Kabátice komentáře u knih
Lidé jsou prostě nejkrutější tvorové planety. Stačí dostat moc.
Propracovaný příběh, který mě citově dostal. Ani nevím co přesně napsat. Ta kniha je prostě neskutečně smutná, ale naprosto senzační!
Drsné věci podané jemným způsobem. Četlo se to samo. Nádherná kniha!
Velmi dojemný příběh, co mě chytil za srdce. Hlavní postava dokáže rozčílit a zároveň potěšit. Ukázka toho, že dobrého člověka dělají dobré skutky.
Zajímavě poskládaný děj. Téma těžké a děsivé, které mě hluboce zasáhlo. I přesto se čte kniha sama.
Super nápad. Přesně tak nějak si představuji dnešní život v KLDR. A žít bych takhle rozhodně nechtěla!
Slova plynou, příběh teče a vše tak příjemně, nežně, lehce, až na to smutné téma. Krásná kniha. Překvapila mě!
O zvířátkách se píše vždycky hezky. Bylo to milé počteníčko :-)
Moc pěkná a propracovaná detektivka. Těším se na další díl.
Jsem nadšená! Knihu jsem četla na doporučení a předčila mé očekávání.
Za mě prostě super kniha! Zápletka perfektní se zajímavými zvraty. Krásně vylíčeny vztahy, charakteristika postav i prostředí. Četlo se to prostě samo.
Moc pěkné. Na pomalé tempo si u této autorky zvykám a vůbec mi to nevadí. Myslím, že díky tomu dokáže popsat detailně prostředí a dokonale vystihnout psychologickou charakteristiku jednotlivých postav.
Od začátku jsem byla trošku v šoku, že se děje to, co se děje, ale nemohla jsem se od knihy odtrhnout, dokud jsem nezjitila, jak to dopadne. Trochu rychlý konec mě mile překvapil tím, co znám ze života - vždy se najde někdo, kdo má oči otevřené.
Moc pěkné počteníčko. Kniha o tom, jak by se mělo žít s optimismem a užívat si každé chvilky strávené na tomto světě. Navíc psané krásným jazykem.
Naprosto skvělá kniha, která pobaví děti i dospělé. A ta slovní zásoba!!! :-)
Opět povedený příběh. Líbí se mi jak autorka dokáže popsat prostředí i postavy, že to čtenáře úplně vtáhne do děje. Po dočtení mám pocit, jako bych shlédla film.
Úžasný příběh o naprosto úžasné ženě. Jsem ráda, že jsem na tuto knihu natrefila.
Milé, vtipné, záhadné, dokonce filozoficky pojaté povídky. Není třeba se dále rozepisovat. Je to prostě výborná kniha!
Výborně jsem se bavila! Mojmírovo žvatlání a Drahuščino vaření... Kolikrát jsem se smála nahlas :-)
Četla jsem kdysi a do teď vzpomínám, jak mě kniha dobře pobavila.