katka.oo komentáře u knih
Taková lehká oddychovka, příjemné, ale u předchozích aristokratek jsem se bavila víc. Nicméně pokračování si ráda přečtu :-)
Milé příběhy z praxe začínající veterinářky na skotském venkově, souhlasím s komentáři - některé moc humorné nejsou, ale je to prostě ze života. Mě se kniha líbila a četla se dobře.
Nebylo to špatné, dobré počtení, místy trochu drsné (četla jsem i horší), napínavé, ale ty další díly, kde se zapojuje i věda se mi líbí víc. A doufám, že pro ucelení celé série vyjde i druhý díl.
Příjemná, milá, zajímavá kniha...jídlo, pití, vztahy, Japonsko... Doporučuji.
Les miluju a opravdu je mi líto co se v něm poslední době děje, s panem Wohllebenem plně souhlasím. Vidím to za domem, kácí se hlava nehlava kde se dá, se slzou v oku vzpomínám jaký krásný les jsme měli za zahradou a opravdu jsem ráda, že takoví jak p.W. existují a les i s jeho obyvately se snaží chránit a starat se o něho tak aby netrpěl!!!
Na knihu jsem se chystala už dávno, ale pak jsem od ní upustila a teď jsem si ji přečetla do výzvy a můžu říct velice mile mě překvapila, čtivé, pro mě výborné téma, dobré propojení 2 příběhů z minulosti a současnosti. Hlavně ten z minulosti mě zaujal, smutný příběh, ale je pořád potřeba o tom psát, aby se nezapomnělo...
Výborná kniha, jak je napsáno na obálce knihy ,, strhující a smyslný román o událostech roku 1968", jiný pohled na tuto událost očima zvenku, postavy mě velmi sympatické, čtivé, děj nikde nedrhne a úplně vás pohltí. Kniha se mi hodně líbila, možná více než Skleněný pokoj. Doporučuji.
Kniha se mi celkem líbila, je čtivá, ale souhlasím s ostatními komentáři - konec hodně uspěchaný a z tématu sama v domku v lese mohla autorka vytěžit více...čekala jsem větší nervák...3*
Opět výborná kniha od Y.S. Nic jiného jsem snad ani nečekala :-) Už se těším na další pokračování a škoda, že bude asi z této série poslední.
Kniha mě trochu odrazovala svou velikostí, ale nelituji, že jsem se do ní pustila. Opravdu dobré počtení, napínavé, sympatické hlavní postavy, rychle přečteno. Doporučuji a dávám 5*.
Nooo taková trochu ,, jiná " detektivka :-), ale mě se líbila, za mě ano. Šachy, sklo, dobro a zlo, zasmála jsem, pro mě oddychovka, dobře se četla. 4*.
Krásná a milá knížka, přečteno za dva večery. Dala bych 4*, ale protože máme doma taky jezevčíka a kočku a představa co ti dva spolu můžou vyvádět je opravdu zábavná :-) takže 5*. Doporučuji (nejen) pro milovníky psů a já pádím do knihovny pro další knížky od F.S. :-)
Pro mě nuda, první díl super, ale tuhle knížku jsem těžko dočetla do konce, spíše ke konci už jen proletěla. Jak již bylo zmíněno v jiném hodnocení moc vzpomínek, první díl měl spád a byl čtivější. Takže ode mě jen 2*.
Pořád jsem nevěděla jestli ji číst nebo ne, nakonec jsem ji teda chytla do ruky a nelituji, mě se líbila moc, zajímavé téma, mě osobně by to teda nikdy nenapadlo, napínavé. Není to sice detektivka, ale opravdu nevadí, zase něco jiného než jsme od nich zvyklí. Super :-)
Kniha pěkná, dám 4* za napínavý děj, velice pěkný popis přírody, zvířat, samotné Ruby a to jak se vyjadřuje. Příběh sice těžko uvěřitelný, ale četla jsem hluboko do noci a chtěla jsem vědět jak to dopadne :-)
Žáci Kopyto a Mňouk mě nikdy nezklamou takže plný počet * a časem zase sáhnu po nějaké jejich další knize :-)
Na knihu jsem se těšila, ale moc mě neoslovila, není špatná, je dobrá, ale Pražské jaro je za mě rozhodně lepší, asi je to i tím, že je z naší země. Člověk ví a zná a dokáže si vše lépe představit.
Příjemné povídání, krásné fotky a určitě spousta nezapomenutelných zážitků, já bych to takového putování asi určitě nikdy nešla takže velký obdiv pro celou vaši partu, super! :-)
Příjemné a milé povídání party kamarádů o putování po horách, čekala jsem to o trošičku vtipnější, ale dobré. Hned mám chuť se taky sbalit a vyrazit někam na kopec :-).