kilometr komentáře u knih
První třetina knihy mě dost bavila a nejednou potěšila.Od zmizení Beatrice to ale už byla,až do konce jen křeč a bída.Nejvíce mě pak pobavil Florin jako "táta náhradník".Tam tedy autorka silně přestřelila.Ve výsledku mě to pobavilo o trochu více než příběhy s Cormíkem Strikem a Robin.Ale jen o prsa ženy korejské.20%.
Až po dovětek jde o velmi dobrou a čtivou knihu.Následujících 25 stran veškerou předchozí četbu bohužel silně znehodnotilo.60%.
Znělo to slibně:"Humorný i vážný román z prostředí mládežnického fotbalu".Jenže humorné to není(naopak je to k pláči!)a vážný taky ne(je to neskutečná sračka,která by mě nasrala,být trenérem mládežnického týmu).A autorovi bych poradil,aby už neměl žádné literární ambice,protože vytvořit něco zajímavého fakt neumí.0%.
I přes to,že jde v některých případech o témata poněkud dnes neaktuální,kniha vcelku dobře se čte a na některých místech i dobře pobaví.80%.
Většina neznámých a nově nalezených textů a povídek se mi líbila a dobře se četla.A místy i dobře pobavila.70%.
Začátek celkem navnadil,ale poté co se přidal Conan k povstalcům,tak se z příběhu poněkud vytratil a na můj vkus předvedl velmi málo akce.No a finále bylo(po kolikáté už!)opět spíše k smíchu a čtenář si s úlevou oddechne,že tento příběh končí.30%.
Jedna z těch slabších knih o Conanovi.Vlastně za zmínku stojí pouze souboj s Králem býků,,naopak finále na hoře Ben Morgh bylo dost odbyté.40%.
Na to,že šlo o debut desetiletí,tak mě to tedy nijak nenadchlo a jediné pozitivum je v tom,že mám za sebou další ze splněných výzev na tento rok.65%.
Moje milá Soničko,tak mám dočteno a z mém hodnocení pochopíš,že jsem spokojen nebyl.Bohužel se tahle kniha zoufale nepovedla.Ze všech přečtených knih jsem vlastně nečetl větší paskvil.Naprosto zoufalé a nezachránil to ani český chmel.P.S. Pozdravuj Peníska.0%.
"Ženy jsou od narození vybaveny jedním zvláštním nezávislým orgánem,který jim umožňuje lhát.Jsou mezi nimi jenom drobné odlišnosti v tom,jaké lži používají,v jaké situaci a jakým způsobem.Ale v jistých okamžicích lžou zcela zaručeně všechny ženy,a to i v důležitých věcech.60%.
Afghánský příběh poznamenaný smrtí,ztrátou a nepředstavitelným žalem.A přesto ženy nacházejí způsoby,jak přežít,jak žít dál.45%.
Rubikova kostka života a díla ċesko-amerického režiséra z pera jeho ċekého analytika,pamětníka i zpovědníka.60%.
Já si tedy tohle autorovo vzpomínání moc neužil.Jen párkrát jsem se pousmál.60%.
Povedené povídky a musím speciálně poděkovat kamarádovi,který mi tohoto autora našel na půdě a já se s ním v práci několik dní proċítal.Díky štěpánku!75%.
Přepadení Andělského Dvora bylo úvodním poċinem proti partyzánské akce Sperber-Krahujec.Povedená kniha,která za přeċtení stojí.60%.
Tak tohle bylo hodně slabé.Tomu příběhu se fakt nedalo ani trochu věřit.40%.
Vše podstatné se vlastně čtenář doví až v doslovu.Na Kinga trochu "jiná" kniha,ale dva dny života ji v klidu věnujte.60%.
Indiáni Kogi varují:Tato kniha je silně nezáživná a její poselství už dneska nikoho nepřekvapí.A za všechno může Kolumbus.20%.
Cestuji rád a o cestách jiných na papíru zvěčněných čtu většinou rád,ale tato kniha mě kdovíjak neoslovila.Snad našel,co hledal.60%.
Kdo má tohoto autora v oblibě,tak se u této knihy bude skvěle bavit a nic na tom nezmění fakt,že krom jednoho příběhu,už jste to určitě četli.80%.