Kamilajznik komentáře u knih
Tak tohle byla emocionální smršť. Myslela jsem si, že se bude jednat o oddechovou knihu a opak byl pravdou. I když jsou hlavními hrdiny tři mladí lidé, tak řeší velice vážná témata.
Kniha se mi velice líbila, a jsem celkem překvapená, že je tak málo čtená a prezentovaná. Za mě velké doporučení.
Člověk občas potřebuje číst takové knihy. Takže za mě JO, bavilo mě to. Asi si přečtu i jiné díly ze série.
Co dodat, prostě Kasie West.. Romantika a mládí. I když nejsem cílová skupina, tak mě knížky autorky nesmírně baví.
Kniha se mi líbila, dobře se četla, děj běžel jako po másle. Ale trošku jsem nechápala myšlení a jednání hlavního hrdiny. Chvilku jsem mu fandila a chvílemi jsem ho chtěla proplesknout:-)
Tahle série (Romantické útěky) mě hrozně baví. Je to pohodové, odpočinkové čtení, plné romantiky. Vždy se u těchto knížek zasměju a trošku zasním:-) a skoro vždycky dostanu hlad :-)
A navíc ty úžasné obálky!
Velmi silná kniha. Líbilo se mi, že to nebyl jen příběh, že tam byly i psány i skutečné historické události. A i když to bylo místy velmi kruté, tak celkově na mě kniha působí takovým milým dojmem.
Tak tohle byla úžasná kniha. Hrozně se mi líbí jak autorka píše. I když se jedná o knihu více než 400-stránkovou, tak prostě každá věta, každá kapitola, každá stránka tam prostě patří a není zbytečná. V jedné větě jsem plakala smíchem i smutkem.
Pro mě je toto velice silné téma, bohužel jsem si tímto prošla nedávno a hned dvakrát po sobě u rodičů manžela, takže místy jsem zažívala celou situaci znova...ale autorka to dokázala krásně odlehčit.
Za mě ANO a autorku prostě zbožňuju :-)
Tak tohle byl hnus velebnosti... Jako já asi chápu, že autor chtěl co nejlépe vystihnout situaci a vůbec, ale takhle ne.
Poprvé v životě lituji peněz, které jsem za knihu dala.
Omlouvám se, ale za mě NE NE NE!
Tak opet wow! Sice se mi podarilo celkem brzy odhadnout zapletku, ale opet skvele a napinave cteni.
Me se kniha libila. Asi nejmene ze vsech od autora, ale i tak se mi to dobre cetlo, zasmala jsem se. Ze zacatku mi vadilo prilis postav, stále pribyvala jmena, ale po par strankach se clovek zorientuje.
Mazec mazec mazec! Ja byla normalne strachy bez sebe! Tohle bylo teda psycho.
Doporucuju!
Ja proste tuhle autorku miluju! Presne tohle jsem potrebovala, romantika, smich, plac, a porad dokola :-)
Pisnicky ktere jsem si ke knize poustela, jsou potom tresinkou na dortu :-)
Kez by slo dat vice hvezdicek :-)
Tak tohle byla jizda!! Tohle jsem teda ale necekala. Takze doporucuju!
Za mě opět dobré čtení, chvílemi jsme se moc nasmála, chvílemi byla smutná nad tím, jak spolu rodina nedokáže mluvit...pro mě k zamyšlení. Autorčin styl psaní se mi moc líbí a určitě si přečtu i starší autorčiny knihy.
Vyborne cteni!!!!
Od J.F. jsem cetla prvni knihu hodne hodne davno, pak me jeji tvorba jaksi mijela a po precteni jeji nejnovejsi knihy, se asi vratim k tem predeslym kniham.
Příjemná milá a vtipná oddychovka, jako vždy Julie nezklamala
Tohle bylo dobré psycho... Daphne jsem fandila od začátku až do konce. A Amber... Boží mlýny melou :-) za mě ano ano ano :-)
Další díl, další porce romantiky a navíc loď, moře, dobré jídlo, dobré pití... Co víc si přát... No přece být na té lodi taky :-)