Janča1532 Janča1532 komentáře u knih

Břemeno minulosti Břemeno minulosti Dominik Dán

Za mě hezká detektivka.Pachatele sem neodhadla.

28.10.2024 5 z 5

Povídky z druhé kapsy Povídky z druhé kapsy Karel Čapek

Pěkné povídky. Některé smutné, některé úsměvné.

17.10.2024 5 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Takový krásný oddechový čtení.A vše končí hepyendem.

04.10.2024 5 z 5

Každé další léto Každé další léto Carley Fortune

Krásný letní čtení. Pomalu vklouzavate do děje. Minulost se míchá se současnosti. A konečně se vyjasňuje jak to vše tehdy bylo .

29.09.2024 5 z 5

Kate musí zemřít Kate musí zemřít Alex Lake

Kniha super.Dobre se četla.

03.09.2024 5 z 5

Slova a zázraky: Román o osudech jednoho knihkupectví Slova a zázraky: Román o osudech jednoho knihkupectví Ann-Sophie Kaiser

Příjemné čtení z poválečné doby.

02.09.2024 5 z 5

Pekárna s vůní skořice Pekárna s vůní skořice Ruth Kvarnström-Jones

Hezké čtení. Taková rodinná sága. Nevraživost dvou rodin po tolika letech . Magdalena se mi líbila,jak je všechny dala do latě. Že se vlastně nenávidí kvůli dávný minulosti, kterých se jich ani netýkala.

11.08.2024 4 z 5

Píseň beze slov Píseň beze slov Veronika Černucká

Pěkná detektivka ,nakonec zajímavé rozuzlení .

05.08.2024 3 z 5

Instantní macecha Instantní macecha Patricia Caliskan

Kniha mě bavila,i sem se do ní brzo zacetla.Takove oddechové čtení.Ukazuje nám jak to vlastně nevlastní matky mají i v životě, když narazí na pubertální dítě, který s ní chce bojovat o svého otce.

10.07.2024 4 z 5

Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Robert Bryndza

O knize sem si myslela,zda se vůbec zactu. Ale šlo to úplně hladce. Moc mě bavila ,byla super.

28.06.2024 5 z 5

Kočka na prameni Kočka na prameni Lydia Adamson

Knihu sem sice přečetla až do konce.Ale vůbec mě nenadchla.

17.06.2024 1 z 5

Šaty pro bohyni Šaty pro bohyni Irena Závacká

Historický román.Takové oddechové čtení.Moc mě to nenadchlo.

03.06.2024 3 z 5

Ty chladné oči Ty chladné oči Scarlett Wilková

Velmi pěkná kniha.Krasne napsaná. Neonila mě občas štvala,jak šla do všeho po hlave.Nedivala se na nikoho,jestli ublíží nebo ne.

19.05.2024 5 z 5

Pokřivená zrcadla Pokřivená zrcadla Amanda Quick (p)

Sem asi jediná koho kniha nenadchla , přesto sem ji přečetla celou.

01.05.2024 2 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Kniha napínavá od začátku do konce. Rozuzlení bylo pro mě nečekané. Člověku,kterýmu Alice důvěřovala, vše s ním probírala, byl ten člověk,co to vše spáchal.Alici od smrti zachránila jedna SMS od Tamsin, že Oliver neměl sestru. Tím Alice začla chápat s kým se stýká.V tu chvíli začíná boj o holý život.

10.04.2024 5 z 5

Valčík pro mrtvé Valčík pro mrtvé Veronika Černucká

Pěkná detektivka, napětí až do konce.

31.03.2024 5 z 5

Ženich v kiltu Ženich v kiltu Gayle Callen

Kniha mě velmi bavila. Magie přestože se do Owena zamilovala , neustále ho odmítala aby ho ochránila. Konec sem pak hltala.

29.03.2024 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Velmi pěkná kniha.Dobře se četla. Byla napínavá až do konce. Vrah byl překvapení. Ke konci sem se o Eriku bála,ale vše skončilo dobře.

13.03.2024 5 z 5

Únos Únos Kathy Reichs

Do knihy sem se vůbec nemohla začíst,trvalo to asi tak do poloviny. Pak už to šlo.

11.03.2024 3 z 5

Skandál na spadnutí Skandál na spadnutí Julia Quinn

Kniha se četla velmi dobře.Bavila mě.Velmi rychle k sobě dva mladí lidé našli cestu. Ze začátku se navzájem odmítali, ale pak se rozpoutal krásný příběh.

11.02.2024 5 z 5