Jiřina18 Jiřina18 komentáře u knih

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Já už se k této sérii vracím po druhé miluji Harryho Pottera a jeho dobrodružství. Teď jsem po ní sáhla, protože 4 knížky použiju do letošní výzvy a navíc se skvěle pobavím

14.04.2021 5 z 5

Platnéř Platnéř František Niedl

Je to moje první kniha od Františka Niedla a jsem moc ráda, že jsem tuto knihu díky Databázi knih objevila. Je velice čtivě napsaná. Nechybí napětí a akce, ale není to hnusný krvák. Už se těším na druhý díl. A určitě si přečtu i další série od tohoto autora. Je to opravdu skvělý vypravěč, který vás vtáhne do děje.

04.01.2021 5 z 5

Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Tyhle knížky se můžou číst pořád dokola už před časem jsem četla celou sérii a teď se k ní zase velice ráda vracím

28.06.2021 5 z 5

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Tuto knížku jsem už kdysi četla jako všechny ostatní, ale Harryho Pottera a jeho kamarády miluju. Jak v knižní tak v hrané podobě. Když jsem si přečetla letošní výzvu bylo o důvod navíc proč si Harryho opět přečíst :-)

23.06.2021 5 z 5

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Taková pohádka pro dospělé, ale já mám takové knížky ráda. Četla se moc hezky jsem zvědavá na další díly

23.05.2021 5 z 5

Pavoučí síť Pavoučí síť František Niedl

Kdyby bylo možné dát víc hvězdiček u této knížky bych to určitě udělala. Je super jsem nadšená jak z prvního dílu tak i z tohoto. Začala jsem číst ihned po přečtení prvního dílu a ani jsem netušila, že se mi bude hodit do letošní výzvy kniha z prostředí ve kterém bych se nechtěla ocitnout. A kdo by chtěl být na hradě plném zabijáků? A jdu na další díl už se těším.

12.01.2021 5 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Další velice čtivá knížka. Brutalita od prvního dílu stále roste. Vrah mě opravdu překvapil. Tohle bych nečekala. Jsem zvědavá na další díl

13.04.2020 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Kniha se mi líbila. Hlavně konec mě hodně překvapil

09.01.2020 5 z 5

Opiju tě rohlíkem Opiju tě rohlíkem Simona Monyová (p)

Jako všechny knihy Simony Monyové se četla velmi dobře. Člověk si u jejích knih odpočne a někdy se i pobaví

19.04.2020 5 z 5

Rytíř ve zlaté zbroji Rytíř ve zlaté zbroji Jude Deveraux (p)

Jude Deveraux prostě umí psát. Její příběh vždycky strhne, ale tahle kniha je od ní má nejoblíbenější. Četla jsem ji asi čtyřikrát a vždycky v ní najdu něco nového za čas přečtu zase :-)

13.12.2019 5 z 5

Cizí dluh Cizí dluh Kinga Litkowiec

Opravdu se mi to líbilo. Knížka je napsaná velice čtivým způsobem. Po dlouhé době jsem u čtení neusínala. A taky se mi líbilo, že je napsaná z pohledu obou.

21.04.2022 5 z 5

Smrtelný hřích Smrtelný hřích Markéta Harasimová

Velmi dobrá kniha četla se krásně. Určitě doporučuji si ji přečíst. Už se těším na nějakou další knihu od této autorky, kterou přečtu

15.06.2021 5 z 5

Deník citového vyděrače Deník citového vyděrače Simona Monyová (p)

Mám moc ráda knížky Simony Monyové a proto když jsem našla v letošní výzvě kniha, která má v názvu 21písmen byla moje volba jasná. Je to opět moc hezký příběh ani se neztačíte divit co zla může být od jednoho chlapa

10.02.2021 5 z 5

Silvie Silvie J. Z. Svoboda (p)

Poprvé jsem četla asi ve čtrnácti tenkrát se mi moc líbila proto jsem se k ní vrátila i po letech. Pořád se čte moc hezky zavzpomínala jsem na mládí a první lásky

17.06.2020 5 z 5

Holky z porcelánu Holky z porcelánu Jaromíra Kolárová

Mám moc ráda film,proto jsem si chtěla přečíst knížku. Je to napsané stejně jako film. Četla se moc hezky, ale ten film ty ztřeštěné holky jsou o něco lepší. I když knížce nic vytknout nemůžu

03.06.2020 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

U knížky mi ze začátku dost vadilo, že každá kapitola je z jiného období jedna ze současnosti druhá z děctví. Ale jinak byla knížka dobrá. Někdy jsem se i bála a když jsem zhasla měla jsem divný pocit, že za mnou někdo stojí. Konec mě hodně překvapil. To kdo je vrah to bych nikdy nečekala. A kam se poděla hlava? No přečtěte uvidíte

24.05.2020 5 z 5

Tři přání Tři přání Jude Deveraux (p)

Moc hezké čtení. Taková trochu pohádka, ale kdo by neměl pohádky rád, ;-)

19.04.2020 5 z 5

Místo splněných přání Místo splněných přání Jude Deveraux (p)

Jako všechny co jsem od Jude Deveraux četla opět velmi čtivá kniha. Po přečtení jsem přemýšlela kdybych se mohla vrátit v čase jestli bych chtěla něco změnit

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Velice čtivá kniha. Nakonci mě překvapila ta hrozná vrahova nenávist

05.03.2020 5 z 5

Ďáblova lest Ďáblova lest Arnošt Vašíček

Arnošta Vašíčka mám ráda a tahle knížka se mu povedla

05.12.2019 5 z 5