Jm.bazar komentáře u knih
Opět me kniha vtahla a vyplivla az po docteni posledni stranky, plnou ocekavani a napeti, jak to vse dopadne.
Já se bohužel s hodnocením většiny neshodnu. Svět velmi zajímavý, téma taktéž, postavy dejme tomu, ale děj moc rozvleklý a často až nudný. Jedna zápletka rozepsaná do 5knih. Jsem zvědavá jak se autorka popere se závěrem, jestli někdy přijde. Škoda, udělat z toho jednu knihu, byla by geniální. Můj osobní názor ????
Jsem napjata jak bude dej pokračovat. Vic neni potreba psat, protoze precist knihu za dva dny se stane výjimečně.
Skvělá a výjimečná kniha, při které Vám vznikne v hlavě tolik otázek. A o tom právě kvalitní knihy jsou.
Krásný a tajemný svět, někdy až moc hádanek, které se ale doufám nakonec perfektně rozuzlí ;)
Nejlepší fantasy co jsem kdy četla a jediná co mě nadchla i při druhém čtení, už se těším, čím mě překvapí při třetím čtení :)
Knížka opět rychle přečtena, ale nějak jsem občas vypla pozornost, už bylo to zabíjení dost jednotvarne. Závěr dost useknuty.
Celkem povedené a čtive. Rozhodně první Kotletova kniha kde převládá děj nad masakrovanin lidi, nebo mimozemšťanu.
Krásně ukázáno jak je dětské myšlení odlišné od dospělého.
Bohužel jsem se musela do čtení kapku nutit, kniha mě nevtahla.
Jedna z nejlepších fantasy serii, už proto že závěr Vás prostě překvapí
V prvnim dile se nudite,v druhem si zamilujete postavy a treti uz proste zijete. Par pohadkovych vypujcek, ale jinak ctivy, akcni a osobity dej.
čtive, originalni a napinave. Moje prvni setkani s autorem a urcite ne posledni.
No jestli to fakt takhle u policie funguje tak nevim zda je mam litovat nebo odsuzovat. Každopádně bylo zajimave cist o mistech ktere clovek zná osobne. Dej utíkal, zapletka zajimava, ale kniha nenadchla, proste jsem mela pocit ze jsem to uz nekde videla.
Ani nevim jak, začala jsem knihu číst a najednou byl konec :) děj prostě utíkal. Uvidíme jak to dopadne ;)
Styl psaní se mi libil, dej už ne. Snad jiné knihy od autora budou zajímavější a originálnějši.
Velmi zajímavá serie, velmi vtipná a zábavná (bohužel jen při prvním čtení), ale i přesto jsem hrdá, že je v mé sbírce
Má zkušenost je naprosto opačná než u Jaccka. Po 10letech znovu přečteno a nadchla mě stejně jako poprvé kdy mě tato serie přivedla k fantasy. Od té doby jsem přečetla hodně knih, ale žádná se zaklinači nevyrovná.