JancaMia komentáře u knih
Určitě zajímavý pohled do americké kuchyně, časopis Apetit miluju a knihy mají šmrnc.
receptář z 90. let, některé recepty inspirativní jiné úsměvné
Jedním dechem, sociální autobiografická zpověď s prvky filosofických úvah, brutálností režimu a scén z táborů ... na základě této knihy seženu i knihu "děti Antonína Kaliny" ... velmi silné čtení
Tahle učebnice mě doprovázela tři roky na učňovském středisku, jsou kapitoly které jsou hravé a bohužel i takové kdy jsem v učňovských letech házela učebnicí o stěnu, společně s touto učebnicí probíhalo i učení s učebnicí "německy od a Adama" .
Stylová švédská kuchařka plná národních sladkostí.
Zrcadlové čtení, nadčasové klasiky. Příjemné s užitečným.
Pracovala jsem jako pokladní v Penny a s mnoha věcmi které byly psany se naprosto ztotožňuji.
Diety očima naší úžasné paní herečky, kniha obsahuje i receptar.
Zajímavý návrat do minulosti, dnes už je to jinde viz. keto, herbalite, natur house apod.
Netušila jsem že jsem tak líná, super motivační knížka.
Krásná rastafarianska kuchařka plná nadčasových receptu a krásných ilustrací.
Pro mě jako skoro ctyricitku ve dvanactiletem manželství se dvemi dětmi, svižný laskavy román. Něco bylo pritazene za vlasy, hlavně ti chlapy.
Kniha nese stopy času, nicméně v některých myšlenkách je stále velmi aktuální. Nález v knihobudce.
Krásná kniha, dozvíte se z jaké části dobrota pochází a jak moc je tradiční, tu a tam objevíte recept. Zpracování pro děti i dospělé.
Další knížka party a můj návrat do dětství. Nález v knihobudce.
Nález v knihobudce, hodně zajímavé téma zhlediska dějin, zdraví, chemie.
Další oblíbená knížka z dětství.