janadibelkova komentáře u knih
Zvláštní, knihu jsem dočetla, nezahodila uprostřed děje, protože jsem pořád čekala nějaký zlom, vysvětlení, myšlenku, poselství...cokoli...ale nedočkala jsem se. Celá působí jako pokus a super knihu, který uplně nevyšel..škoda.
Při čtení této knihy budete lehce přikyvovat, usmívat se a příjemně odpočívat..
Asi jsem sahla po špatné knize..děj mě absolutně nebavil. Opravdu jen pár kapitol mě zajímalo, kde se vzaly peníze v domě soudce. Konec snad raději komentovat nebudu. Možná je to kniha pro chlapy. Nic proti panu Grishamovi, ale k jeho knihám se vracet nebudu.
Co na to říct, važme si všeho, co máme, hlavně zdraví. Děkuji za odvahu napsat tento příběh.
Popravy slavných si představuju trochu jinak, očekávala bych víc známých jmen, ale pár zajímavostí se tady našlo
Tuhle knihu vezměte do letadla a hurá na dovolenou. Budete se smát, možná trochu závidět, ale určitě se budete dobře bavit. Až na pár zbytečně sprostých slov je to prostě pohodové a svižné čtení. Ale slovník je vizitkou autora, nechci soudit.
Opravdu to byl nářez, ale ani ne tak šunkový, jako chlapskýbohužel opět chyby v textu kazily dojem z celkového čtení.
Vlastně každý z nás by měl žít tak, aby mohl napsat fascinující knihu…ať už dobře, nebo špatně, hlavně žijme naplno :)
Komentář k Halině? Mohu jen radu k těm nehezkým hodnocením tady:
Halinu číst je vždy skvělé,
ať jdou všichni do pr.... (Knihovny)
Není možné hodnotit tuto knihu, ale držím palce všem, kterých se tato problematika týká.. hlavně v tom, aby se zlepšila lékařská péče nejen o lidi s rakovinou duše.
Nějak se nemohu ztotožnit s tím nejlepším hodnocením této knihy. Bohužel jsem očekávala více situací a modelů z Čech, když je v podtitulu, že se jedná o výzvy české společnosti. Rušily mě časté komentáře s Amerikou, i když v určitých situacích to chápu, myslím, že šlo celou knihu pojmout více česky, když tady o to má jít.
Četla bych dál a dál, i když si ani náhodou neumím představit, co takové mise obnáší, hned bych jela někam pomáhat. Děkujeme pane doktore.
Začátek a konec příběhu byl fajn, ale střed a podivné mrhání životem mě bohužel nezaujalo. Byť je kniha psaná příjemně čtivě, asi bych jí znovu neotevřela...
Trochu mě překvapilo, jak málo procent tady v hodnocení kniha dostala, je to klasická Halina a mě se rozhodně četla dobře... oddechovka pro každého, která vás pobaví :)
Příjemné čtení, které má spád, určitě je tahle kniha vhodným dárkem, nejen k blížícím se Vánocům.
Mě tedy první díl bavil a zaujal víc, i když musím uznat, že čtivý je i tento a rozhodně ho zdoláte během chvíle...Kerstin prostě svým stylem zaujme, strhne a knihu neodložíte.
Jak často vezme dnes čtenář do ruky básničky? Kdybyste o nějakých příjemných přemýšleli, doporučuji tyhle, budou únikem od zaručených bestselerů..
Budete plakat, usmívat se, přát hlavním postavám štěstí, ale hlavně si přečtete milou, českou klasiku..