janka84 komentáře u knih
Tuhle sérii jsem si opravdu oblíbila. Moje známá, také milovnice knih, by řekla: "Je to jako návrat domů a mezi přátelé, které mám ráda."
Srozumitelně napsaná, informativní kniha o tom, s čím se naše děti můžou setkat nebo tomu zrovna čelí, mezi vrstevníky i osamotě, jak to chápat a jak se k negativním věcem postavit.
Příjemné, pohodové čtení. Krátké kapitoly, v nich příhody ze života. Příběhy milé, veselé, nostalgické, i k zamyšlení. Jestli autor napíše další knihu, určitě si ji přečtu.
Kniha mě mile překvapila. Hlavní hrdinka mi byla sympatická, ostatní ženské postavy možná až moc ztřeštěné,ale o to víc jsem se bavila. Určitě si přečtu další knihu od této autorky.
Těšila jsem se na každou další kapitolu. Autorka opět nezklamala.
Některé jsme se se synkem naučili nazpaměť :-) Hodí se na dlouhé cesty vlakem.
Kniha se četla moc dobře, bavila jsem se. Určitě si přečtu i další od pana Landsmana.
Kniha se četla moc dobře,postavy byly sympatické, děj krásně plynul- žádná stránka nenudila,naopak často pobavila.
Jestli autor napíše další podobného ražení, určitě si ji přečtu.
Pro mně osobně milé překvapení a objev díky Čtenářské výzvě.
Sympatické postavy, zajímavý děj. Co se násilí týče,tak pro nás, kteří fandíme spíše klasickým detektivkám, než moderním thrillerům, úplně skvělá.
Taky se nenásilným způsobem dozvíte spoustu zajímavostí o umění. :-)
Určitě si přečtu další.
Kniha, která pohladí duši. Četla jsem pár stránek každé ráno u kávy a den se hned rozzářil.
Kniha tak podivná, že jsem se od ní nemohla odtrhnout.
Pohodové, laskavé čtení, které během dlouhých zimních večerů pohladilo po duši.
Přečteno za jeden den. Kniha mě úplně pohltila, vtáhla do děje a už nepustila. Žádná věta natož stránka nenudila. Moc doporučuji!
Velice čtivá kniha, plná drsného, ale také laskavého humoru a neobvyklých příběhů.
Krásná kniha o přírodě, o tvorech a tvorečcích, stromech i drobných lišejnících a životě v nich.
Srozumitelně popsané přírodní jevy, oslava krásy, která je všude kolem nás, stačí se jen na chvíli zastavit a dívat se.
Za mně opět skvělá kniha od tohoto autora.
Povídky jsou originální, nutí k zamyšlení. Vlastně nenutí, ráda jsem je v hlavě nechala doznít. Lituji jen, že jich bylo tak málo.
Přečteno jedním dechem. Nikdy by jsem nevěřila, že mě tak zaujme kniha na toto téma.