Janinkniznisvet

Nejlepší kniha za rok 2021.V hlavních hrdinech jsem si našla i kus sebe. Některé pasáže byly pro mě hodně osobní a těžké. Nejvíce se mi líbilo, jak si psali ručně dopisy a pak ty e-maily. Objevila se tam i nevěra, kterou já nesouhlasím. Moc se mí líbilo, jak je příběh výpraven. Knížku jsem měla v rámci jedné štafety, za to moc děkují, že jsem se mohla zapojit. Určitě si přečtu i druhý díl. Knihu mohu doporučit.

Sice je to slabší knížka Colleen, ale líbila se mi jak těžké téma zpracovává. S hlavní hrdinkou jsem v některých případech souhlasila, v některých situacích jsem si připadala jako kdybych byla já hlavní hrdinka. Někdy se mi chtělo i brečet. Knížku jsem měla v rámci knižní štafety od slečen z Instagramového profilu alenka v říši knih. Za to moc děkuji. Doporučuji ji si přečíst

Knížka je plná emoci. Líbílo se mi vzpominky Liny.Knížka se četla rychle, děj rychle ubíhal. Několikrát se mi chtělo plakat. Musela jsem si knížku dávkovat.

Skvělá,užsná knížka plná informací a krásných ilustrací. Hodně jsem se toho dozvěděla. Jen se mi nelíbila ilustrace profesora Snapa

Knížka jako na míru. Úplně jsem se viděla v hlavní hrdince. Taky bych chtěla vlastní knihkupectví

Úplně poprvé jsem si uživala čtení. Je to skvělý díl díky jedné scéně mám ráda Snejpa. Hermiona je mi nejblíž. Všem určitě doporučí.

Nejhezčí knížka kterou jsem o Vánocích četla. Nejvíc mě dostali tyto povídky: Od mámy z lásky, Bratrské pouto, Zbabělci, Polička vyřazených knih
Knížka je po grafické stránce moc hezký zpracována.

Dlouho jsem nečetla tak moc skvělou knížku. Líbilo se mi jak příběh byl vyprávěn z úhlu vícero postav. Byly tam hodně smutné pasáže. Závěr knížky byl tak rychlý a nejvíce smutný.

Knížku jsem měla v rámci jednoho projektu u https://instagram.com/knizny_klub_pre_baby?igshid=6q4pr33zub47
A konkrétně knížku mám od https://instagram.com/v.knihach?igshid=b63ulhzj1lz4
Je to odychovka, poprvé čtení ve slovenštině. Nechápala jsem proč jsou tam časy a nejsou tam normální kapitoly. Byl to průměr ve čtení.

Moc hezká knížka. Plná zvířátek. Nejednou mi ukápla slzičká. Nesnáším týrání zvířat.
Dvě věty z knížky co se mi líbi:
Jak říct jedinému z těch desítek páru očí plný naději: Ty půjdeš se mnou domů. A těm ostatním: Vy zůstáváte......
Vím naprosto jistě, že psi duši mají. O lidech si totéž tvrdit netroufám...
S oběma větami musí na 1000% souhlasit.
P.S : adoptujte pejsky.

Skvělá, napínavá. Knížku jsem četla v rámci společného čtení s Yoli. Napínavá až do posledního slova v knížce. Některé pasáže byly až nechutné, v některých zase se mi chtělo brečet. Líbila se mi tam romantická linka ale i ta napínavá. Konec knihy bych změnila ale jinak skvělá knížka. Určitě se zařadí do nejlepších knih za rok 2020. Můžu ji jen doporučit.

Knížka je opět úžasná, ještě víc než předchozí dvě.Během čtení jsem byla plná emocí. Musím říct že třetí sbírka je nejlepší.

Knížku jsem si přečetla v rámci knižní štafety. Příjemné letní čtení. Děj knihy není složitý. Líbili se mi jak si psali dopisy a pak je dávali pod lavici. Hlavní hrdinka Lili mi byla sympatická. Doporučí když máte čtecí krizi.

Opět skvělá knížka moderní poezie. V téhle té sbírce mám více lepiku, protože se mi víc líbila. Našla jsem si básničky, které se mi moc líbí.Některe jsem nepochopila. Kniha je obohacená úžasné fotografie. Jediné co bych knížce výtkla a to je, že se mi nelíbil střídání fondu. Za mě můžu jen doporučit

První knížka moderní poezie co jsem přečetla. Mám v ní spoustu lepiku. Dala mi spoustu inspirace.
Určitě kdo má rád poezii jedno velké doporučení.

Zamilovaný příběh, plný dobrodružství, emocí a lásky.
Při tehle knížce by mi bylo smutno a někdy i veselo. Příběh jsem prožívala až do podání věty.

Nejlepší kniha za rok 2020. Nešlo se od čtení odtrhnout. V noci se mi zdály hnusné sny a taky se budila díky této knížce. Byly pasáže kdy mi bylo až špatně.Knize se nedá nic vytknout. Všem ji doporučuji.

Skvělá knížka se skvělým příběhem, čtivá. Mooc všem doporučuji