janina66 komentáře u knih
HH6-Spasitel= skvělé!
Hned po Července, tento 6.díl výborný.
Děj je pěkně zamotaný. Propletené vztahy jak v armádě spásy, tak mimo ni. Líbilo se mi, jak to HH na letišti vyřešil=spravedlivě.
No a ten konec s bývalým šéfem byl překvapivý.
Výborné, velmi čtivé, krátké kapitoly. Knihu jsem jen nerada odkládala. Konec mě trošku zklamal, do poslední chvíle nevíte KDO?
Kniha je velice čtivá. I když jsem četla toto pokračování po roce, tak v postavách jsem se naštěstí neztrácela. Ale musím souhlasit s většinou čtenářů, že tento závěrečný díl byl hooodně překombinovaný, hlavně posledních 200stran. Jinak celá trilogie super.
Skvělé a super. Čekala jsem s jakým novým tématem přijde Anne tentokrát. Předčila mé očekávání. Sérii s Jude jsem si moc oblíbila, a musím říci, že i dva nové hrdiny jsem si hned oblíbila. Kniha je opět moc čiivá, hltáte jednu kapitolu za druhou. V knize není nouze o velké zvraty a opravdu nečekané rozuzlení na konci. Mohu s čistým svědomím knihu doporučit.
Audiokniha. Z tohoto třetího pokračování jsem nadšená. Asi se mi líbil nejvíce. Velmi zajímavé téma únosů, vraždy. Zpestření děje díky "hmyzákovi" a prostředí, kde se převážně děj odehrává. Rozdělení na ty zlé a na ty poctivé. Samozřejmě nechybí gradace konce. Jsem spokojená.
Dokonalé! Poslouchala jsem audioknihu, českou z r. 2018, s naprosto úžasným hlasem Martina Stránského. Děj knihy mě zcela pohltil. Byly to dříve zlé časy. Nikdo nemohl věřit nikomu.
Poslouchala jsem jako audioknihu, výborně namluvenou. Amy mně od začátku byla nesympatická a Nick trochu slaboch. Moc se mi líbilo střídání vyprávění z pohledu Emy a Nicka. Konec mě trochu zklamal, čekala jsem pořád nějaké napínavé vyústění. Ale jako celek byla kniha super.
Marťanem jsem moc nadšená nebyla pro velké množství odborných termínů.
Ale kniha Spasitel, audiokniha, se mi moc líbila. Bavily mě rozhovory Grace s jeho novým kamarádem Rockym. Velmi osvěžující. Konec se mi také líbil.
Po 3 letech jsem si znovu přečetla tuto knihu, tentokrát formou audioknihy, skvěle namluveno Janem Vondráčkem. Skvělý čtenářský zážitek, ne vše jsem si pamatovala, jen pachatele jsem nezapoměla.
Výborná česká detektivka. S každou další knihou J.Březina píše lépe s dokonalou a propracovanou zápletkou. A konec opět velmi napínavý. Tomáš Volf mě baví a těším se na další knihu.
Poměrně dobrá detektivka. Čtivá, napínavá, zajímavé postavy. Erla mi neseděla už v 1.dílu a tady byla extra protivná. V epilogu velmi nečekané a překvapivé odhalení vraha.
Skvělé! Výborné a precizní vyšetřování vraždy prodavačky v sexshopu. Nečekaný vrah a jeho motiv. Díky odhalení očitého svědka. Druhá linie mafie a kamarádů Richarda z dětství mě už bavilo o něco méně.
Tento typ knihy mně přesně sedí. Od první stránky akční, napínavé a s dávkou správného humoru. Zejména od komisařky Terezy. V knize je vše, co se mi líbí. Určitě si přečtu pokračování.
Vcelku se mi to líbilo. Než thriller, je to psychologická stránka otce, kterému se před 3 roky ztratila dcera. Je to velice ponurá kniha ze severského venkova. Pátrání otce po ztracené dceři ho na konci zavede i do nebezpečí jeho života. Poslouchala jsem audio, výborně namluvenou.
100% Zcela se ztotožňuji s komentářem "Jezinkaj"
Před chvilkou jsem dočetla a ještě teď mám v očích stále slzy. Opravdu silný a citový příběh. Dle mého názoru vztah Hany k chlapečkovi, mu v životě dost ublížil, protože se v tom stále pitval a myslel na ni. Skončilo to, jak to skončilo. Snad se časem chlapeček osvobodí. Asi dlouho se z této knihy budu vzpamatovávat.
Moc chytře, jednoduše a přehledně podaná na naše minulost českých dějin. Vhodná samozřejmě pro mladší a starší děti, ale nejen pro ně.
Úžasné a dokonalé. Tento díl se mi líbil nejvíce. Sice konec trochu bez konce padoucha, ale závěr super. Už se těším na pokračování! ????
Opět výborná napínavá detektivka. Velmi čtivá, takže rychle přečteno. Nemohla jsem přijít na to, kdo je vrah. Raději se nechávám překvapit, kdo a proč? Ke konci knihy velké napětí a zajímavý konec.
Mně se kniha líbila. Bavilo mě rozmotávání jednotlivých osudů nejen žen. Ať to byla nevěra, či rodinné vztahy mezi manželi či nezájem o dceru. Celkem zvláštní konec,ale vše zapadlo do sebe. Později jsem viděla i filmové zpracování, díky skvělému obsazení herců. Ten film jsem si vychutnala více, i pár slz ukáplo.
Skvělé, dokonalé, ale i smutné.
To proč?
Líbilo se mi střídání dříve a nyní.
Sice jednání pachatele bylo drsné, ale i pochopitelné.
No a ten úplný konec? Už teď chci pokračování!
Opět jsem poslouchala audioknihu jako celou serii od začátku.