KajinaH722 komentáře u knih
Tak tato série se mi líbí mnohem víc,než polibek bez duše. Nešlo se od knihy odtrhnout a moc mě bavil vztah Trinity a Zaye. Bylo tam velké sexuální napětí, akce, boj o přežití a překvapení na konci mě dostal, který jsem nečekala. O to víc mě zajímá,co nás čeká v dalším díle. Kdo četl předchozí sérii, tak vřele doporučuji.
Za mě další super kniha od autorky. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Najdeme tu domluvené manželství, zradu,pomstu,tajemství, ale taky city a sexuální napětí. Další příběh se štastným koncem. Moc se těším na další díl,který se zaměří na Kai a Isabella.
Caraval jsem chtěla číst už dávno,ale nebyla k sehnání až teď obnovená v SK jazyce a tak jsem to zkusila. Upřímně není to takový wow,jaký jsem čekala. Nešlo mi se úplně ponořit do knihy a to jsem v SK už četla a nevadilo mi to. Úplně mi tolik nesedla, takže se ke knize vrátím a třeba bude ten správný čas. Jinak je to zajímavý příběh a je to něco nového, co jsem ješte nečetla.
Začátek mě bavil o něco víc,než první díl. Moc se mi líbilo, jak se vztah Aurory a Russe vyvíjel. Hlavně to,jak Russ ze začátku byl nejistý a stydlivý. Je to zase něco jiného v jiném prostředí, které jsem ještě nečetla. Je to nenáročná, milá romantika u které budete mít úsměv na tváři.
Co mě napadne jako první je,kde se nám tu celou tu dobu autorka schovávala? Protože tohle bylo prostě wow, za prvé mi to sedlo a miluju dark romance,kde je napětí, strach, beznaděj,bolest,smutek, sexuální napětí. Nic mi tam nechybělo a naopak se nedalo od knihy odtrhnout. Byla to jedna velká šílená jízda. Kdo má rád zvrácenost a temnotu, tak vřele doporučuji.
Rina Kent je prostě na jistotu. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Opět tu najdete příběh, kde Teal a Ronan bojuje se svými démony. A je to další temný příběh plný tajemství, sexuální napětí, zvrácenosti a šílenosti. Těším se na další díl.
Moje první kniha od autorky a není určitě poslední. Začátek mě tolik nebavil,ale pak se to rychle změnilo a hltala jsem každou kapitolu. Bylo tam dost sexuální napětí, alkohol, párty, zrady, násilí a tajemství. Nenudila jsem se a těším se na druhý díl,protože to skončilo zrovna v tom nezajímavejším.
Přišlo mi to dost slabé oproti tomu,co jsem už četla z mafiánské prostředí. Takže za mě slabší příběh o jednoduchosti a nic náročného. Mám ráda větší drama,napětí tady to víc chybělo.
Musím přiznat, že jsem od knihy čekala trochu víc,ale to bude tím,že je to pro dívky a ne pro ženy. Nicméně je to krásný,dojemný amilý příběh s úžasným nápadem, protože nic podobného jsem ještě nečetla,takže klobouk dolů.
Příběh se mi líbil a je to taková ta romanfantasy, kde najdete napětí, jiskření a chemie mezi hlavními postavami. Nějaká akce a boj taky,ale nic velkého. Co se týče konce,tak jsem to tušila, takže pro mě žádné překvapení se nestalo :D
Od autorky jsem četla sérii divoka říše a tak jsem neváhala a chtěla jsem zkusit i něco jiného. Teď ke knize ??? Po celou dobu mi pukalo srdce plné dojmů, emocí, bolestí, zvratů, lásky a tajemství. Za mě ten příběh miluju a nemůžu se dočkat pokračování jejich příběhu.
Je to má první kniha od autorky a musím říct,že jsem nic podobného nečetla. Je to originální, pomalejší tempo v pohádkovém světě plný zvratů, napětí a magií. Konec otevřený, takže vás to naláká na další díl a já jsem zvědavá, co nás čeká příště.
Další krásný a bolestivý příběh a tentokrát to bylo o Jaseovi a Tess. Opět to byla emociální jízda, která mě bavila a nutila mě dál číst. Těším se na další příběh :)
Kniha mě zaujala pohledem a jsem ráda,že jsem se nechala zlákat. Kniha si mě získala od samého začátku a moc mě bavil temný, napínavý příběh plný tajemství. Bavil mě vztah Signou a se smrtonošem, jak se pomalu měnil a dál vyvíjel. Nechyběla ani zajímavá zápletka, která vás nutila dal číst, abyste získali odpovědi.
Kniha si mě získala už od začátku a nedalo se odtrhnout. Až moc se toho stalo, nechybí násilí, bolest,touha, pomsta,zrada a boj o přežití. Oba to neměli vůbec jednoduché, to co si prožila Rosie by žádná žena( nastávající maminka) zažít nechtěla. A Danny to o moc jednodušší taky neměl. Kdo má rád dark romance a mafiánské prostředí, tak vřele doporučuji.
Knihu jsem měla delší dobu na seznamu a jsem ráda,že jsem se k ní konečně pustila. Je to příjemná oddechovka u které jsem měla úsměv na tváři. Vtipné, svižné, humorné, přátelské a lásky plné. Doporučuji a těším se na další knihy od autorky.
Knihu jsem měla už dlouho na seznamu a konečně jsem se k ní dostala. Jsem zato ráda,protože kniha mě bavila. Není to nic náročného, točí se to okolo večírku, alkoholu, přátelství, zrady a bruslení na ledu. Libil se mi, jak se vztah Anastassie s Natanem vyvíjel. Má to krásný konec, za mě doporučuji a určitě si prečtu další knihu v divočině.
Tak toto? Jako mazec, ze začátku jsem si říkala,zda Asha budu mít někdy ráda, protože jak se ze začátku choval k Elle jsem nechápala a říkala si proč. Bylo to dost krutý a bolestivý. Ella to neměla vůbec jednoduché, to co si prožila by žádná žena zažít nechtěla. Mám ráda dark romance,takže mě to sedělo, navíc je to z nenávisti k lásce. A nechybí otevřený konec, který vás naláká na další díl,tak snad brzy.
Miluju to a ani mi nevadilo,že to mělo přes 700 stran. Ano musíme počítat s tím,že vám to nějaký čas zabere, ale nudit se nebudete, protože ani tady nechybělo napětí, bolest, boj o přežití, přátelství, tajemství, pomsta, láska apod. Violet to vůbec neměla jednoduché a ani Xaden. Autorka nás dost napíná a je samé překvapení. To co se stalo na konci mi vyrazilo dech a spustili slzy. Nutně potřebuji další díl :(
Četla jsem ve formě e-kniha. Mrzí mě, že Nakladatelství neví,zda vyjdou i ostatní díly kvůli malé prodejnosti. Nechápu,protože to miluju.
Teď ke knize bavila mě ještě daleko víc,než první díl. Autorka nás hodně napínala a bylo tam dost škádlení,jiskření,nenávist, bolest,pomsta a zápasy. Moc se mi líbilo,jak se vztah s Victorii a Sheyem měnil v něco jiného a moc mě to bavilo. Byli tam dost pády a bolesti. Ten konec? :( Moc prosím o další díly, protože tu sérii zbožňuju.