janka84 komentáře u knih
Za mně zatím nejlepší autorova kniha z těch čtyř, které jsem přečetla. Těším se na další!
Hodí se do ČV 7/2024.
Knihy od tohoto autora mám ráda. Prostředí,lidi i své pocity popisuje tak, že jsem to všechno prožívala,jakoby jsem vyrůstala vedle něj.
Kniha se hodí do ČV 6/2024.
Výborná kniha! Bavila mě od začátku až do konce. Postavy ( i ty vedlejší ) jsou sympatické, příběh vyprávěný hlavním hrdinou s Aspergerovým syndromem a jeho popis situací , které prožívá je napsaný vtipně, dojemně, trefně. Dobře zkombinovaná milostná zápletka a pátrání po biologickém otci hrdinky. Doporučuji!
Zajímavé i vtipné postřehy z cest. Přidávám si autorku vedle pana Zibury, až dostanu opět "chuť" na cestopis.
Moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední.Hezky napsaná. Jak se říká : "Četla se sama."
Výborné odpočinkové čtení, místy veselé, místy smutné, ale určitě ne nudné. Doporučuji. Tato kniha vás pohladí po duši.
K této knize se budu určitě vracet. Rady v ní se dají dobře použít v běžném životě. Sympatické mi při jejím čtení bylo to, že si spisovatelka nehraje na vševědoucí, spíše je to taková laskavá přítelkyně, která poradí, když potřebujete :-)
Moje první přečtená kniha od tohoto autora a chystám se na další. Srozumitelně napsaná i pro mně jako laika.
Kniha se mi hodně líbila. Výstižně popsané charaktery postav, jejich smýšlení a pohnutky. Zajímavý námět - slepý pán se snaží ochránit malou holčičku před násilníkem.
Výborné! Postavy, které se vám dostanou pod kůži. Vydržte prvních sto stránek, než se "to" rozjede a poté už knihu nepustíte z ruky.
Zajímavá kniha, srozumitelná i pro mně jako laika. Doporučuji těm, kteří se chtějí dozvědět něco nového o tom, proč se v jistých situacích chováme určitým způsobem.
Výborná, vtipná kniha pro děti i rodiče.
Určitě doporučuji.
Knihu jsem přečetla jedním dechem, žádná stránka nenudila. Ponurá atmosféra, zajímavé postavy i zápletka. Výborné! Už mám nachystané další dva díly.
Se synkem, který má rád zvířata, jsme se díky této knížce dozvěděli pár nových informací. Velikým plus jsou sympatické ilustrace.
Výborná kniha,ke které se v budoucnu určitě ještě vrátím. Chystám se i na další díla autora.
Detektivky pana Kuťáka mě baví: odpočinkové, místy úsměvné, jindy napínavé, zajímavé námětem, s naučnými vsuvkami.