katchamccall

Na knihu jsem narazila ve výprodeji a za těch 99,- to bylo kvalitně oddechové počteníčko.

Díky téhle knížce jsem si vzpomněla na své "imanigární" přátele z dětství a po 25ti letech si s nimi popovídala:).

Pro mě zklamání. Hlavně u Kinga. Když smolil Modrý kompresor, neměl asi zrovna kvalitní matroš. 2* dávám za Síť a Aelianu.

Tahle kniha se na vás "podepíše". Srdcervoucí příběh, který vám udělá v srdci zmatek a na konci tomu zmatku dá smysl.

Madison mě točí ještě víc, než v první dílu. Bishop jakbysmet. Ale zhltla jsem ji během pár hodin a teď jsem vytočená, že si do listopadu musim počkat na poslední díl. Mám víc a víc otázek a žádné odpovědi, hlavní hrdinové mě s*rou, ale stejně na tom ujíždím. Jonesové se povedlo nemožné.

Díky knížce jsem pochopila, že deprese není jen "špatná nálada", ale je to nemoc. A člověk, kterého se ta nemoc týká, potřebuje účast okolí. Pořád je to on i s tim černym čoklem.

Záčatek byl zdlouhavej a nudnej, ale jakmile se na scéně objevila famílie, nabralo to tempo. Sice moc nemusím krváky, ale napětí mě bavilo. U některých popsaných scén se mi chtělo ublinknout a knihu definitivně odložit. Takže špatný to nebylo, ale vracím se ke Kingovi. Ten je úchylnej mně bližším způsobem :-).

Už mi není -náct, takže jsem občas Raven nechápala. Vlastně, jsem ji vůbec nechápala. Evidentně s ní hormony dost mlátily. Moje vojenský boty, můj gotický kluk - když jsem tohle spojení přečetla asi po 10., tak už mi to fakt lezlo na nervy. Alexander je ukňouranej jako Eda z Tvajlajtu (ano, tým Jacob), ale rozčiloval mě podstatně míň, než hlavní hrdinka. Každopádně, sérii jsem nucena dočíst, když už jsem ji koupila. Takže opravdu doufám, že se Raven někde praští do hlavy a začne se chovat normálně a Alexander zakousne pár dullsvillských obyvatel a stane se z něj predátor, kterým má sakra bejt.

Čteme si v příběhu vlastního života, jako bychom byli jeho součástí, jako bychom ho sami napsali... Nápaditý příběh :-).

Hlavní hrdinka je mi prudce nesympatická. Její chování absolutně nechápu a už vůbec nechápu její posedlost tim magorem. Na jedný stránce o ní řekne, že je špína a na další stránce mu roztahuje nohy. Ale děj kolem Elitního klubu králů mě neskutečně bavil a rozhodně si další díl přečtu. Bratrstvu kočičí pracky musim přijít na kloub :-).

"Život je složitej." Dospívání je opravdu složitá záhada vesmíru a žádnej rodič se nenarodil jako "rodič". Děti chybují, dospěláci chybují a všichni se celý život učíme. I když je kniha určená jako YA, i ti starší si v ní najdou svoje.

Tento díl byl pro mě nejlepší. Konec jsem obrečela a nejvíc poslední odstavec na poslední stránce. Emočně založenýho člověka to musí rozsekat.

Žádné zbytečné žvásty (popis krajinky na 3 stránky apod.), stránky jsem netrpělivě otáčela, abych se mohla zase rychle začíst a opakovaně jsem vystupovala z vlaku na poslední chvíli :-). Fakt parádní příběh, ale začínám se dostávat do "deprese", jelikož mě čeká už jen poslední kniha a pak konec :-(.

Skvělý fantasy thriller, narvaný akcí a žádné přeslazené lovestory (i když se něco málo časem vyvrbí :-) ). Čtenáře to nutí i k zamyšlení (Černý a Bílý čaroděj a ne vždycky je Bílej ten klaďas ;-). Chování hlavního hrdiny naprosto chápu, vzhledem k tomu, jak se s nim už od dětství zacházelo). Dost často se objevují chyby v překladu, ale to je zanedbatelný nedostatek v porovnání s vyloženě nabouchaným dějem :-). Hodně povedené.

Ten chlap je šílenej!!! A já musim bejt taky šílená, protože šíleně zbožňuju jeho knížky. Opět jsem zažila "čtenářský orgasmus" :-).

Upíry zbožňuju, téma LGBT přímo žeru. Ale tohle jsem nedala. Nelíbí se mi styl psaní. O to víc mě to mrzí, když jsou z Bratrstva všichni nadšení.

Ze začátku jsem se do čtení nutila, protože jsem neustále měla tendence srovnávat s HP. Ale nakonec mě to přešlo a nemohla jsem přestat číst. Simona a Baze jsem si zamilovala a Agátě bych s chutí šlápla na krk. Jinak ostatní postavy mi byly prostě sympatický, dokonce i přehnaně akční Penny :-).

Prostě a jednodušše, v příštím životě chci být kluk a chci být gay :-). Víc k tomu nemám co dodat.