jindrusa komentáře u knih
Sice o něco slabší než předchozí díly, ale přesto se líbilo.
Poutavé, čtivé, ostatně jako všechny knihy autora. Ale ten konec! Nevím, zda byl úmyslný nebo ještě bude pokračování.
Sice jsem čekala od knihy více, nějaký hlubší příběh, ale nakonec to byla taková oddechovka (byť děj takový nebyl), jen se obávám, že tahle kniha se mi do paměti nezaryje.
Oblíbená kniha ze studentských let. Po 20 letech jsem si jí s chutí znovu přečetla.
Kniha přečtena za 20 minut, utnutý konec mně rozzlobil, fakt o ničem a pokud mně měla kniha donutit zamyslet se na tom, jak trávím svůj čas, tak se nepovedlo. Trávím ho rozhodne efektivněji než hlavní hrdinka. Už druhá kniha autora a opět mně nepřesvědčila, abych chtěla číst jeho další díla.
Po přečtení knihy mám rozpačitý dojem, na jednu stranu pěkný příběh obyčejných lidí, na druhou zbytečný historický popis události 1813, které mne chvílemi dost nudily. Nevím, zda si půjčím i pokračování. ...
Příjemné čtení, nenásilnou formou informuje i o tehdejším "politickém dění".
Trochu červená knihovna. Pro odpočinek ale dobré.
Jelikož jsem nečetla žádnou jinou knihu s touto tématikou, tak se mi kniha moc líbila, čtivá, zajímavá...
ANi poslední kniha nezklamala, chválím super překvapivý konec a doufám v další díly.
Blbost paní Barbory nemá asi mezí, nicméně obdivuji, že příběh sepsala a zveřejnila!!!!
Ač mně toto téma moc nezajímá, omylem vypůjčená kniha se mi líbila. Rozšířila mi obzory :-)
Kniha mně moc nebavila, ale možná to bude tím, že jsem nečetla první knihu autorky.
Další výborný autor detektivek, mělo to spád, napětí,....
Už předchozí díly jsem četla jen při cestě mhd jako oddechovku, ale tento poslední díl byl extrémní blbost. Příběh dvou psychicky a emočně nevyzrálých jedinců.... i ty erotické pasáže byly o ničem...Tak snad už další pokračování nebude!!!!