 100 stran před koncem. Takže hodnotím jenom průměrně.

01.03.2021 3 z 5

Karanténa Karanténa Peter May

Zřejmě jsem měla jiná očekávání, za mne zklamání.

10.02.2021 2 z 5

Jitra v Dženínu Jitra v Dženínu Susan Abulhawa

Pořád stejný příběh o tom ,že násilí plodí zase jenom další násilí. Nejdřív jsou židé vyhnáni se svých domovů a strašným způsobem vražděni. A o několik let později oni vyhání jiné lidi z jejich domovů a vraždí.A znovu celý svět zavírá oči podle hesla " nevidím zlo,neslyším zlo" .Četla jsem knihu dlouho,protože jsem to musela vždycky vydýchat. Kéž už by na světě nebyla nikdy nikde žádná válka. Doporučuji k přečtení.

03.02.2021 5 z 5

Poslední batalion Poslední batalion František Niedl

Bylo to zajímavé a velmi čtivé. No ale ten konec......

17.12.2020 4 z 5

Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Slíbila jsi, že budeš žít i za mě Caréne Ponte

Taková milá oddechovka

10.12.2020 3 z 5

Zimní muži Zimní muži Jesper Bugge Kold

Kniha rozhodně stojí za přečtení ale nečte se právě lehce. Kdo je vlastně dobrý a kdo zlý? Jak už tady bylo řečeno člověk může jen těžko soudit když není v jejich kůži. Tisíckrát si můžu říkat že to či ono bych prostě neudělala ale kdoví........

01.11.2020 4 z 5

Krajina nočních jezdců Krajina nočních jezdců František Niedl

Celá tetralogie se mi líbila ale již dosti bylo Hynka Tase z Boru.

21.10.2020 4 z 5

Špalíček veršů a pohádek Špalíček veršů a pohádek František Hrubín

Moje úplne první kniha,kterou jsem dostala na vánoce v první třídě. A prý jsem ji pořád všude hrdě tahala sebou,přestože je dost těžká. A i po letech jsem z ní ráda předčítala mým dětem.

04.10.2020

Láska z Paříže Láska z Paříže Alexandra Potter

Aáááách to byla romantika.

14.09.2020 4 z 5

S naším požehnáním S naším požehnáním Jo Spain

Zajímavý příběh,sympatičtí vyšetřovatelé, tedy všechno co má dobrá detektivka mít.

10.09.2020 5 z 5

Krása a jed oleandru Krása a jed oleandru Teresa Simon (p)

Hezký příběh,který se dobře čte. A nezapomeňte si k němu uvařit dobrou kávu.

29.08.2020 4 z 5

Hledá se Romeo Hledá se Romeo Alexandra Potter

Toto se moc nepovedlo.

24.08.2020 2 z 5

Byl jsem brněnským katem Byl jsem brněnským katem Zdeněk Jirásek

Kniha je velmi čtivá a zajímavá.Nicméně postava o které pojednává mi byla tak nesympatická,že mi to vlasně celý dojem z knihy pokazilo.

10.08.2020 3 z 5