Jiřina18 komentáře u knih
Další moc hezká kniha od Nory Roberts. Miluji její příběhy. Takové oddychové pohádky pro dospělé. Tenhle díl se mi s celé série líbil nejvíc
Právě jsem dočetla další krásnou pohádku od Nory Roberts. Prvních pár stran jsem si říkala, že knížku odložím, ale jsem moc ráda, že jsem to neudělala. Je to krásné romantické čtení o krásném Irsku a hlavně je tam spousta lásky jak jsme tomu u Nory zvyklí
Četla jsem teď po letech vnučce a pořád se mi moc líbí. Měla jsem ji moc ráda už jako dítě
Knížka se četla dobře. Děj krásně ubíhal, ale jenom těch různých potvor tam bylo až dost
Nečetlo se to až tak špatně, ale myslela jsem, že to bude lepší
V obchodě pracuji a také za pokladnou. Některé výroky zákazníků slyším taky denně, ale jinak mě knížka až tak nebavila
Opravdu se mi to líbilo. Knížka je napsaná velice čtivým způsobem. Po dlouhé době jsem u čtení neusínala. A taky se mi líbilo, že je napsaná z pohledu obou.
Tyhle knížky se můžou číst pořád dokola už před časem jsem četla celou sérii a teď se k ní zase velice ráda vracím
Tuto knížku jsem už kdysi četla jako všechny ostatní, ale Harryho Pottera a jeho kamarády miluju. Jak v knižní tak v hrané podobě. Když jsem si přečetla letošní výzvu bylo o důvod navíc proč si Harryho opět přečíst :-)
Velmi dobrá kniha četla se krásně. Určitě doporučuji si ji přečíst. Už se těším na nějakou další knihu od této autorky, kterou přečtu
Taková pohádka pro dospělé, ale já mám takové knížky ráda. Četla se moc hezky jsem zvědavá na další díly
Velice dobře napsaná kniha. Nedalo se přestat číst. Opravdu doporučuji
Já už se k této sérii vracím po druhé miluji Harryho Pottera a jeho dobrodružství. Teď jsem po ní sáhla, protože 4 knížky použiju do letošní výzvy a navíc se skvěle pobavím
Kniha byla zajímavá, ale místy se mi hodně těžko četla
Moc hezky napsaná kniha. Je vidět, že pan Sacher měl Simonu Monyovou opravdu rád a byli dobří kamarádi
Když jsem počítala komentáře tak jsou většinou záporné. Toto byla už třetí knížka od těchto autorů a opět nezklamala. Super oddychovka i takové knížky potřebujeme
Mám moc ráda knížky Simony Monyové a proto když jsem našla v letošní výzvě kniha, která má v názvu 21písmen byla moje volba jasná. Je to opět moc hezký příběh ani se neztačíte divit co zla může být od jednoho chlapa
Ani jsem nedočetla přišlo mi, že je to úplná slátanina
K přečtení této knížky jsem se rozhodla ze dvou důvodů jednak mám moc ráda Simonu Monyovou její knížky nikdy nezklamou jsou to takové fajn oddechovky ze života. A za druhé když jsem si přečetla 20.téma letošní výzvy se mi hned vybavila tato knížka. Libuška, přece pracuje se psi má psí hotel a salon. Přeji příjemné čtení