jittik

Opět přečteno jedním dechem
Doufám, že brzy bude další díl :)

Moje první kniha od autora a nato, že byla vydaná v roce 1997 tak je to slušná detektivka.
Určitě se chystám na celou sérii.

Tak to byla jízda..
Napnuté od začátku do konce, tuhle knihu prostě neodložíte.

Opět úžasné čtení od začátku až do konce.
Kniha plná lásky, zoufalství a hlavně naděje.

Dokonalé, na konci zůstalo pár otázek a doufám, že v dalších dílech se opět vynoří.
Těším se na další díl

Krásné, smutné, plné naděje a hlavně lásky k bližním. Konec se mnou zamával.

Do poslední chvíle jsem netušila...
Opravdu skvělé detektivky

Čekala jsem, že naváže na předešlou knihu a že se dozvíme vice (...)
Ale i tak opět skvělé čtení

Opět naprosto dokonalé a napínavé od začátku do konce. Už se těším na další díly.

Poprvé hodnotím knihu aniž bych ji měla dočtenou.
Jsem právě třicet stran před koncem.
Ale chci se s vámi podělit o moje pocity.
Neskutečně dojemný příběh Raami a královské rodiny. Tak krásný jazyk a hraní si se slovy, tolik krásné poezie.
Ta dětská nevědomost, láska a naděje.
To jak Raami zbožňuje svého tatínka..
Je to tak krásně napsané, že nějak nechci, aby kniha skončila.

Nádherné...
Neváhejte se čtením, je to opravdu silný a krásný příběh.
Nelze ani napsat víc, to prostě musíte přečíst.

Výborná detektivka, i když tam zůstalo hodně otazníků, jak bylo napsáno v předchozím komentáři.
Určitě si přečtu další díly :)

Opět brilantní, od začátku do konce...
Už v prvním dílu mě překvapila schopnost autora zpracovat v knize tolik příběhů postav. To co autor dokázal si zaslouží poklonu.
A teď honem na další díl :)

Velmi čtivé, možná trochu krátké. Ještě, že bylo na konci vše popsané jinak bych nevěděla jak to dopadne.
Vždy jsem si myslela, že jsem nato přišla a další stránka mě vyvedla z omylu.

Příběh věčné lásky, zoufalství i naděje. Příběh který, alespoň z části, by chtěla prožít každá z nás...

Dlouho jsem přemýšlela jak komentář sepsat, ale nemohu najít slova, pro takovou hrůzu..
Je to neuvěřitelné, chvílemi zvrácené až nechutné, to co lidé nejen ze "zvláštního komanda" museli trpět. Kladu si otázku "Jak se vůbec tohle mohlo stát?"
Pokoj všem obětem i přeživším.

Neskutečné, dech beroucí čtení..
Nechci prozrazovat nic z děje, tak snad jen -
Nic není takové, jak se může zdát
Konec mě úplně dostal

Hodně smutný příběh o ženě, která si zasloužila žít a být přijmuta. I když našla lásku a smysl života, nenašla klid.