Kamilajznik Kamilajznik komentáře u knih

Daleko od stromu Daleko od stromu Robin Benway

Tak tohle byla emocionální smršť. Myslela jsem si, že se bude jednat o oddechovou knihu a opak byl pravdou. I když jsou hlavními hrdiny tři mladí lidé, tak řeší velice vážná témata.
Kniha se mi velice líbila, a jsem celkem překvapená, že je tak málo čtená a prezentovaná. Za mě velké doporučení.

28.02.2021 5 z 5

Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Člověk občas potřebuje číst takové knihy. Takže za mě JO, bavilo mě to. Asi si přečtu i jiné díly ze série.

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Co dodat, prostě Kasie West.. Romantika a mládí. I když nejsem cílová skupina, tak mě knížky autorky nesmírně baví.

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Kniha se mi líbila, dobře se četla, děj běžel jako po másle. Ale trošku jsem nechápala myšlení a jednání hlavního hrdiny. Chvilku jsem mu fandila a chvílemi jsem ho chtěla proplesknout:-)

04.06.2020 4 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Tahle série (Romantické útěky) mě hrozně baví. Je to pohodové, odpočinkové čtení, plné romantiky. Vždy se u těchto knížek zasměju a trošku zasním:-) a skoro vždycky dostanu hlad :-)
A navíc ty úžasné obálky!

15.05.2020 5 z 5

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Velmi silná kniha. Líbilo se mi, že to nebyl jen příběh, že tam byly i psány i skutečné historické události. A i když to bylo místy velmi kruté, tak celkově na mě kniha působí takovým milým dojmem.

04.05.2020 5 z 5

Poslední dny Rabbit Hayesové Poslední dny Rabbit Hayesové Anna McPartlin

Tak tohle byla úžasná kniha. Hrozně se mi líbí jak autorka píše. I když se jedná o knihu více než 400-stránkovou, tak prostě každá věta, každá kapitola, každá stránka tam prostě patří a není zbytečná. V jedné větě jsem plakala smíchem i smutkem.
Pro mě je toto velice silné téma, bohužel jsem si tímto prošla nedávno a hned dvakrát po sobě u rodičů manžela, takže místy jsem zažívala celou situaci znova...ale autorka to dokázala krásně odlehčit.
Za mě ANO a autorku prostě zbožňuju :-)

30.04.2020 5 z 5

Nabarvené ptáče Nabarvené ptáče Jerzy Kosiński

Tak tohle byl hnus velebnosti... Jako já asi chápu, že autor chtěl co nejlépe vystihnout situaci a vůbec, ale takhle ne.
Poprvé v životě lituji peněz, které jsem za knihu dala.
Omlouvám se, ale za mě NE NE NE!

30.04.2020

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Tak opet wow! Sice se mi podarilo celkem brzy odhadnout zapletku, ale opet skvele a napinave cteni.

14.11.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Me se kniha libila. Asi nejmene ze vsech od autora, ale i tak se mi to dobre cetlo, zasmala jsem se. Ze zacatku mi vadilo prilis postav, stále pribyvala jmena, ale po par strankach se clovek zorientuje.

12.11.2019 4 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Mazec mazec mazec! Ja byla normalne strachy bez sebe! Tohle bylo teda psycho.
Doporucuju!

07.11.2019 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Ja proste tuhle autorku miluju! Presne tohle jsem potrebovala, romantika, smich, plac, a porad dokola :-)
Pisnicky ktere jsem si ke knize poustela, jsou potom tresinkou na dortu :-)
Kez by slo dat vice hvezdicek :-)

05.11.2019 5 z 5

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Tak tohle byla jizda!! Tohle jsem teda ale necekala. Takze doporucuju!

24.09.2019 5 z 5

Růže bílá, černý les Růže bílá, černý les Eoin Dempsey

Nadherna kniha, nadherny pribeh.

20.09.2019 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Za mě opět dobré čtení, chvílemi jsme se moc nasmála, chvílemi byla smutná nad tím, jak spolu rodina nedokáže mluvit...pro mě k zamyšlení. Autorčin styl psaní se mi moc líbí a určitě si přečtu i starší autorčiny knihy.

02.08.2019 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Jako vzdy vyborne cteni. Pani spisovatelka me proste bavi.

10.06.2019 5 z 5

Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

Vyborne cteni!!!!
Od J.F. jsem cetla prvni knihu hodne hodne davno, pak me jeji tvorba jaksi mijela a po precteni jeji nejnovejsi knihy, se asi vratim k tem predeslym kniham.

01.05.2019 5 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Příjemná milá a vtipná oddychovka, jako vždy Julie nezklamala

16.04.2023 5 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Tohle bylo dobré psycho... Daphne jsem fandila od začátku až do konce. A Amber... Boží mlýny melou :-) za mě ano ano ano :-)

Pláž v Chorvatsku Pláž v Chorvatsku Julie Caplin

Další díl, další porce romantiky a navíc loď, moře, dobré jídlo, dobré pití... Co víc si přát... No přece být na té lodi taky :-)

04.06.2020 5 z 5