JancaMia komentáře u knih
Pro začátečníky fajn publikace, zkušeným chovatelům bohužel neřekne vůbec nic .. + spousta krásných fotografií představitelů plemena
strategie pro Vás byznys a aby jste v něm byly úspěšní ..
Pro rodiče jejichž dítko se chystá do školky, ideální četba .. ale jinak taky skvělá oddechovka :) ale stačí první dva díly ..
vyloženě poúnorový román, byla do bída a vůbec jsem se nemohla začíst ale prokousala jsem se .. ale už nikdy více ..
jestli máte rádi encyklopedie "už vím proč" a "proč a jak" a "zákulisí velkoměsta" chytne Vás i tato :)
zajímavá básnická sbírka která nutí k zamyšlení nad životním bytím a nebytím a všem s tím spojeném ...
O tom jaký dokáže být osud krutý a jak to ženská nemá někdy vůbec jednoduché a jak to udělat aby se vlk nažral a koza zůstala celá ...
Knížka volně navazuje na předchozí dvě knížky bří. Koubkových , Linda byla moc fajn holka a tahle knížka od autorky je jedna z propracovanějších . Na Lanczové jsem vyrůstala a mám jí téměř kompletní tzn. 60 knih. Snad se jednou bude líbit i dcerkám . Ale poslední dobou oceňuju její tvorbu pro dospělé, je to trošku něco jiného.
milé oddechové čtení i když se chvíli ztrácíte v tom kdo je kdo
srovnatelné s knížkou od F. Nepila - Jak se dělá chalupa :) ale první zmíněná je hezčí :)