JiříM komentáře u knih
Kdo je Lucien Folter?! Poslední věta, co tě udrží v napětí. :-D
Pěkné čtení, jen slovem "nedávno" se mohlo pošetřit.
Ani tento kus mě nezklamal, jen kapitánka mě přijde trochu retardovaná, a na každým konci kapitoly je moc údivu, i bez těch opepřených konců by to bylo napínavé. ale jinak skvělý!
No nevim. Četlo se to perfektně ale obsah....ten me vůbec nenadchnul...
No zasmál jsem se, jen co je pravda. Moc povedená knížka.
Velmi zajímavé vyprávění, jen mi vadilo moc kudrlinek v popisech míst a dějů. Ale je to román, tak se to dá pochopit. Doporučuji přečíst.
Jako pdcast fajn. Jako knížka zdlouhavé a nezáživné. A v mém výtisku je celkem dost překlepů.
Více či méně zajímavé detektivní povídky. Takové oddychové čtení.
Celkem se to dalo číst. Místa tam jsou zajímavá i méně zajímavá. Jen doufám, že v příštím vydání zmizí ta nepřesnost ze strany 107.
Tak špatně, jako tahle kniha, se mi snad ještě žádná jiná nečetla. Příběh zajímavý, ale číst, to bylo utrpení.
Velmi zajímavý a ucelený sled událostí na Těšínsku. Ač jsem studoval tuto problematiku na internetu a v jiných publikacích, tak jsem v této knize našel spoustu nových informací.
Zajímavá provázanost jednotlivých povídek a dokonce i provázanost s předchozí knihou. Povídky ze života a spletitostí vztahů, ostatně tak, jak to v životě bývá. Pro mě byla nejsilnější povídka pátá - Neviditelný.
Zajímavá knížka, jejíž příběh vypráví o všednosti lidského života v nevšedním prostředí.