JancaMia JancaMia komentáře u knih

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa kolektiv autorů

Určitě zajímavý pohled do americké kuchyně, časopis Apetit miluju a knihy mají šmrnc.

14.09.2022 5 z 5

S Ramou od rána do večera S Ramou od rána do večera Lea Filipová

receptář z 90. let, některé recepty inspirativní jiné úsměvné

14.09.2022 4 z 5

Život na úvěr Život na úvěr Jindřich Flusser

Jedním dechem, sociální autobiografická zpověď s prvky filosofických úvah, brutálností režimu a scén z táborů ... na základě této knihy seženu i knihu "děti Antonína Kaliny" ... velmi silné čtení

06.09.2022 5 z 5

Německy od Adama 1A Německy od Adama 1A Drahomíra Kettnerová

tahle učebnice byl tenkrát těžkej boj

31.08.2022

Němčina pro číšníky a kuchaře Němčina pro číšníky a kuchaře Věra Höppnerová

Tahle učebnice mě doprovázela tři roky na učňovském středisku, jsou kapitoly které jsou hravé a bohužel i takové kdy jsem v učňovských letech házela učebnicí o stěnu, společně s touto učebnicí probíhalo i učení s učebnicí "německy od a Adama" .

31.08.2022 4 z 5

Fika: Recepty na 30 klasických pečených dobrot Fika: Recepty na 30 klasických pečených dobrot kolektiv autorů

Stylová švédská kuchařka plná národních sladkostí.

31.08.2022

Černý krasavec / Black Beauty Černý krasavec / Black Beauty Dana Olšovská

Zrcadlové čtení, nadčasové klasiky. Příjemné s užitečným.

25.08.2022 4 z 5

Slečna pokladní Slečna pokladní Nina Hořínová

Pracovala jsem jako pokladní v Penny a s mnoha věcmi které byly psany se naprosto ztotožňuji.

25.08.2022 4 z 5

Obrana XXL Obrana XXL Helena Růžičková

Diety očima naší úžasné paní herečky, kniha obsahuje i receptar.

15.08.2022 4 z 5

Dieta? Já vím. Dieta? Já vím. Lenka Kořínková

Co je staré a osvědčené to je dobre.

14.08.2022 3 z 5

Dieta? Vím ještě víc Dieta? Vím ještě víc Lenka Kořínková

Zajímavý návrat do minulosti, dnes už je to jinde viz. keto, herbalite, natur house apod.

14.08.2022 3 z 5

Leností k úspěchu : Jak nic nedělat a přitom vše uskutečnit Leností k úspěchu : Jak nic nedělat a přitom vše uskutečnit Fred Gratzon

Netušila jsem že jsem tak líná, super motivační knížka.

14.08.2022 4 z 5

Rasta kuchařka Rasta kuchařka Ivor Osborne

Krásná rastafarianska kuchařka plná nadčasových receptu a krásných ilustrací.

12.08.2022 5 z 5

Ofélie se učí plavat Ofélie se učí plavat Susanna Kubelka

Pro mě jako skoro ctyricitku ve dvanactiletem manželství se dvemi dětmi, svižný laskavy román. Něco bylo pritazene za vlasy, hlavně ti chlapy.

05.08.2022 4 z 5

Moc podvědomí Moc podvědomí Joseph Murphy

Kniha nese stopy času, nicméně v některých myšlenkách je stále velmi aktuální. Nález v knihobudce.

05.08.2022 5 z 5

Kouzlo rodinného stolu Kouzlo rodinného stolu Marie Kubátová

Kouzelná knížka plná receptu a vzpomínání.

01.08.2022 5 z 5

Atlas jídla - Objev chutě a tradice všech světových kuchyní Atlas jídla - Objev chutě a tradice všech světových kuchyní Genny Gallo

Krásná kniha, dozvíte se z jaké části dobrota pochází a jak moc je tradiční, tu a tam objevíte recept. Zpracování pro děti i dospělé.

01.08.2022 5 z 5

Bohoušek & spol. Bohoušek & spol. Vojtěch Steklač

Další knížka party a můj návrat do dětství. Nález v knihobudce.

22.07.2022 4 z 5

Pozor, sůl! Pozor, sůl! Josef Jonáš

Nález v knihobudce, hodně zajímavé téma zhlediska dějin, zdraví, chemie.

22.07.2022 4 z 5

Diogenés v sudu a dalších dvacet známých příběhů z doby dávné a nejdávnější Diogenés v sudu a dalších dvacet známých příběhů z doby dávné a nejdávnější Hana Doskočilová

Další oblíbená knížka z dětství.

21.07.2022 4 z 5