kika 13 komentáře u knih
Mě tedy dostal konec.Neměla jsem ani správný odhad na hlavního podezřelého.
Já vím co mám čekat,od této autorky.Nezklamala mě.Těším se na další její romány.
Do výzvy super čteníčko.Ten jeho humor je super no ni?
Mě paní spisovatelka zatím nikdy nezklamala.Příběh byl pohodový.
Kdyby jsme mohli vrátit čas a prožít okamžiky v životě jinak to by bylo.Nejde to.Druhou šanci,ale hrdinka využila úžasně..
Zase dobrá detektivka od autorky, která nezklame.
Miloučké čtení tak akorát na propršené nedělní odpoledne.
Já se nemohla začíst a hlavní hrdinka mě dost často rozčilovala.Hlavně její hygienické návyky.Život často není fér to je pravda.Doufám že druhý díl bude více bojovný.
Moc milý příběh.Opravdu vše nemusí vždy dopadnou podle našich představ,ale je tu naděje,že ten pravý pochopí proč jsme nějaké věci řešili hlavou a neposlouchali srdce.
Saskii bych v zádech neustále nechtěla mít,ale i od to chtělo kus odvahy být v patách muži,kterrý jí dal už najevo,že ji v životě svém nepotřebuje.
Ellen se také dosti plácala ve svém zápolení se stínem Patrikovy zesnulé ženy.
Čtení pohodové a konec docela milý.
Knížka mě bavila číst.Konec mě překvapil.Hance jsem dost rozuměla.
Mám v úmyslu si přečíst i další romány od této autorky.
Román se četl dobře.
Nejvíce mi byla sympatická Franka.Její manžel Michal si přímo říkal o proplesknutí.
Helena a její násilná smrt dodali knížce na dramatičnosti.Beatricie ta nankonec zažívá neradostné
procitnutí,že vše je jinak než si sama myslela.
Úsměvná oddychová četba.Napada mě už aby bylo alespoň jaro......
A nemůžu dát pět hvězdiček konec mě zklamal.Dočetla jsem knížku včera a i druhý den závěr románu rozdýchávám.
Spíše hodně smutné a místy těžko k pochopení jaká byla dříve doba těžká k žití.
Obsahově ji hodnotím jako velmi bohatou,četla se dobře stále mě hnal pocit jak tohle všechno bylo.....
Bylo o čem přemýšlet a vlastně i je pro mě stále na román musím myslet a nejen kvůli tomu konci.
Nádherná knížka sice smutná,ale nedalo se při čtení od ní odejít.
Další slova by byla na škodu.
Přečtěte si ji a sami uvidíte.
Pohodová knížka,ale i když má dost stránek.
Pana Alana bych ráda potkala osobně,vím,že to nejde.
Vtipně psané a usměvné dialogy,Bavila jsem se po celé čtení románu.
Vesele psáno.Bez nějaké hluboké myšlenky.Oddychové čtení.
Já se do toho nemohla začíst a pak po čase se zase nemohla dostat od knížky.Mělo to spád a konec jsem čekala jiný,ale jinak dobrá četba.