katka.oo komentáře u knih
Na knihu jsem se hodně těšila, ale zklamala mě, nevím, nešlo mi do ní začíst, vykreslení Grónska jsem čekala drsnější a hlavní hrdinové mě taky moc nezaujali, škoda. Dočetla jsem, ale další díl už nee.
Skvělá kniha, opět milé a humorné příběhy ze života české ženy a její rodiny v Itálii. Jsem ráda, že se paní Kučíkové daří a doufám, že má dost zážitků na to aby mohly být i italské trojhubky :-).
Podivné a pozoruhodné a taky trochu tajemné severské povídky, tyhle knihy mám ráda, velmi dobře se mi četla. Kniha nebude asi pro každého, ale své fanoušky si určitě najde.
Mě se kniha taky celkem líbila, Oldřiška velmi rázná a tvrdá žena (někdy až moc :-D), její parta vyšetřovatelů fajn, příběh měl spád. Jestli bude pokračování tak si ho ráda přečtu.
Dobrá, čtivá detektivka, děj vás hezky vtáhne do příběhu a díky krátkým kapitolám pak jen musíte číst a číst :-). Sonja Testová je mi sympatická. Kniha se mi líbila víc než předešlé Tiché dívky. Doporučuji.
Výborné, pobavila a Dex je prostě frajer :-). Psy miluju takže tato kniha mi nemohla v knihovničce chybět. Půjčila jsem ji i pár lidem, kteří vůbec nečtou a moc se líbila. Další Dexovy příběhy sleduju na fb.
Super, povídky se mi líbily i tak jak ostatní knihy od Murakamiho ilustrované Kat Menschik, spolu jim to pasuje a knihy jsou opravdu kouzelné :-) Jen ta nejnovější Birthday Girl se mi líbila o malinko více.
Kniha se mi líbila, milé, zajímavé, místy veselé povídání o zvířatech, dozvěděla jsem se i spoustu nových věcí, které jsem vůbec netušila, ale čekala jsem něco víc. Stromy jsem ještě nečetla tak uvidíme. Za mě 3*.
Příjemná nenáročná detektivka, já jsem spokojená a navíc se mi hodila do výzvy.
Nevím co ke knize napsat, četla jsem ji kvůli výzvě a jinak mě moc nezaujala, dočetla jsem, protože jsem chtěla vědět jak to vše dopadne, ale nenašla jsem v ní žádnou pro mě hlubokou myšlenku, co se mi líbilo byl opravdu výjimečný vztah člověk-zvíře.
Kniha se mi také líbila, souhlasím s předchozím komentářem mirka71. Pokračování si určitě přečtu.
Kniha mě také moc neoslovila, čekala jsem víc, začátek nic moc, konec už se trochu rozjel, ale za přečtení stojí. Charlie a její tým mě taky nijak moc nepřirostl k srdci, nicméně ze zvědavosti si přečtu i Mazánka, abych mohla porovnat jestli je lepší nebo horší než Sběratel.
Opět skvělý Herkules a jeho přátelé! Takové knihy mě nikdy nezklamou, vřele doporučuji :-).
Mé oblíbené téma - psíci - takže nemohu jinak než že jen výborně, milé povídání o super psím sympaťákovi Bertíkovi a jeho kamarádech :-). Taková knížka mě vždycky pohladí na duši :-).
Kniha se mi celkem líbila, ale souhlasím s ostatními až hodně moc aktuálních témat splácaných dohromady, méně je někdy více, uvidíme příště... :-)
Opět příjemná kniha od této autorky, velice dobře se četla, líbilo se mi prolínání minulosti a přítomnosti. Hodnotím velice kladně.
Krásná povídka a ještě krásnější ilustrace, po dočtení prostě musím přemýšlet kde, co a jak...
Kniha mi moc nesedla, dle mého trochu špatný překlad, někdy mi ty slova opravdu nešla do sebe. Příběh zajímavý, ale četla jsem i lepší detektivky. Takže pouze 3*.
Wau tak to byla jízda od začátku do konce, výborná kniha, pro mě asi zatím nejlepší z této série. M. K. je se Zackem (i s Malin) skvělý. Doporučuji!
Chvíli jsem přemýšlela jestli číst nebo nečíst, ale kniha velmi mile překvapila. Jdu se shánět po dalším díle :-)