Kája95 komentáře u knih
První kapitola mne malém odradila. Sem tam jsem měla zmatek ve vztazích, postavách i v časových liniích.
Knížka psaná neobvyklým, ale strašně zajímavým stylem. Pořád mě něco nutilo číst dál a dál. A taky mě potěšilo ,že je nejedná o klasický příběh s koncem "žili šťastně až do smrti"
Rozvoj děje pomalý pro mne příliš táhly. Příběh mohl být lépe zpracován
Asi už mě nebaví detektivky, kde je detektiv unesen, napaden nebo jinak ohrožen a když ne on sám/a aspoň jeho/ její děti či partneři. Kniha se čte dobre, ale nic převratného
Švandrlík není zrovna těžká literatura,ale přesto jej mám moc ráda. Pobaví, neurazí a jeho horory jsou fakt super
Titul "taťka" mi na tu doby přišel nepravděpodobný a po čase,kdy na každé stránce byl zmíněn alespoň 5x, mi byl až nepříjemný. Vývoj postav téměř nulový. Za mne zklamání
Ze začátku byla kniha velmi zajímavá, postupně můj zájem uvadl. Autorka sází na hnus a nechutnosti. Posledních pár stránek jsem přeskakovala po odstavcích
Je to moje druhá knížka od autorky a opravdu moc hezká. Je to ten styl knížky,kde si děj za pár týdnů či měsíců pamatovat nejspíš nebudete. Knížek na toto téma je spousta. Ale opravdu hezky se četla, určitě stojí za přečtení
Prvních asi sto stran bylo těžké vůbec přečíst. Na mne zbytečně zdlouhavé. Také er forma mi nevyhovovala. Škoda
První kapitola mne navnadila. Pak už jen nuda. Prvních asi 150 stranek popis strachu a donekonečna se opakující děj. Dál jsme stránky přeskakovala. Kniha by možná nebyla tak dlouhá kdyby autorka nepoužívala zbytečně detaily jako třeba " telefon mi zazvonil zrovna když jsem čůrala...."
Na téma holocaust jsem pár knížek přečetla. Tato mi nepřišla příliš věrohodná. Působila na mne spíše jako naivní představa. Ovšem je to jen můj názor...
Začátek se trochu táhnul, konec asi 100 stran jedním dechem. Autorovi knížky jsou čtivé a dobře psané nemíchá do děje zbytečné brutality jak jiní autoři
Hana a Slepá mapa, tyto knihy mi trochu splynuly dohromady. Obě se čtou dobře. Ale kdybych měla říct která o čem byla nevěděla bych
Paráda, ale konec mi přišel trochu zbytečně prodloužený, a jakoby autor chtěl ještě naposled šokovat. Ale určitě si půjčím další knihu od autora
Knih o drogách vyšlo spousta. Stejně jako ty o holocaustu, islámu atd atd se hodnotí těžce. Samozřejmě je to hrozný příběh. Ale tentokrát ve mě nic moc nezanechal. Ale věřím že ostatním se bude líbit