Kanylka Kanylka komentáře u knih

Carrie Carrie Stephen King

Knihu jsem přečetla v rámci "čtenářské výzvy" musím se přiznat, že tenhle žánr není můj šálek kávy.

27.01.2023 2 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Joona Linna mě baví. Díky moc

19.01.2023 4 z 5

Poslední hřebík Poslední hřebík Stefan Ahnhem

A já začala posledním dílem, tak to se musí rychle napravit.

21.11.2022 4 z 5

Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou/A Prayer for Katerina Horovitzova Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou/A Prayer for Katerina Horovitzova Arnošt Lustig

Další naprostý unikát. Děkuji

14.01.2022 5 z 5

Jizva Jizva Danuta Chlupová

Velmi čtivá kniha.

12.01.2022 3 z 5

Čas žít, čas umírat Čas žít, čas umírat Erich Maria Remarque (p)

E.M.Remarque -nezklame.

03.01.2022 4 z 5

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Právě jsem dočetla vydání z roku 1963, naprosto báječné,mnohem lepší než film. Díky

24.09.2021 5 z 5

Josef Kemr o sobě Josef Kemr o sobě Milan Cais

Pana Josefa Kemra jsem vždy velmi obdivovala, je mi líto, že jsem neměla tu čest vidět "Mistra" na těch prknech, co znamenají svět. Kdysi dávno, v jedné pohádce pronesl svým nezaměnitelným hlasem větu:" Jak může člověk zradit člověka." Tahle kratičká věta v jeho podání ve mě zůstane navždy, stejně jako dobrý pocit z téhle knížky.

21.07.2021 5 z 5

Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Dobře zpracované ohlédnutí se za minulostí. Mám velkou radost z toho, že "Mlýn" stále žije.

08.06.2021 5 z 5

Inkoustová stopa Inkoustová stopa Mel Starr

"Prasata se hodně podobají lidem. Nebo možná lidé prasatům: Málo přemýšlíme, jak draho nám zítra mohou přijít dnešní slasti."
Dobré čtení.

02.06.2021 4 z 5

Němci Němci Jakuba Katalpa (p)

Příběh smutný....Problém byl s jednotlivými postavami, musela jsem se vracet a znovu číst, kdo ke komu patří. Za mě dobré čtení...

22.04.2021 4 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Tatéra z Osvětimi jsem přečetla loni, bohužel mě tato kniha neoslovila, díky čtenářské výzvě jsem dala šanci druhému dílu, mé pocity jsou stejné, co mě na tomto románu zaujalo byl doslov, škoda, že tato fakta autorka nepoužila v románu samotném. Bestsellerem bych tyto dva díly raději nenazývala.

06.03.2021

Sněhová bouře Sněhová bouře Triona Walsh

Co mě zaujalo? Třeba přebal....Hned mi totiž naskočila kniha "Sněhulák" jinak popravdě nic. Kniha přečtená v rámci Čtenářské výzvy.

20.01.2025 2 z 5

Je to i můj život Je to i můj život Jodi Picoult

Kniha mě začala bavit až na straně 268. Téma pro mě nepředstavitelné, ale konec se zas tak nekonečně vlekl, až mě to prostě přestalo bavit.

20.01.2025 2 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Kniha se četla velmi dobře, jen ten konec se moc nevydařil

13.01.2025 2.5 z 5

Liška Bystrouška Liška Bystrouška Rudolf Těsnohlídek

Tahle bystrá "lištička" se povedla. Děkuji

08.01.2025 3.5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Dobré čtení to je, ale jak už jsem psala u druhého dílu něco mě na knihách autorky štve....Přijdu na to a dám vědět.

24.05.2024 2 z 5

Slib mlčení Slib mlčení Linda Castillo

Dobrá detektivka

24.05.2024 4 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Děkuji pane Czendlik za rozšíření obzorů

17.04.2024 3 z 5

Ruce houslisty Ruce houslisty Alena Ježková

Ruce houslisty - soubor na sebe navazujících povídek, které vám vezmou dech.

09.04.2024 2 z 5