katka134 komentáře u knih
Zajímavá publikace, která ovšem ztrácí v době internetu atraktivitu. Pro mě je ale hmatatelným důkazem návštěvy úžasného města.
Oko bylo temné, taky slzami zamžené, někdy hrůzou přivřené a na samém konci překvapením vykulené.
Úsměvné čtení o domácích mazlíčcích pana Čapka.
Jen to topení štěňat mě překvapilo.
Hezká publikace o muži, který věděl, že se jednoho dne stane králem.
Ale neodhaluje , až na pár informací, nic co bychom neznali z tv dokumentů nebo jiných knih o královské rodině.
Příběh z Bezdězu byl zajímavý, ale těch postav bylo skutečně moc. Oldřichovy děti a Přemyslovny, děj příjemně zpestřily.
Další vydařená, nápaditá detektivka. Vrah odporně zvrácený.
Knížečka, krásně ilustrovaná, je plná rad a receptů na drobné obtíže a určitě se v domácnosti hodí.
Další super čtení. Autorčin styl mi sedí.
Dvě odlišné dějové linky byly napínavé a vyšetřovatelé se pěkně zapotili.
Těším se na další audio, samozřejmě v podání dokonalého J. Šťastného.
Hezké, celkem napínavé čtvrté pokračování. Viktorie je opět statečná a stále zamilovaná.
Zajímavé bylo nahlédnout do nelehké doby tehdejšího Irska.
Audiokniha dokonale načtená, děj napínavý, konečná akce šokující.
Líbí se mi, že se autorka zaměřuje i na osobní život postav.
Výborná detektivka se sympatickým inspektorem. Neotřelá zápletka a brutality přiměřeně.
Excelentně načteno Honzou Šťastným.
Knížky pana Miniera jsou čtivé. Lucia začala zajímavě, ale vývoj děje v druhé polovině mě trochu zklamal. Zachránila to linka s Ovidiem.
Další Adamovo zajímavé vyšetřování, tentokrát zpestřené postavou Sabiny.
Příjemné poslouchání Jana Hyhlíka.
Tyhle krásné pohádky si musí zamilovat každý. V dospělosti je milé, vrátit se na chvíli do dětství za kuřátkem nebo koblížkem.
Krásné pohádky, které potěší duši v každém věku.
Moji nejoblíbenější je stále Velká doktorská.
Příběh je hodně rozvláčný, popisný a spíš smutný než hororový.
Ovlivněna filmem, jsem čekala víc
hrůzných situací.
(SPOILER) Další fajn detektivka.
Dva překvapení Santové, večírek bez sendvičů, Generův karambol a Hluchého závěrečná myšlenka- no paráda.
V závěrečném díle autor líčí převážně francouzské dějiny, o Petru Emanuelovi a jeho rodině se zmiňuje poskrovnu. Také smrt jeho otce, Petra ze Sioraku, je nám oznámena znenadání jednou větou. A to je vlastně dobře, protože dojemnější podání skonu původního pisatele Pamětí, by bylo pro spanilé čtenářky určitě bolestné.
Příběhy, při jejichž poslechu příjemně ubíhá práce doma i na zahradě.
Skvělá kniha. Vraždy byly tentokrát brutálnější. A Frosterová odvedla tentokrat kus dobré práce.
Konec naznačuje, že se máme na co těšit.