janka84 komentáře u knih
U téhle knihy jsem se skvěle bavila! Určitě si přečtu i druhý díl.
Sympatické postavy, díky kterým se mi kniha dobře četla. Konec rozvleklý.
Čtivá kniha o vážných tématech schovaných za příběhem o moudrém, laskavém a v určitých situacích i legračně působícím hlavním hrdinovi. Vedlejší postavy jsem si oblíbila taky. Doporučuji.
Výborná kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout. Zajímavé postřehy, sympatické postavy, plynoucí děj. Hodně k zamyšlení. Doporučuji.
Pohodová jednohubka se sympatickými postavami bez hluchých míst.
Mistrovsky napsaná kniha. Doporučuji ale nečíst, když je venku pošmurno.
Určitě si přečtu i další díla autorky.
Výborně napsaná detektivka! Hlavní vyšetřovatel a vypravěč v jedné osobě mi byl sympatický. Jedná otrava a jedno zastřelení, takže žádné krváky,za což jsem byla ráda. K rozuzlení spěla poklidným avšak ne příliš pomalým tempem. Lituji jen, že v knihovně nemáme více knih od tohoto autora.
Kdyby to bylo možné, dám knize hvězdiček šest. Troufám si doporučit všem, kteří mají rádi tvorbu Remarquea.
Líbil se mi styl, jakým je kniha napsaná. Žádnou podobnou jsem zatím nečetla. Zajímavá, i když příběh sám o sobě byl slabší.
Výborná kniha. Těžce uchopitelná. Jako kdyby jsem se dívala na obraz, složený z klasické malby a malby abstraktní: autorčinu světu "v nemoci" nelze porozumět. Zbytku knihy naštěstí ano. Takže doporučuji. Přečtěte si ji.
Výborná klasická detektivka se sympatickým vyšetřovatelem. Zajímavé vedlejší postavy. Líbilo se mi, že každá z nich dostala v knize dost prostoru na to,aby jste si jí buďto oblíbili nebo vás znechutila. :-)
Pro mně zatím nejslabší díl série. Ale přesto se těším na další. :-)
Z téhle knihy mám rozporuplné pocity. Vynikající námět,ale popsaný tak trochu...naivně? A potom mi to došlo: autorka sama poznamenala, že se jedná o dílo beletristické. V tom případě jsou 4 hvězdičky jasné a já přiznávám, že jsem se od ní nemohla odtrhnout.
Hodí se do ČV: 6/2024, 8/2024 a 13/2024
Výborná kniha! Zajímavý a napínavý příběh bez hluchých míst, sympatické hlavní postavy. Doporučuji!
Trochu těžkopádně napsaná, ale jinak velice zajímavá kniha.
Opět výborná kniha autora. Doporučuji.
Hodí se do ČV 5/2024
Za mně zatím nejlepší autorova kniha z těch čtyř, které jsem přečetla. Těším se na další!
Hodí se do ČV 7/2024.