Ka-čí Ka-čí komentáře u knih

Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

Za mě tato kniha od autorky rozhodně nejslabší...celý styl psaní mi přišel,jako kdyby knihu psal někdo jiný...zbytečné protahování prakticky žádného děje mě iritovalo a do čtení jsem se vyloženě nutila.

28.12.2023 2 z 5

Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Tak za mě tedy ne... styl trochu jako Christie, vyšetřovatelka labilní a celkový příběh a vyšetřování jako z roku 1920 v některých chvílích jsem čekala,že se tam zjeví Colombo... kniha sice nebyla dlouhá,ale děj absolutně o ničem a tolik stránek co kniha má je jen díky tomu,že tam jsou důležité informace jako šla na záchod,vyčůrala se,osušila se toaletním papírem,..... další díl číst nejspíš nebudu

17.12.2023

Pamatuj na smrt Pamatuj na smrt Aleš Novotný

Kniha se dobře četla,děj hezky plynul a nebyla nuda. těším se na další díl

15.11.2023 5 z 5

Balada pro Emily Balada pro Emily Jarmila Stráníková

Kniha mě mile překvapila,velice dobře se četla a děj hezky ubíhal.Líbilo se mi tajemno které se neustále vznášelo nad každou stránkou ... knihu jsem si užila a těším se na další knihu od autorky

15.11.2023 5 z 5

Hotel času Hotel času Emilly Ross

Knihu moc nepovažuji za horor,časté popisování VŠEHO dost odvádí pozornost od děje a chvílemi je to až obtěžující,dialogy mezi aktéry odpovídají malým dětem a vzhledem k věku postav jsou těžko uvěřitelné.Celá kniha na mě působí jako kdybych četla slohovou práci nějakého studenta,který se snaží aby slohovka měla požadovaný počet stran a občas vsune nějaky děj aby to nebyl naprostý propadák....řadím mezi jednoduché čtivo pro nenáročné čtenáře

15.11.2023 2 z 5

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Někdy mi děj přišel zbytečně protahovaný,celkově bych asi knihu o něco zkrátila,ale i tak se to četlo dobře.Příběh byl smutný a možná jsem očekávala úplně jiný konec.Z knihy si odnáším smíšené pocity .... určitě to není kniha,kterou bych chtěla v budoucnu číst znovu.

15.11.2023 2 z 5

Není úniku Není úniku Yrsa Sigurðardóttir

Yrsa patří mezi mé oblíbenkyně,kniha byla mírně předvídatelná,nicméně děj hezky plynul a kniha se velmi dobře četla.Zdá se,že i tato série bude skvělá a už se těším na její další díl

15.11.2023 4 z 5

Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Jako vždy BOMBA!!! Je tedy fakt,že prvních 70 stran jsem si říkala,ze to snad ani nepsala Darcy a knihu jsem několikrát odložila se slovy,že je to její asi nejhorší kniha nicméně opak je pravdou a pak se příběh rozjel a knihu nešlo odložit až do samého konce...všem,kteří maji na začátku knihy stejný pocit doporučuji vydržet a pak šli ujít přijde velký AHA moment a příběh nezklame

14.05.2023 5 z 5

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

Tak za mě teda ne..pro někoho možná odpočinkové čtení,za mě teda fakt nuda a do čtení jsem se musela nutit a i tak jsem přečetla tak jednu,dvě stránky a knihu zase odložila ..jestli dam šanci dalšímu dílu se ještě uvidí.

14.05.2023 2 z 5

Zapomenutý pokoj Zapomenutý pokoj Lincoln Child

Kniha mohla být propracovanější

02.02.2022 2 z 5

Ženy z La Texu Ženy z La Texu Jan Mašata

Ženy z La Texu jsem začala číst abych si tzv. "odfrkla " považovala jsem to jako relax...faktem je, že jak jsem začala číst stránku po stránce,nešlo se od knihy odloupnout a zvědavost jak příběh dopadne byla tak veliká,že jsem prostě musela číst dál. Baví mě styl autora,od všeho něco,...trochu arogance,trochu vulgarit,trochu eroticna,..za mě velmi příjemně cílená slova-velmi ctive,vážím si toho,že se neustále něco dělo a čtenář se na žádné stránce nenudi zbytečnou omáčkou ,příjemné silné a bílé stránky,oku liba velikost písma, sem tam obrázek a číslo stránky v černém "puntiku " je příjemným zpestřením a rozptýlením pro oko,... pro svých 170 stran ji považuji za suprovou na cesty nebo jen tak na lavičku do parku...tato kniha mě vážně bavila a těším se na další dílo autora! ????

01.03.2021 5 z 5

Vězňova žena Vězňova žena Maggie Brookes

Knihu jsem hltala stránku po stránce. Na začátku jsem si říkala, co jsem si to koupila s obavama, že mě kniha nebude bavit...a pak se ti rozjelo...úplně jsem měla výčitky když jsem se šla najíst...při pohledu do svého talíře jsem si říkala,kolik lidí by se z toho najedlo... super kniha,silný a emotivní děj a na konci člověk sáhne po kapesniku.. ????

06.11.2020 5 z 5

Tajnosti Tajnosti L. Marie Adeline (p)

Tato kniha mě bavila jako odpocinkove čtení super,druhý díl už je o ničem..

06.11.2020 4 z 5

Hříšné tajemství Hříšné tajemství L. Marie Adeline (p)

Tento díl jsem četla hlavně že zvědavosti a sama za sebe můžu říct,že první díl byl mnohem lepší.. tady už vás nic nepřekvapí...

06.11.2020 3 z 5

Hotel rozkoší Hotel rozkoší Marina Anderson

Velmi nápaditá kniha s dobrým začátkem,konec už byl takový o ničem.. dost predvidatelny

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Hezký příběh na rozptýlení tak akorát

Alfa Alfa Jasinda Wilder

Velmi ctivy příběh,kde se neustále něco děje

Božka Božka Ivo Toman

Úsměvné historky o jedné paní uklizecce...Kniha je malá a tenká,psaná velkým písmem já přečetla za 1,5 hodiny.... doporučuji jako čtení na cesty...

06.11.2020 3 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Kniha mě nadchla...prelouskala jsem ji za necelé dva večery a opravdu super.. Coates je moje top

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Velmi povedená kniha od velmi šikovné spisovatelky..je fakt,že Manor mě bavil víc..rozhodně stojí za přečtení.. od této spisovatelky mi nesmí chybět žádná kniha.