Kakarinka komentáře u knih
Hromada černého humoru, nic pro citlivky! Opět Kyanid zabodoval. :-)
Fajn kniha, ale nic zvláštního, vlastně jsou to shrnuté zkušenosti mnoha lidí, základní psychologické poznatky... avšak doporučuji všem dospívajícím :-) protože v krizi si toho moc neuvědomujeme.
Falešné vzpomínky z dětství a rozbíjení výloh v dospělosti, skvělá knížka o skvělém malíři. :)
Moje nejoblíbenější knížka poezie. Velmi inspirativní. Doporučuji :)
Úžasná kniha o mé oblíbené malířce.
Její životní příběh je napsán srozumitelně a poutavě. Výběr obrazů, zpracování knihy i fotografie jsou skvělé.
Líbí se mi tento styl básní, moderně psané, ale i s prvky klasické korejské poezie.
Miluju tuhle knihu, nádherné zpracování příběhu a ty malby... :)Doporučuju všem :)
Kniha, která vám zlepší pohled na současný svět. Máme se i přes všechny problémy dobře. Doporučuji
Úžasná kniha, ve které autorka popisuje vlastní zážitky a věci a situace, které jsou pro Evropany překvapivé, ale pro Číňany všední. Doporučuji.
Velmi působivý příběh, po dlouhé době jsem se do nějaké knihy pořádně začetla. Doporučuji každému, nádherná kniha.
Knížka mě velmi pobavila, stejně jako i další knihy Ephraima Kishona. :)
Úchvatný příběh plný reality i nereality. Kniha se mi velmi líbila a můžu ji doporučit.
Velmi zajímavá knížka. Nejde o to, jak by si někdo myslel - že se stane zázrak a je z vás malíř. Tahle kniha vás naučí se na věci opravdu dívat a zaznamenat to co vidíte na papír.
Moje nejoblíbenější knížka, přečetla jsem ji už několikrát. :)