Janča1532

Kniha se my moc líbila.Marjánka měla moje sympatie.Co všechno musela zažít a čím vším projít.Ona vše statečně zdolala.A jak jí babička řekla,jestli se s maminkou máš sejít tak se sejdeš.A tím to tak krásně skončilo.

Krásný western.Nakonec dobro zase zvítězilo nad zlem.

Mě osobně kniha až tak nezaujala.Přečetla sem ji,znovu bych se k ní nevrátila.

(SPOILER) Hezká kniha.Dobře se četla.Kazim se nesmířil s tím,co celou dobu dělal jiným slečnám,který měl na čtrnáct dní a dost.Najednou mu Simona provede,to co on dělal celou dobu.S tím se nechce smířit a chce se mstít přes její sestru.Nakonec to dopadne tak,že jeho sestra otěhotní,s čím nepočítal.

Krásná kniha.A vše dopadlo jak mělo být.Nejdříve Marianna rozmazlená slečinka,která měla vždy co chtěla,najednou musí čelit všem nástrahám života.A zvládá to pro mě dobře.

(SPOILER) Velmi zajímavá a napínavá kniha.Kdo byl za únosem dětí,sem byla dost překvapená.Spolupráce s únoscema její sestry,to bylo docela nečekané.Nakonec s dětmi vše dopadlo jak nejlíp mohlo.Na konci mě dostalo,když na pohřbu svý maminky,jí děti dávaly do rakve jejich plyšáky.To mě tekly slzy.

Kriminální případy na oddechovou četbu.Dobře se četli.

Do knihy sem se pořádně začetla až od poloviny,pak mě začala bavit,konec byl překvapivý.

Další z mnoha knih o válce kterou sem přečetla.A opět mě vzala za srdce.S každou knihou s timto tématem,zjištuji jak to tenkrát bylo,a co všechno lidi museli vytrpět a přežít.Myslim že už od půlky knihy sem tušila,že je vše jinak a dvojčata sou Leny,na konci se to potvrdilo.

Kniha čtivá a zajímavá.Pro otce Liny sice to nedopadne hepyendem,ale aspon se dobere do konce své ztracené dcery,on jediný který se nevzdával a hledal,i když ostatní už to vzdávali.

Čtivá a zajímavá kniha.Marie,která ví co od života chce a tvrdě jde za tím.

Pěkná čtivá kniha.CHvíli jsme v minulosti,chvíli v přítomnosti.Moc dobře se četla.

Kniha se my velmi dobře četla.Ještě k tomu když jako Hradečačka,znám všechny ty ulice a zákoutí.Při čtení sem si to všechno představovala.Kniha byla zajímavá od začátku do konce.Rozuzlení bylo překvapivé.

Výborná detektivka,žasla sem jen nad tím co Max všechno vydržel.Jako dyby byl nesmrtelnej.Vyhrabat se z vlastního hrobu. Sílu mu vždycky dodávalo pomyšlení na dceru.Rozuzlení k jakému došlo,nikdo nečekal.

Dobře se četla,bavila mě až do konce.Krásná romantika.

Do knihy sem se nemohla začíst,když sem se začetla, zjištovala sem,že zase tak úplně špatná není-