jarin58 komentáře u knih
Orwell v tomto románu vynikajícím způsobem popsal fungování všech totalitních režímů včetně toho který byl i u nás.Neřekl bych že kniha je nadčasová,jen se zde popisuje fungování systému který tu byl dávno před námi a bude i po nás.
Knihu jsem si přečetl opět po padesáti letech a zase bavila.Jen mi tehdá uniklo že Robinson kozla nemaje,přesto se mu stádečko rozrůstalo.
V této knize máme čarodějnické procesy jak na dlani.Při čtení není možné neprojevit soucit s tolika nevinnými oběťmi.Tahle kniha je dokonalé dílo.
Skvělá česká detektivka s nijak zvlášť zamotaným příběhem.
Musím uznat že pan Boček opět posunul laťku vtipnosti o dost výše.Opravdu jsem se pobavil.
Popis prostředí,téma,napětí a trocha ochrany přírody.Bezvadné počtení.
No teda,atmosféra hor v zimě,psychiatrická léčebna se svými nekalými praktikami a dávno opuštěný dětský tábor pro nemajetné.K tomu mrtvola koně a další mrtví lidé.Opět vynikající kniha z pera tohoto mistra thrillerů.
Děj je napínavý od začátku až do konce.Proto dávám plný počet hvězd.
Tak jsem si říkal,Bussi,sakra kdo to je?Moje první kniha od něho a hned jsem byl nadšen.Musím pokračovat dál.
Detektivka se odehrává v ne tak pro romány obvyklém prostředí.Poměrně krátké kapitoly dávají ději šmrnc.Falk a Race jsou borci.
Knížku jsem nikdy nečetl,až teď když ji čtu vnučce před spaním.Renče se moc líbí a popravdě i mě s babičkou.
Opět plné hodnocení.Tady se se projevují autorovy vynikající vypravěčské schopnosti.Snad nejlepší co jsem od pana Velinského četl.
Tahle kniha se čte sama.Jestli se chcete alespoň trochu bát,tak doporučuji.
Zatím nejlepší ze série o kapitánu Steinovi a notáři Barbaričovi.Začtěte se do Ďábla v zrcadle a určitě nebudete litovat.
Z nostalgie dávám plné hodnocení,ale z dnešního pohledu se zde odehrává plno nesmyslů.Co ti chlapíci dokázali,s němi by se mohl směle měřit i McGyver.Nějak mi uniklo co stalo s věrným psem Topem a nebo na něho autor zapomněl?
Už od začátku jsem tušil že příběh skončí špatně.Vynikající,ale depresivní.
Opravdu vypracovaný thriller s fajn Washingtonem a Tilly.