Johhanka79 Johhanka79 komentáře u knih

Charlie zdolá každou překážku Charlie zdolá každou překážku Peggy Walker

Ačkoliv jsem dospělá, tak jsem si knížku přečetla. A jedním dechem. Moc hezky napsáno. Nejen pro děti. Doporučuji:-) Pět hvězdiček.

15.06.2023 5 z 5

Strašná nádhera Strašná nádhera Halina Pawlowská

Halina mi sedla. Krásně jsem se pobavila. Sice jsem finančně někde jinde, ale i tak. Čtyři hvězdy. Kolikrát jsem viděla sama sebe a svou rodinu v akci:-D

12.06.2023 4 z 5

Pasažérka Pasažérka Alexandra Bracken

Děj neutíkal. Knížka jako taková mě moc nebavila, čekala jsem něco jiného. Za mě slabší tři hvězdičky.

30.05.2023 3 z 5

Hroši nepláčou Hroši nepláčou Halina Pawlowská

Halinu mám ráda. Knížka Vám nic moc nedá, ale ani nic nevezme. Na cestu autobusem ideální.

29.05.2023 3 z 5

Díky za každé nové ráno Díky za každé nové ráno Halina Pawlowská

Halinu mám ráda. Tahle knížka, ač ceněná, mě nevzala za srdíčko. Přišla mi o ničem. Tři hvězdičky.

24.05.2023 3 z 5

Jak si kočky koupily televizor Jak si kočky koupily televizor Jaroslava Blažková

Kouzelné s krásnými ilustracemi. Já, ač již osoba je středních letech, jsem se náramně bavila:-)

19.05.2023 5 z 5

Maigret a Dlouhé Bidlo Maigret a Dlouhé Bidlo Georges Simenon

Taková rychlá oddechovka k lampičce, kávě, bábovce v neděli odpoledne. Jen mi chyběl plápolající ohýnek v krbu.

17.05.2023 4 z 5

První kniha krve První kniha krve Clive Barker

Když si knihu nepřečtete tak neprohloupíte. O ničem.

03.05.2023 2 z 5

Zjizvená tvář Zjizvená tvář Stuart MacBride

Třetí díl. Nevtáhl mě do děje stejně jako knihy předešlé. Nevím čím to je, ale kriminální dramata mám ráda... Neoriginální, nečtivé napsané, místy až nesmyslné. Za mě tři hvězdy.

19.04.2023 3 z 5

Annejet má problémy Annejet má problémy Miep Diekmann

Čtení pro náctileté. Přečetla jsem jako dospělá populace a neoslovila mě. Asi to není špatná kniha, ale nevím prostě přišla mi nezáživná o plácání, které je o ničem. Důležitě nedůležité. Až konec má smysl...

02.04.2023 3 z 5

Smrtící záře Smrtící záře Stuart MacBride

Nevím, dle hodnocení ostatních se jedná o klenot. Mě tahle knížka příliš nezaujala. Hlavní postavě se extrémně nic nedaří na každé straně. Přijde mi vše zbytečně přehnané jako každý díl nového Nesba... Pouze tři hvězdy.

31.03.2023 3 z 5

Žulové město Žulové město Stuart MacBride

Smutné. Kam sahá lidskost? K čemu nás osud dožene? Vlivy na osobnost člověka. Přečtěte, naleznete víc než jen "detektivku".

17.03.2023 4 z 5

Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže Alan Marshall

Zaručená, nostalgická klasika. Znám ze své zkušenosti. V knize jsem se místy viděla. Každý den tím procházím.

10.03.2023 5 z 5

Tanec skalpelů Tanec skalpelů Jenny Milewski

Co zapříčinilo moje nezvykle nízké hodnocení? Neoriginalita, pseudo-psycho cosi, se snahou šokovat s nejasným, nečtivým výsledkem. Pro mně velké zklamání a ztráta času.

04.03.2023 2 z 5

Lovecké vzpomínky Lovecké vzpomínky Sláva Štochl

Krása. Nemám slov. Stará dobrá preciznost a krása fotografií. V dnešní době se už takové snímky nevidí. Atmosféra...

26.02.2023 5 z 5

Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou Bella a Sebastián: Útulek na Velkém Baou Cécile Aubry (p)

Nostalgie. Škoda, že není knížka delší. Přečteno jedním dechem při cestě autobusem.

24.02.2023 4 z 5

Já se jmenuju Kaspar Já se jmenuju Kaspar Willy Van Doorselaer

Jak jsme viděli dobrodružný svět jako malé děti? Tady si jako dospělák krásně zavzpomínáte. Na maminku, tatínka, sny, přání, dobrodružství a naše málá tajemství. V té době bylo vše buď bílé nebo černé. Šedá přibyla až věkem.

20.02.2023 4 z 5

Informátoři Informátoři Bret Easton Ellis

Neočekávala jsem příliš. Nedostala jsem nic. Vulgárnost, snaha šokovat a výsledek? Kniha o ničem, která vám nic nedá a čtete jen hromadu blábolů, sprostoty za účelem šokovat. Za mě nedoporučuji. Děj žádný.

15.02.2023 2 z 5

Malpertuis Malpertuis Jean Ray

Asi budu zlá, ale mě se kniha nelíbila. Mám ráda horory, ale u toho jsem se ani nebála ani nebavila. Přečetla a nic mi kniha nedala....

08.02.2023 2 z 5

Pes Pátek Pes Pátek Hilary McKay

Nečtěte v autobuse. Jednou jsem se začala nekontrolovatelně chechtat:-) Čtivé veselé, ale hlavně ať si děti neberou příklad z hlavních hrdinů.

01.02.2023 4 z 5