KajinaH722 KajinaH722 komentáře u knih

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Druhý díl mě bavil dost podobně, pořád se tam děje zajímavé věci. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Konec byl opět otevřený, kdy se stalo něco šokujícího, takže musíte pokračovat dalším dílem.

14.11.2023 5 z 5

Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

Příjemná oddechovka u které jsem se i zasmála. Jen ten konec,už byl dost zrychlený.

24.10.2023 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Kniha mě zaujala tím jak vypadá a že se jedná o temný erotický příběh. Miluju darkromace, ale nebyla jsem z toho úplně odvařená.
Nevím proč, ale oslovení drahoušku se mi moc v knize nelíbilo :D

Knihu i tak doporučuji tomu, kdo má rád erotické scény, sem tam násilí s krví, ale nic extra. Wendy 20 let panna a James 28 násilník to chceš :D

Za mě pořád vede Rina Kent( Zvrhlý Král), který je taky temný příběh.

01.10.2023 4 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

U dobrovského jsem si všimla nové knihy Jiskřivý idol a zaujalo mě to a tak jsem sáhla po prvním díle a jsem nadšená. Nelituji ani jediné stránky.
Moc mě to bavilo, místy to bylo i vzrušující s Hadem a Persefonou. Uvidíme,co nás čeká v dalším na který se chystám.

24.09.2023 5 z 5

Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Dál pokračuje zvrácené tajemství a líbí se mi to. Je to typ knihy,kdy vás to nutí číst dál a dál, jak je to napínavé.
Jsem zvědavá,jak to skončí, protože se vrhnu opět pro další díl a to je šepot mrtvých.

06.09.2023 5 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Špatný to nebylo, ale něco mi tam,ale chybělo, že jsem se chvílemi nudila a potřebovala jsem tam něco víc napínavého a temného. Dám si pauzu a pak zkusím ještě sladký nepřítel.

20.07.2023 3 z 5

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Za mě další super kniha od autorky. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Najdeme tu domluvené manželství, zradu,pomstu,tajemství, ale taky city a sexuální napětí. Další příběh se štastným koncem. Moc se těším na další díl,který se zaměří na Kai a Isabella.

16.11.2024 5 z 5

Caraval Caraval Stephanie Garber

Caraval jsem chtěla číst už dávno,ale nebyla k sehnání až teď obnovená v SK jazyce a tak jsem to zkusila. Upřímně není to takový wow,jaký jsem čekala. Nešlo mi se úplně ponořit do knihy a to jsem v SK už četla a nevadilo mi to. Úplně mi tolik nesedla, takže se ke knize vrátím a třeba bude ten správný čas. Jinak je to zajímavý příběh a je to něco nového, co jsem ješte nečetla.

11.11.2024 3 z 5

V divočině V divočině Hannah Grace

Začátek mě bavil o něco víc,než první díl. Moc se mi líbilo, jak se vztah Aurory a Russe vyvíjel. Hlavně to,jak Russ ze začátku byl nejistý a stydlivý. Je to zase něco jiného v jiném prostředí, které jsem ještě nečetla. Je to nenáročná, milá romantika u které budete mít úsměv na tváři.

09.11.2024 4 z 5

Můj důvod žít Můj důvod žít Michaela Dopitová

Musím přiznat, že jsem od knihy čekala trochu víc,ale to bude tím,že je to pro dívky a ne pro ženy. Nicméně je to krásný,dojemný amilý příběh s úžasným nápadem, protože nic podobného jsem ještě nečetla,takže klobouk dolů.

21.10.2024 4 z 5

Hon na krále démonů Hon na krále démonů Madeleine Eliot

Příběh se mi líbil a je to taková ta romanfantasy, kde najdete napětí, jiskření a chemie mezi hlavními postavami. Nějaká akce a boj taky,ale nic velkého. Co se týče konce,tak jsem to tušila, takže pro mě žádné překvapení se nestalo :D

19.10.2024 5 z 5

Roztříštěná láska Roztříštěná láska Stacey Marie Brown

Od autorky jsem četla sérii divoka říše a tak jsem neváhala a chtěla jsem zkusit i něco jiného. Teď ke knize ??? Po celou dobu mi pukalo srdce plné dojmů, emocí, bolestí, zvratů, lásky a tajemství. Za mě ten příběh miluju a nemůžu se dočkat pokračování jejich příběhu.

16.10.2024 5 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Další krásný a bolestivý příběh a tentokrát to bylo o Jaseovi a Tess. Opět to byla emociální jízda, která mě bavila a nutila mě dál číst. Těším se na další příběh :)

10.10.2024 4 z 5

Bezmocná Bezmocná Lauren Roberts

Jedna z nejočekávanějších knih na kterou jsem se těšila. A ano kniha mi sedla a moc mě bavila. Mám ráda,kde se něco děje, je tam akce, boj o přežití, zrada, pomsta a samozřejmě tam nechybělo jiskření mezi hlavními postavami a to je Pae a Kai který jsem si naprosto zamilovala. Je pravda,že to trochu připomíná Hunger games, ale mě to nevadilo. Bonus je,že je to z obou pohledu a to se často u fantasy knih nestává. Konec byl až příliš bolestivý a rychlý. Potřebuji další díl. :(

16.08.2024 4 z 5

Všemi smysly Všemi smysly Rebecca Yarros

Začátek byl dost smutný, kdy jsem si i pobrečela. Je vidět,že Ember to neměla vůbec jednoduché, takže Josh se ukázal ve správný i špatný chvíli (přece jenom se vám díky tomu,co se stalo změní celý život). Na závěr musím říct,že je to krásný bolestivý příběh se štastným koncem. Jsem zvědavá na další knihy.

11.08.2024 4 z 5

Ďábel a světice - část druhá Ďábel a světice - část druhá Amo Jones

Tato série je jedna velká jízda a mrzí mě, že se blížím ke konci a i přesto,že série je dlouhá mi nevadí. Samozřejmě bych byla rada za další jinou její sérii, ale to se nejspíš nedočkáme
Nicméně Amo je prostě šílená, zvrácená, ale přesto originální ty její příběhy berou dech. A tak jsem nadšená i s druhou částí Saint a Brantley. Už mi zbývá jen zakončení Madison a Bishopa.

23.06.2024 5 z 5

Ďábel a světice: Část první Ďábel a světice: Část první Amo Jones

Amo Jones je pro mě jistota, protože její styl psaní mě baví. Ta její zvrácenost, posedlost, bolest,pomsta,tajemství a to nemluvím o pikantních scén :D jsou prostě top. Pro změnu tu máme pohled Brantley a Saint. Ani oni to neměli jednoduché a o to víc to bylo napínavé a zajímavé. S každým příběhem dostaneme samé překvapení a to se taky stalo. Ten konec se dost zvrtnul a jsem ráda,že můžu hned navázat druhou částí. O to víc jsem smutná,že nám další knihy od autorky nevydávají :(

20.06.2024 5 z 5

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

Druhý díl navázal, kde první díl skončil, takže jsem mohla v klidu pokračovat dál a čekat,co se vyvine na povrch. Musím říct, že už jsem byla netrpělivá, jak jsem čekala na první polibek :D Na závěr krásný příběh plné bolesti a lásky se štastným koncem.

09.06.2024 4 z 5

Král Král Devney Perry

Na tuhle sérii jsem byla zvědavá a měla jsem ji delší dobu na seznamu a jsem ráda,že jsem se do ní konečně pustila. Často jsem se u knihy i zasmála a do děje jsem se vtáhla, protože to bylo napínavé, sexuální napětí a plné touhy, pomsty, vraždy a bolesti. Zápletka je hodně zajímavá a máte nutkání pořád číst, bohužel v tomto díle se zatím nedozvíme, kdo je vrahem a o to mě víc zajímá,jak to dopadne.

26.04.2024 5 z 5

Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Závěrečný díl fantasy trilogie se dobře četl a bavil mě, protože to bylo napínavé a pořád se tam něco dějo, ale stejně tak jako díly předešlé mi tam něco chybělo a to větší romantika. Autorka se víc zaměřuje na boj a krev.

24.04.2024 4 z 5