janka84

U téhle knihy mi docela vyhovoval trochu dokumentární styl. Velice čtivá. Určitě si přečtu i volné pokračování Vina.

Zajímavá kniha, která mě díky obsahově neobvyklým povídkám a hře se slovy
( "Nesužovaly mě neduhy, ale na druhé straně mě také nerozšiřovaly žádné duhy.") zaujala natolik, že si od autora určitě přečtu i další jeho dílka.

Skvělá knížka, od které jsem se nemohla odtrhnout...
Jinak vše velice výstižně popsala uživatel budíček. Souhlasím se vším, nemá tak smysl psát stejný komentář :-)

Zajímavá knížka, která pohladí na duši.

Výborná kniha, přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji!

Laskavě napsaná kniha, čtivá, pro zpříjemnění chladných večerů.

Líbil se mi styl, jakým je kniha napsaná. Žádnou podobnou jsem zatím nečetla. Zajímavá, i když příběh sám o sobě byl slabší.

Knihy od tohoto autora mám ráda. Prostředí,lidi i své pocity popisuje tak, že jsem to všechno prožívala,jakoby jsem vyrůstala vedle něj.
Kniha se hodí do ČV 6/2024.

Výborná, vtipná kniha pro děti i rodiče.
Určitě doporučuji.

Příjemné, pohodové čtení. Krátké kapitoly, v nich příhody ze života. Příběhy milé, veselé, nostalgické, i k zamyšlení. Jestli autor napíše další knihu, určitě si ji přečtu.

Za mně opět skvělá kniha od tohoto autora.
Povídky jsou originální, nutí k zamyšlení. Vlastně nenutí, ráda jsem je v hlavě nechala doznít. Lituji jen, že jich bylo tak málo.

Psáno vyloženě jako reportáž, ale některé pasáže jsou dost zajímavé na to, aby jste knížku dočetli až dokonce. No vím, že podruhé už ji číst nebudu.

Velice poutavě napsaná knížka se zajímavými postřehy a teoriemi nejen o běhání, ale i o lidech.

Výborná kniha. Před dvěma lety jsem ji přečetla poprvé a teď jsem se k ní vrátila opět. Doporučuji všem běžcům i neběžcům. Výkon Deana Karnazese nadchne i ty sílou lidského ducha.

Se synkem, který má rád zvířata, jsme se díky této knížce dozvěděli pár nových informací. Velikým plus jsou sympatické ilustrace.

Výborná kniha,ke které se v budoucnu určitě ještě vrátím. Chystám se i na další díla autora.

Detektivky pana Kuťáka mě baví: odpočinkové, místy úsměvné, jindy napínavé, zajímavé námětem, s naučnými vsuvkami.