Janinkniznisvet komentáře u knih
Na knize se mi nejvíce líbilo to, že obsahovala hodně myšlenek, citátů, hlášek z filmů či knih. Krásně ilustrována.
Taky bylo super , že na konci knih jsem mohla zjistít jaký Profesor nebo profesorka bych mohla být. Mě vyšla profesorka Trelawneyová, která učí jasnovidectví. Zajímavé bylo to , že mezi pár kapitoly byly různé dotazníky ze světa Harryho Pottera.
Jelikož jsem ještě nečetla všechny knihy a filmy jsem už dlouho neviděla, tak jsem se dozvěděla nové informace a na některé jsem si vzpomněla .
Myslím, že kniha je spíš pro začátečníky ve světě Harryho Pottera.
Kniha se četla docela rychle, určitě se k ní ještě jednou vrátím.
Děkuji za možnost si knihu přečíst v rámci spolupráce z nakladatelstvím Jota.
Kniha se mi líbila. To napětí a erotika zároveň bylo dost zajímavé. Konec knihy mě dostal. Ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst ale po pár kapitolách to bylo mnohém lepší. Možná bych ubrala stránky , místy se to táhlo.
Abbie mi bylo líto muselo to být pro ni těžké.
Silná a místy až moc smutná. Během čtení mi běhal mráz po zádech, až jsem měla strach. Nikdo si nedovedeme přestavit jaké stresující povolání má pán Dolník. Co všechno si musí ty rodiny prožít , když někoho unesou je nepředstavitelné .
Četla se rychle a pořád jsem se dozvídala nové informace.
Hned po Marku Dvořákovi je to autorova nejlepší kniha .
Moje první zkušenost s autorem. Bylo to dlouhé ale zajímavé. Místy až brutální. Zajímavý doslov. Jsem zvědavá na další díly
Zajímavá knížka. Silné příběhy třech žen, je neuvěřitelné čím vším si museli projít.
Líbilo se mi jak se jednotlivé silné příběhy prolínaly. Místy jsem měla o ně strach .Jsem ráda jak to dopadlo.
Kniha nám vypráví tři příběhy. Každá postava má těžký životní příběh. První příběh byl hodně zajímavý a smutný, ten druhý mě už tak moc nezaujal. Ten poslední byl ovšem hodně emotivní.
Je zajímavé číst si o vzpomínkách jiných lidí a jak oni vnímají smrt.
Každá vzpomínka je v našem životě důležitá.
Kniha se hezký četla, stránky rychle ubíhaly. Je to má druhá kniha od Japonské autorky. Hodně zajímavé čtení to bylo. Pokud máte rádi Japonské autory , nebo knihy kde sledujete silné příběhy tak je kniha přímo pro vás.
Zlodějka minulosti
Tiffany Reisz
Knihu jsem dostala na recenzi od Knihy Dobrovský zacož moc děkuju a děkuji Kačí @sberatelka.knih za vybraní a možnost knihu s recenzovat. Líbí se mi v knize když je střídání minulosti se součástí a tato kniho to splňuje.Příběh byl zajímavý, místy až neuvěřitelný , že by se to mohlo opravdu stát. Tamary mi bylo na začátku hodně líto. ,, Dědeček Tamary " byl hnusný člověk. Matka mi pila krev, jak se chovala k Tamaře. Paris byla tajemná žena, která se toho nebála .
Zajímavá kniha. Místy mi šel mráz po zádech. Čtivé napsané. Obrazové příloze jsou fakt některé až brutální fotky
Kniha se mi moc nelíbila. Začátek knihy byl pro mě nudný a zdlouhavý. V 2/3 se kniha pořádně rozjela. Místy to bylo opravdu až brutální. Měla jsem i strach. Ty vztahy na pracovišti nebyly špatné ale bylo toho až moc. Můj typ na vraha byl jiný než jsem čekala. Ono to možná jde poznat i na začátku knihy ale já na to nedávala takový důraz.
Kniha se četla dobře i když místy to byla opravdu nuda. Čekala jsem víc než jsem dostala. Malinko jsem zklamána.
Silný, emotivní příběh. Bylo mi smutno během čtení. Hlavní hrdinů mi bylo líto, jakými hrůzy si museli projít. Líbilo se mi, že se minulost prolínala a měli jsme tam i pohled Ester (Aničky). Tu linií vyšetřování bych možná vypustila. Je to moje první kniha autorky, určitě si přečtu další.
Knihu jsem četla v rámci společného čtení, tím pádem jsem knihu davkovala. Na začátku knihy jsem měla více typů na vraha ale postupně se změnil na dva podezřelé. Během čtení jsem si připadala, že čtu nějaký příběh z českého seriálu Specialisté .
Měla jsem pocit, že jsem vyšetřovatelka a jsem součástí týmu. Běhal mi mráz po zádech.
A můj typ na vraha se splnil.
Objevila jsem další skvělou autorku. Určitě si přečtu další díly.
Knihu vřele doporučuji
Musím říct, že je to první kniha fantasy , kterou jsem četla ráda. Celý příběh byl zajímavý, napínavý a smutný. Při čtení se střídali pocity jak na horské dráze, tahle kniha dokázala,že jsem si ty souboje dokázala vybavit . Vlastně celý příběh jsem měla pocit ,že jsem tam s nimi.
Knihu jsem dostala na recenzí od Knihy Dobrovský, za to moc děkuji. Kniha je sice pro děti ale i dospělí v tom se najdou . Příběh byl zajímavý, rychle utíkal. Je to moje první kniha, kterou jsem četla, kde se cestuje časem. Hlavní hrdinové byli sympatičtí. Kdyby šlo i v dnešní době cestovat časem tak by to bylo hodně zajímavé. Kdyby to šlo do jaké doby by jste se chtěli podívat? Nebo něco změnit?
Kniha se rychle četla. Má krásnou obálku i barevná ořízka se mi líbí.
Na odreagování ideální kniha
5/5
Moc hezké čtení. Už jako malá jsem je měla ráda. Je to i místy smutné čtení.
Knihu jsem dostala na recenzi od Knihy Dobrovský. Zároveň jsem ji četla v rámci společného čtení. Příběh se skvěle četl napínavý od začátku do konce. Typy na vrahy se mi střídali ale pak už jsem měla jen jeden a ten se vyplnil. Každá kapitola měla svůj pohled té dané osoby , což se mi moc líbilo. Konec byl wau. Chci další knihu autorky. Všem doporučit.
Chci moc poděkovat Knihám Dobrovský a Sbeteratelce knih za poskytnutí knížky na recenzí. Od začátku mě kniha chytla a neopustila. šéfinspektor Logan mě fakt baví. Jeho sarkasmus je skvělý. Případ zajímavý, dlouho jsem neměla tušení, kdo je vrah. Chyběl větší duch anglického prostředí, připomínalo mi to spíš americkou detektivku. Konec ... no to bylo teda . Čtení mi rychle utíkalo, stránky mizely pod prsty.
Těším se na další příběh.
Knihu hodnotím 5. Příběh byl napínavý od začátku dokonce a taky hodně smutný. Co udělá psychika dítěte a co všechno si nese z dětství je strašné. Matku hlavní hrdinky a její rodiče bych poslala hodně hluboko. Bylo mi líto hlavní hrdinky, čím vším si musela projít.
Za knihu bych moc chtěla poděkovat knihy Dobrovský a Kate Valter. V knize prožíváme mladé Keire, probouzí se zraněná a zmatená v lese .Nic si nepamutuje ani kde je. Snaží se utéct , ocitne se v malém městě kde pozná sympatického kněze , který ji chce pomoct . Zažívají spolu dobrodružství. Keira postupně zjistí, že vidí mrtvé. Má touhu nebohým duším pomoct.
První kniha od autorky co jsem četla. Čekala jsem ,že se budu víc bát. Dokonce jeden den se mi zdálo ve snu ,že jsem Keira. Na to že, kniha má 260 stran tak čtení rychle ubíhá. Musím říci nikdy bych ale nechtěla zažít to co zažívá Keira. Pokud rádi čtete horory a nebojíte se duchů vřele doporučuji
4.5/5
Knížku jsem dostala od autorky, za to jí moc děkuji. Kniha mi připadala jako deník. Téma knížky mě docela zaujalo. Mohlo to být delší. Ty skoky v těch rocích mohly být delší a přehlednější.
Felix Pink patří mezi ty starší a tak se připojil k lidem, kteří pracují v tajné organizaci kde těžce nemocným lidem pomáhají dobrovolně odejít z tohoto života. Jednoho dne dojde k omylu a umře nesprávná osoba. Na tajnou organizaci padne podezření a Felix se schovává před policii. Svědomí ho začne dohánět, před policii se věčně nemůže schovávat. Během toho se začnou rozplétat podivné události. Felix na něco přijde a začne přicházet na spoustu podvodu
Teď přichází otázka na co Alex přišel? Opravdu zabil on? Nebo je tady někdo další kdo zabil.
Děkuji za možnost si knížku přečíst @sberatelkaknih a @knihydobrovsky
Knihu všem doporučují