KajinaH722 KajinaH722 komentáře u knih

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tento příběh mě dostal, určitě nic podobného jsem nečetla a jsem z toho rozpoložená. Je to moje první knížka od autorky a musím říct, že kniha je velmi čtivá. Jen jsem netušila,že je v ní i tolik negativních chvíli, ale to tak u domácího násilí bývá. Ráda si prečtu i druhý díl, ale budu potřebovat se rozptýlit jinou knihou, kde bude víc pozitiva.

10.11.2023 4 z 5

Marco Marco Marcy Jell

Nevím zda je to tím,že jsem četla knihu od české autorky,ale nějak mě to nechytlo. Přišlo mi to obyčejné, zrychlené a nic co by bylo něčím zajímavé. Mám ráda napětí a tím,že je to na téma mafie jsem očekávala mnohem víc. Asi se ani nepustím do dalšího dílu, protože bych byla opět zklamaná. Bohužel mi ta kniha tolik nesedla.

10.11.2023 3 z 5

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Tak tento díl mě dostal. Autorka opět nezklamala a já nemohla přestat číst.
Jedná se o bratra Ranon od Christiana, který je s giannou, takže to lehce navazuje, kde se dozvíme o koho jde a musím říct, že čtení jsem si užila. Je to napínavé a i násilné a to mi nevadí naopak se tam něco děje a nudit se nebudete.

08.11.2023 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Moje první knížka od autorky a musím říct,že jsem nadšená. Každou stránku jsem si užívala a nechtěla jsem přestat číst. V podstatě se četla sama.
Určitě to není poslední kniha od autorky a ráda si prečtu další díly a i jinou sérii, protože má krásné recenze a to je i důvod proč jsem autorka zkusila a vubec toho nelituji.

02.11.2023 5 z 5

Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Tak ani druhý díl této série nezklamal. Nic tam nechybělo, drama, touha,erotika, boj,romantika a napětí. Nemám ráda otevřené konce, ale to tak u sériích bývá, takže si budu muset počkat na další díl, kde dozvíme zase nové věci a doufám,že hlavně ty pozitivní. Těším se na další díl.

28.10.2023 5 z 5

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Knižka mé hodně zaujala tím, jak vypadá a měla jsem dobré tušení,že se mi kniha bude líbit i s příběhem. A jsem z toho nadšená a to tak často fantasy nečtu a od této knížky se nedalo odtrhnout a každou stránku jsem hltala.

část kdy byla Ayla v řiji mě hodně bavilo, rožhavilo mě to až mi z toho bylo pořádně horko. Vše jsem prožívala s ní :D
Konec byl dramaticky a tak jsem ráda,že mám po ruce druhý díl :)

25.10.2023 5 z 5

Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

Příjemná oddechovka u které jsem se i zasmála. Jen ten konec,už byl dost zrychlený.

24.10.2023 4 z 5

Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

I třetí díl se četl samo. Nejde od této série knihu odtrhnout. Konečně se dozvíme celý příběh,jak tomu bylo v minulosti.
Autorku jsem si moc oblíbila a doufám, že budou překládat i další knížky do češtiny, protože jsem viděla že je ještě víc dílů a to například příběh o Kim, což by mě taky dost zajímalo,tak uvidíme.
Každopádně série patří mezi ty nejlepší a budu ráda,když se najdou další podobné knížky.

21.10.2023 5 z 5

Vzplanutí: První kolo Vzplanutí: První kolo P. S. Herytiera (p)

Začátek mě tolik nebavil,ale potom to začalo být chytlavé a bavilo me to. Potom jsem se nechtěla od knížky odtrhnout. Vztah ať už jakýkoliv mezi Victorii se Sheyem je mě moc bavil, bylo tam tolik chemie, nenávisti a vzrušení. Jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat dál, protože nemám ráda
Otevřené konce,ale u sérii to tak bývá. Snad nebudeme čekat dlouho.

18.10.2023 5 z 5

Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Druhy dil se mi libil o neco víc a to příběh z Payton a Dominikem mě bavil. Ale něco mi tam chybělo, tak uvidíme co přinesou další díly od kterých si dám menší pauzu :)

09.10.2023 4 z 5

Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Od této knihy nečekejte romantiku,ale opravdu hodně sexu a musím říct,že mě bavilo od poloviny knihy jak Logan byl starostlivý a opatrný, ať se jednalo o tvrdší sex,tak se pořád o ní zajímal,aby se jí něco nestalo. A třeba ten anál? Jako vše se dozvíte hodně důkladně a to mě bavilo.
Ale ten konec???? Musíš číst další díl,abych se dozvěděla, co se stalo :D

04.10.2023 4 z 5

Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

V této knize opět najdete lásku, sex i vtipné chvíle a aby to nebylo příliš jednoduché, tak i nějaký zvrat se tam najde. Musím říct,že třetí díl patří mezi mé slabší, protože jsem si víc užila ty předchozí, ale za mě určitě stojí za přečtení, když se jedná o sérii Milesův klub.
O to víc se bojím co mě čeká u čtvrtého dílů a asi si dám delší pauzu a pak si prectu i ten poslední.

02.10.2023 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Kniha mě zaujala tím jak vypadá a že se jedná o temný erotický příběh. Miluju darkromace, ale nebyla jsem z toho úplně odvařená.
Nevím proč, ale oslovení drahoušku se mi moc v knize nelíbilo :D

Knihu i tak doporučuji tomu, kdo má rád erotické scény, sem tam násilí s krví, ale nic extra. Wendy 20 let panna a James 28 násilník to chceš :D

Za mě pořád vede Rina Kent( Zvrhlý Král), který je taky temný příběh.

01.10.2023 4 z 5

Jiskřivý idol Jiskřivý idol Katee Robert

Musím říct, že druhý díl mě o kousek bavil víc.
Doufám, že od autorky získáme víc knížek, protože se mi její příběhy líbí a jsem zvědavá na ostatní sestry Dimitriouových.

27.09.2023 5 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

U dobrovského jsem si všimla nové knihy Jiskřivý idol a zaujalo mě to a tak jsem sáhla po prvním díle a jsem nadšená. Nelituji ani jediné stránky.
Moc mě to bavilo, místy to bylo i vzrušující s Hadem a Persefonou. Uvidíme,co nás čeká v dalším na který se chystám.

24.09.2023 5 z 5

Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

Kniha se četla velmi dobře, je to menší kniha,takže ideální oddechovka.
Tím,že je to mafiánský román, tak se to určitě nedá srovnávat k autorce Danielle Lori ( Sladká nevědomost ) ale i tak mě to bavilo, takže doporučuji.

17.09.2023 5 z 5

Vládci chaosu Vládci chaosu Amo Jones

Jsem opět nadšená s další knížkou od Amo Jones. Bylo to super čtení od kterého se nedalo odtrhnout, Bylo to dost napínavé a i plno překvapivých tajemství.
Byla jsem i překvapená, že konec byl naznačen, že bude pokračování s Dove a Kohen. Snad to nebude za dlouho.

14.09.2023 5 z 5

Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Všechny tři díly se mi moc líbili. Neslo se od nich odtrhnout, protože pořád se tam dělo dost napínavých a tajemných události a i dost překvapivých. A co bylo super, že tu konečně máme pohled Bishopa a to se mi líbilo.
Opět zajímavý konec, kdy vás to nutí číst dál a to jak to bude s Tillie u knihy MALUM s králem Nate Riverside.

10.09.2023 5 z 5

Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Dál pokračuje zvrácené tajemství a líbí se mi to. Je to typ knihy,kdy vás to nutí číst dál a dál, jak je to napínavé.
Jsem zvědavá,jak to skončí, protože se vrhnu opět pro další díl a to je šepot mrtvých.

06.09.2023 5 z 5

Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Další chytlavá knížka od autorky u které se nedalo odtrhnout. Místy mi to připomělo knížku Zvrhlý král od Rina Kent, kde se to odehrává i ve střední škole,násilné sexuální napětí a parta kluků se spoustu zahadnými tajemství. A ten konec?! Vrhám se na další díl:D
Od autorky jsem četla první knihy od série Půlnoční běsnění, takže proto jsem sáhla i pro Elitní krále :) Už teď vím,že toho nebudu litovat,protože tento žánr mě moc baví!

03.09.2023 5 z 5