Januli komentáře u knih
To jako vážně?? Tolik otázek a žádné odpovědi, to mě podržte :-) šup s další knihou, dokud je to čerstvé a hlavně jsem strašně zvědavá.!!! Ale ubiram o jednu hvězdičku, Čtvrtá opice byla o něco lepší.
Kniha se mi četla moc dobře a jak zmiňuji čtenáři pode mnou, tak závěrečný vau efekt se nekonal. Během čtení mě napadalo dost možných závěrečných scénářů, a když si knihu analyzují zpětně, tak vlastně tam bylo dost věcí zbytečných. Autorka to samozřejmě myslela jako "popleteni" čtenáře a možnost "svést " ho ze stopy. Za mě to až tak nefungovalo.
Tak jsem našla asi nového autora, na jehož knihy dnes budu těšit. ???? moc dobre se mi kniha četla, ale jak je zmíněno již v níže uvedených komentech, nevědět o spoluzakovi? No možná, pokud s nima byl jen jeden den, ale ... No ale dostal mě deník "pachatele" nečekané ????
Celkem dlouho jsem čtení knihy odkladala a udelala jsem chybu. Líbila se mi vice, jak série s Alex a tím, že mám hned po ruce druhý díl mi vůbec otevřený závěr nevadí. Během čtení jsem měla několik teorií a ne všechny byly správně ???? no nic jdu na druhý díl...
NO nevím, nevím. To, že kniha byla psaná jako thriller, ale nebylo to tak, bych skousla. Ale půl knihy se prakticky nic neděje a když se na závěr začne něco dít, tak je konec. Nemůžu knihu úplně odsoudit, ale četla jsem lepší.
Bohužel za mě nejslabší kniha série o Kim. Nevím čím to, protože prostředí zkoumání mrtvol nebylo nic běžného a bylo to zajímavé. Vrah pro mě byl překvapením. DOTAZ proč chtěl nebo se pokusil vrah zabít Izabel? Buď jsem to přehlídla nebo to v knize zmíněno není...
Nevím. Jindy mi střídání přítomností s minulostí nevadí, ale tady se mi to moc nelíbilo. Nevadilo mi, že je to z pozic několika lidí (vdova, reportérka, detektiv, matka). Já bych tento příběh uvítala klasicky, pěkně od začátku. Ale zase o to knížka byla zvláštnější. Ale i tak takový průměr.
Mám po knižce tak trochu rozporuplné pocity. Ne že by se mi nelíbila, i se četla dobře, ale tak nějak jsem si nevytvořila žádný vztah k postavám a ne tak docela mě oslovila. Ale seriál zkouknu ...
Líbil se mi příběh, který s opírá o dnešní fenomén, a to jsou sociální sítě. Opet kniha velmi čtivá, ale předchozí díly jsem přečetla jednim dechem, ale tenhle ne. Možná to bylo tím, že jsme už znali pachatele... Ale určitě se těším na další ☺
Já knihu bohužel nečetla jedním vrzem, ale trhaně, tak jsem si příběh tak neužila. Takže za mě průměr.
Za zavřenými dveřmi se mi líbilo hodně, ale tahle kniha ji přeskočila. I když možná lehce předvídatelná, tak stejně člověk do konce neví, jestli je to tak nebo ne. Kniha mě tak strhla, že jsem potom sama nevěděla, jestli ta sklenice co leží na na našem stole tam byla nebo ne. ☺ SPOILER - co mě ale trochu zklamalo, bylo jak Cass přišla k tomu telefonu, myslím, že by se to dalo vymyslet i trochu jinak. No je šílené, co je člověk schopný udělat pro peníze. Už teď se moc těším na další knížku.
Asi ve 3/4 knížky jsem si řekla, že to je asi nejslabší knížka série, ale spletla jsem se. I když na jednu stranu zklamání, že Hitmanna chytili což si ta zrůda samozřejmě zaslouží, ale čekala jsem, že ne. To že ta Norka dopadla jak dopadla mě ani nezamrzelo, protože od začátku mi vůbec neseděla. A jestli Marianne žije? Třeba a doufám, že bude další díl a s Martinem Servesem jsme se neviděli naposledy.
Knížka s lehce překvapivým koncem, čtivá, s lehkou dávkou romantiky, prostě Sanda Brown jak ji známe. :)
Kdyby mi kolegyně z klubu knihu nedoporučila, nesáhla bych po ní, což by byla asi škoda. Kniha byla čtivá, zajímavá, a já si zprvu myslela, že Tsunami bude jen metafora... Rodinný příběh, kde si najdete možná oblíbence, možná Vás někteří budou štvát tak jako mě, ale zápletky Vás překvapí a snad i budou bavit. A závěr knihy? Je takový jaký je...
Sympatických lidí abys pohledal v téhle knize, za mě skoro žádná. Bohužel. To však neubírá knize body, kniha byla dobrá. Chceš me soudit, vezmi si moje boty a prozivej co já... A to tady sedí, nikdo jsme to nezažili a tudíž řady moralizovat je těžko, ale nesouhlasit s Andělou a jejím životem a hlavně postojem k životu samozřejmě můžeme. :-)
Kniha mohla být skvělým dílem, bohužel dle mého špatné zpracování, jakoby autorce běžel čas a musela honem odevzdat knihu, tak závěr utnula. Vlastně jsem četla, byla už skoro na konci, bavilo mě to a šup konec, který jsem asi nepochopila. Škoda, Odbočka v lesích byla skvělá. Uvidíme, dam autorce ještě šanci.
Moc jsem se na čtení těšila a zklamaná jsem rozhodně nebyla. Pravda, asi jsem velmi naivní romantická duše, ale já myslela, že třeba nějakým zázrakem Jasmína a Joachim spolu budou :-D ale i tak knížka na závěr dávala smysl a byl to hezký příběh, s prvky smutnými i reálnými. Těším se na další :-)
(SPOILER) Jak Jana díky babičce ke štěstí přišla. Moc pěkná kniha, která se hezky četla a chytila za srdíčko hlavně ta část z minulosti. Líbilo se mi, jak Janě babička "odkázala" dopisy, kterezji vždy prozradili nějaké tajemství. Jen mě malinko zamrzlo, že jsme vlastně hned na začátku věděli, že první Annina láska nedopadne a jen jsme čekali, proč vlastně a co se stalo. Ale to je jen malinká "chybička na kráse" a knihu doporučuji a rozhodně se těším na další díla autorky, kdy bude těžké laťku přeskočit nebo jen dohnat.
(SPOILER) To že je hlavní hrdina nesmrtelný, měnič nepřekvapuje, protože to je teď skoro v každé knižní sérii... Kniha mě bavila, byla jsem opravdu zvědavá, jestli Billie najdou nebo ne a důvod, proč jak a tak . Napadlo mě hned, že ta tím , proč ženy neutečou bude vydírání skrs rodiny, ale nevadí. Těším se na další pokračování a doufám, že tam bude více vtipů než v tomhle díle.