Kami33 Kami33 komentáře u knih

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Čtivé, zábavné, hezké.

20.05.2020 5 z 5

Nikdykde Nikdykde Neil Gaiman

Za mě moc hezká pohádka se vším všudy. Možná jen pan Croup a pan Vandemar jsou na pohádku poněkud drsnější typy (i když...). Přečetla jsem za chvilku a byla jsem nadšena.

18.05.2020 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Souhlasím s předchozími komentáři o pomalejším rozjezdu, ale pak samozřejmě super jako vždy. U Cartera se mi líbí, že když se vám jeho styl líbí, v žádné knize vás nezklame. Nebo alespoň u mě to zatím platí.

26.04.2020 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Oblíbení autoři, hezká, čtivá knížka. Podle mě asi lepší než Hypnotizér a Paganiniho smlouva. Stejně napínavé jako Písečný muž. Ale třeba bych to viděla jinak, kdybych četla díly tak, jak mají jít za sebou. Každopádně za mě super.

13.04.2020 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Moc hezké. Dvě časové roviny, několik osob z jejichž pohledu je příběh vyprávěn, něco napětí, strachu a mystiky. Prostě super.

21.03.2020 5 z 5

Duch znojemských katakomb Duch znojemských katakomb Vlastimil Vondruška

Oldřich z Chlumu s Otou ve Znojmě. Mrtvoly postupně přibývají... Čtivé a milé jako vždy

06.01.2020 5 z 5

Loutkář Loutkář Daniel Cole

Nečetla jsem Hadrového panáka. Asi to nevadilo, i když někdy jsem se trochu ztrácela. Knížka se četla dobře, mrtvých bylo docela dost a i když knihu hodnotím pozitivně na pět hvězdiček za mě není.

29.11.2019 4 z 5

Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Za mě velká spokojenost. Autorka se rozepsala, ale to neubralo na čtivosti knihy. Jen bych vynechala nejstarší historickou linku, přišla mi tam zbytečná.

13.09.2024 5 z 5

Andělíčkářka Andělíčkářka Camilla Läckberg

I když hodnocení zde není úplně lichotivé, já jsem byla docela spokojená. Göringa bych možná vynechala, a celkově nebyl tento díl úplně nejlepší, ale tuhle sérii mám i tak ráda.

01.09.2024 4 z 5

Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Tak jsem zkusila nového autora. Hlavní hrdina by byl sympatický, ale jako rodič... dost nepravděpodobné chování. Vražd bylo na můj vkus až příliš a celé to bylo takové nějaké překombinované. Možná zkusím další díl, třeba se to zlepší.

14.07.2024 4 z 5

Odložené dítě Odložené dítě Jess Ryder

Zajímavá kniha, příjemné čtení. Za mě velmi oceňuji popsání FAS, které by bylo v tomto případě velmi pravděpodobné. Ne jako v jiných knihách s podobným tématem, kdy je odložené dítě vylíčené jako psychopat, který se rafinovaně snaží pomstít biologické matce.

01.04.2024 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Velkým kladem knihy je, že spisovatelka píše tak, že myšlenky hlavních hrdinů působí reálně. Člověk se tak umí vžít do jejich pocitů. Nicméně finále jsem čekala nějak více vystupňované a nakonec jsem z toho celého byla spíš zklamaná.

01.04.2024 4 z 5

Sleduje tě Sleduje tě Charlie Gallagher

Oddechová detektivka, která neurazí.

21.03.2024 4 z 5

Chlorid sodný Chlorid sodný Jussi Adler-Olsen

Oblíbení hrdinové, oddechová knížka.

27.02.2024 5 z 5

Terapie Terapie Sebastian Fitzek

Souhlasím, že kniha se čte poměrně rychle a také s tím že děj je napínavý. Ale... je tam x věcí, které již od začátku nedávají smysl a vy víte, že to bude chtít nějaké hodně chytré vysvětlení. A ano vysvětlení přišlo, nicméně mě moc nepřesvědčilo.

28.01.2024 4 z 5

Kramerová versus Kramer Kramerová versus Kramer Avery Corman

Ano, je to starší klasické dílo a mnoho z nás někdy dávno vidělo film z Dustinem Hoffmanem. Ale i tak je to milé čtení. Jednoduché a přitom má svou hloubku.

14.12.2023 5 z 5

Dlouhá cesta domů Dlouhá cesta domů Louise Penny

Trochu jiné, ale pořád hezké.

10.09.2023 5 z 5

Noční návštěvník Noční návštěvník Jeffery Deaver

Vzhledem k tomu, že mám přečteny všechny díly série s Lincolnem, a je to můj oblíbenec, nemohu hodnotit jinak než za pět. Víte, co čekat, a to se vám také dostane. Napětí, trocha poučení, něco humoru a postupné odkrývání zápletky. Mě to stačí.

07.09.2023 5 z 5

Hladový duch Hladový duch Louise Penny

Bohužel nečtu příběhy inspektora Gamache postupně od začátku
Proto se stalo, co se stát muselo. Nejdřív jsem četla Pohřběte své mrtvé a až nyní Hladového ducha. No, nakonec to bylo docela zajímavé. Víte, jak to dopadne a postupně zjišťujete co.

04.08.2023 5 z 5

Syndrom E Syndrom E Franck Thilliez

Docela čtivé, ale to s tím filmem bylo takové zvláštní. Možná až příliš konspirace, mám raději pravděpodobnější příběhy. Ale určitě si přečtu další.

05.06.2023 4 z 5